Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  08.12.2022 11:28:35REKLAMA

Proč ceny kryptoměn tento týden rostou? 5 nejlepších kryptoměn k nákupu do roku 2023

Vypadá to, že na kryptoměnové trhy přichází jaro, zatímco kalendářní zima již začíná klepat na dveře. Pomyslnou oblevou si v posledních týdnech prochází naprostá většina kryptoměn, jejichž cena se po ročním propadu začala mírně zvyšovat, což investoři velmi rádi vidí.

V tomto článku se podíváme na kryptoměny, které v posledním týdnu vykázaly největší procentuální růst své ceny, a také si představíme kryptoměny, jejichž růst není sice tak dramatický, ale za to konzistentní. Pojďme na to!

Kryptoměny s největším týdenním zhodnocením

Každý investor chce vidět růst svého majetku a někdy bývá velmi složité věřit, že v případě poklesu obchodního zůstatku ještě dojde k jeho růstu. V letošním roce byla obchodní psychologie kryptoměnových investorů otestována více než dostatečně a ten kdo neřídil své obchody, nebo se nepřizpůsobil klesajícím trhů, tak tomu nejspíše zbyly jen oči pro pláč.

Určitou naději mohou v investorech vzbuzovat již několik týdnů rostoucí ceny kryptoměn, nicméně i tak by jejich nakupování mělo být obezřetné, protože se stále může jednat pouze o nákupní korekci způsobenou výběrem zisků z krátkých pozic. Kryptoměny, které v posledním týdnu nejvíce rostly, jsou zobrazeny v tabulce níže.

Na prvním místě se s týdenním zhodnocením 26 % umístila velmi známá kryptoměna Axie Infinity, což je token populární NFT bojové hry. Druhé místo obsadila kryptoměna GMX s týdenním zhodnocením 20,6 % a na třetím místě skončila kryptoměna Fantom s týdenním zhodnocením 15 %. Nyní se již pojďme podívat na kryptoměny s konzistentním růstem, který bude ještě několik měsíců zaručeně pokračovat.

Tokeny s vysokým potenciálem

Token D2T

Jedním z takových tokenů je i nativní token platformy Dash 2 Trade. Předprodej tohoto tokenu se stal jedním z nejlepších předprodejů letošního podzimu.

Platforma Dash 2 Trade je odlišná v tom, že byla vytvořena obchodníky pro obchodníky, díky čemuž poskytuje obchodníkům mnoho nezbytných a pro jejich obchodování velmi důležitých funkcí a metrik. Mezi tyto funkce a metriky se řadí ICO, API, sociální sentiment, analýzy v reálném čase či upozornění na předprodeje.

Předprodej tokenu D2T zaznamenal již od svého spuštění u investorů obrovský ohlas. Nejenže se stal jedním z nejúspěšnějších, ale zároveň se mu podařilo překonat i několik milníků. Jedním z nich bylo získání 400 tisíc dolarů během prvních 24 hodin od spuštění nebo získání více než 7,5 milionů dolarů za necelých sedm týdnů.

V současné době se předprodej nachází již ve své čtvrté a zároveň finální fázi, ve které je cena tokenu stanovena na 0.0533 USDT. Investoři tak mají jednu z posledních šancí koupit token D2T za výhodnou cenu předtím, než bude uveden na burzu.

Token RIA

Token RIA je nativním tokenem projektu Calvaria. Jedná se o novou blockchainovou P2E bojovou karetní hru NFT, ve které mají hráči za úkol sbírat a následně bojovat pomocí karet založených na nezaměnitelných tokenech. Vývojáři se snažili udělat Calvarii co nejvíce dostupnou široké veřejnosti. Proto je dostupná po celém světě jak na mobilních zařízeních, tak i na PC.

Roadmapa projektu

Token RIA, který je nyní možné koupit v předprodeji, je zároveň i hlavní složkou celé ekonomiky hry. Předprodej tokenu RIA má u investorů a hráčů velký úspěch. Během prvních dvou týdnů od jeho spuštění získal 1 milion dolarů a do dnešního dne získal již více než 2 miliony dolarů.

Investoři a hráči pozor. Předprodej se už nachází ve své páté fázi, která je fází finální. V této fázi je možné token RIA koupit za cenu 0.0325 USDT.

Token IMPT

Dalším ze zajímavých tokenů, avšak ze zcela jiného soudku, je token IMPT. Token IMPT je nativním tokenem platformy IMPT.io, která se snaží o zlepšení životního prostředí a bojuje proti globálnímu oteplování.

Platforma IMPT.io nabízí investorům možnost jak nakupovat, tak i obchodovat s uhlíkovými kredity. Investoři, kteří by se však i sami chtěli nějak podílet na zlepšení životního prostředí nabízí možnost podporovat vybrané projekty ekologické udržitelnosti po celém světě.

Fungování nákupní platformy

Předprodej tokenu IMPT je ve své druhé fázi, ve které je možné token koupit za cenu 0.023 USDT. Předprodej se těší velkému zájmu a do dnešního dne se mu podařilo získat už více než 14 milionů dolarů.

Token TARO

Jelikož investoři stále hledají nové a neokoukané projekty, do kterých by mohli investovat a mít tak i možnost dále zhodnocovat své finanční prostředky, přišli tak vývojáři s velmi netradičním projektem.

Tímto projektem je RobotEra s nativním tokenem TARO. RobotEra je vlastně tzv. blockchainová sandboxová hra, ve které se hráči promění v roboty a budují si na základě své vlastní fantazie nový svět prostřednictvím nákupů pozemků a stavění budov. Kromě toho RobotEra nabízí i sdílený multivesmír, který je propojený s jinými světy. Hráči mohou nejen vytvářet, ale i sdílet, provozovat a obchodovat s mnoha dalšími komunitami NFT a přitom všem si i pěkně vydělat.

Předprodej tokenu se nachází v současné době ve své první fázi, ve které je cena tokenu TARO stanovena na 0.020 USDT. Pro investory se tak naskýtá jedinečná možnost zakoupit tokeny TARO za nejvýhodnější cenu a po ukončení předprodeje moci generovat vyšší zisk.

Bitcoin

Na závěr tohoto článku se podíváme ještě na nejznámější kryptoměnu bitcoin. Tato kryptoměna se prozatím obchoduje na svých minimech, ovšem v mírně rostoucím konsolidačním pohybu. Vzhledem k tomu, že si kryptoměnoví trhy nyní procházejí jednou z nejpozitivnějších fází v letošním roce, může být bitcoin velmi ziskový v okamžiku, kdy se definitivně potvrdí vstup velkých hráčů do kryptoměnových trhů.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
Út 13:45  Halving BTC se blíží X-Trade Brokers (XTB)
Po 10:42  Zlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688