Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  09.12.2022 11:28:36REKLAMA

Zalistování tokenu IMPT proběhne již 14. prosince - Zbývá tak poslední týden na nákup této “zelené” kryptoměny během ICO

Nová revoluční platforma IMPT.io zabývající se kompenzací uhlíku a obchodování s uhlíkovými kredity, oznámila, že předčasně ukončuje svůj už tak velmi úspěšný předprodej svého nativního tokenu IMPT, a to 11. prosince 2022.

Projekt oslovil až nečekané množství investorů, kterým není lhostejná současná situace okolo životního prostředí, a i díky nim se podařilo získat během necelých dvou měsíců od spuštění předprodeje částku přesahující už 13,5 milionu dolarů. Tito “zelení” investoři nejenže výrazně pomohli uspíšit výběr peněz potřebných pro vybudování tohoto smysluplného projektu, ale zároveň i získali token IMPT za výhodnější cenu, než jakou bude mít po zalistování na burzách.

Navštívit předprodej

Předprodej tokenu IMPT skončí už 11. prosince

Předprodej tokenu IMPT podle oznámení skončí už 11. prosince 2022. Investorům, kteří by se ještě rádi do předprodeje zapojili, tak již nezbývá mnoho času, respektive dnů.Tento předprodej byl spuštěn před necelými dvěma měsíci a v jeho první fázi bylo možné token koupit za cenu 0.018 USD. Nyní je předprodej ve své druhé fázi, ve které je jeho cena stanovena na 0.023 USD.

Někteří analytici a odborníci předpokládají, že cena tokenu IMPT po zalistování výrazně poroste. Token IMPT má podle nich velký potenciál a může dosáhnou 10násobných i vyšších zisků.

Tokeny, které se v rámci předprodeje neprodají, a tím pádem zbydou, budou spáleny. Co se týče tokenů alokovaných do původně plánované třetí fáze předprodeje, tak ty budou uzamčeny na 12 měsíců od generování tokenů a po dobu 12 měsíců bude probíhat tzv. vesting, což znamená využití inteligentní smlouvy k převodu vlastnictví tokenů v případě, že jsou splněna externí kritéria.

Generální ředitel projektu IMPT.io Denis Creighton rovněž ubezpečil všechny investory a obchodníky, že se v případě IMPT rozhodně nejedná o žádné schéma typu „pump and dump“.

Pokud se tedy investor či obchodník rozhodne k investování do tokenu ještě před ukončením předprodeje, tak mu už nezbývá mnoho času. Přitom nákup tokenu je zcela jednoduchý. Stačí jen připojit krypto peněženku na IMPT.io a koupit token IMPT za ETH nebo USDT. Avšak ani investor nebo obchodník, který tyto kryptoměny nevlastní, nemusí zoufat. IMPT.io nabízí rovněž i možnost koupě tokenů pomocí karty, a to přímo na svém webu.

Investoři, kteří už své tokeny IMPT v předprodeji koupili, si je budou moci vybrat přímo na webu IMPT.io a to 12. prosince 2022 po připojení své kryptopeněženky.

Zalistování proběhne 14. prosince

Creighton dále oznámil přesné datum zalistování tokenu IMPT na centralizovaných burzách Changelly Pro a LBank a decentralizované burze Uniswap. Zalistování tokenu IMPT tak proběhne 14. prosince 2022. Společně s tím i uvedl, že v současné době jedná o spolupráci s dalšími sedmi burzami.

Dokonce je už i stanovena počáteční cena tokenu IMPT při zalistování na burzy. Cena bude 0.0253 USD, což je o 8,7 % více, než je jeho konečná předprodejní cena. Díky tomu, že se jedná o token ERC-20, je tak token IMPT kompatibilní s blockchainem Ethereum, který je domovem už stovky tokenů.

Známé světové společnosti se připojují do partnerského programu IMPT.io

Spuštění projektu netrpělivě očekávají nejen investoři a obchodníci, ale i společnosti, které s IMPT.io navázaly partnerství. Projekt IMPT.io do dnešního dne oslovil tisíce společností, které se připojili k jeho partnerskému nákupnímu programu, který následně spotřebitelům umožní jednoduše získat emisní povolenky a výrazně tak kompenzovat svou uhlíkovou stopu.

Na samém počátku si projekt dal za cíl navázat partnerství s alespoň 10 tisíci společnostmi, a to do doby uvedení na trh. Tento cíl však již dávno překonal a v současné době jich eviduje více než 25 tisíc.

Mezi společnostmi, které s IMPT.io navázaly partnerství, jsou i celosvětově známá jména napříč všemi obory. Jsou to například Amazon, Samsung, Microsoft, Harry Brown, River Island, Tripadvisor, Dyson, Macy´s, AEG, Lego a mnoho dalších.

Co dalšího IMPT.io nabízí?

Jednou z dalších možností, kterou projekt IMPT.io obchodníkům a investorům nabízí je možnost nákupu prostřednictvím mobilní aplikace nebo widgetu u vybraného prodejce. Tento prodejce pak následně daruje část z celkové částky nákupu na prověřený ekologický projekt a obchodník či investor získá tokeny IMPT.

Projekt nabízí kromě widgetu a mobilní aplikace i tržiště, ve kterém mohou investoři a obchodníci vyřadit své emisní povolenky. Vyřadí je tak, že je “spálí”. Poté co své emisní povolenky spálí, dostanou za to vzácný sběratelský nezaměnitelný token od některého z uznávaných umělců. Výhodou tohoto NFT je, že ho lze i obchodovat.

Schéma kompenzace emisních povolenek

Pokud se však investoři či obchodníci rozhodnou, že své emisní povolenky spálit nechtějí, mohou je v tom případě držet jako investici nebo s nimi obchodovat na tržišti IMPT.

Navštívit předprodej

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688