Lidé (Lidé)
Lidé  |  06.12.2022 17:08:19

Do ČMIS nastupuje nový CTO Jaroslav Hrdinka. Zkušený vývojář a manažer pomůže firmě se zkvalitňováním služeb

Technologická společnost ČMIS, která patří k největším českým hráčům na poli hostingu, dále posiluje svůj tým. Jejím novým CTO se stává Jaroslav Hrdinka, který přichází ze společnosti ZAT, kde působil jako vedoucí vývoje a zástupce ředitele divize Smart Systems. Předtím Hrdinka pracoval pro DEFINITY Systems, kde původně v roce 2008 nastoupil jako brigádník a postupně se vypracoval na vedoucího softwarového vývoje. Byl součástí rozvoje firmy a její integrace na 350 zaměstnanců. Specializuje se na vývoj softwaru, vedení IT týmů a na práci s relačními databázemi. Ve ČMIS bude mít jako CTO na starosti vedení technického týmu, interní procesy a zkvalitnění služeb pro klienty Rohlík.cz, Mall a další.

Jaroslav Hrdinka

„Ve ČMIS dál nabíráme nové lidi a posilujeme i na úrovni managementu. Jsem rád, že jedním z nich je i Jaroslav, který si během své kariéry prošel IT odspodu až na vedoucí pozice. Věřím, že ve ČMIS uplatní své zkušenosti, které nasbíral při návrhu systémů, řízení týmů i vnitřní transformaci firmy. Ty se mu budou hodit i při vývoji interního softwaru, který bude automatizovat práci IT administrátorů ve ČMIS a který bychom v budoucnu rádi poskytli i dalším firmám. Nemám pochyb, že se jeho působení promítne také ve zkvalitnění našich služeb pro naše klienty,“ říká generální ředitel ČMIS Václav Svátek.

„Za svou kariéru jsem měl možnost poznat dvě firmy skrz naskrz, projít si řadu rolí a pozic. A to od řadového vývojáře až po člověka, který má na starosti celé projekty a vedení vícero týmů. S příchodem do ČMIS se tak pro mě otevírá nová výzva, neboť zde působí kvalitní tým expertů, kteří kladou maximální důraz na kvalitu služeb soustředěných kolem spolehlivého a bezpečného hostingu. To byl také důvod, proč jsme si plácli, neboť právě ve ČMIS vidím odbornost spojenou s dynamickým růstem, a tím i velkou příležitost posunout se profesně zase o kus dál,“ uvádí Jaroslav Hrdinka, CTO ČMIS.

Hrdinka vystudoval obor systémové inženýrství na České zemědělské univerzitě v Praze. V DEFINITY Systems začínal jako softwarový inženýr a na této pozici si vyvinul expertní znalost vývojových nástrojů .NET a zkušenosti s nástroji pro správu databází PostgreSQL a Microsoft SQL. Zkušenosti s vedením lidí Hrdinka získal jako projektový manažer a na pozici vedoucího softwarového vývoje, kterou zastával až do svého odchodu z firmy v roce 2020. Poslední rok byl zástupcem ředitele divize ve společnosti ZAT.


Technologická společnost ČMIS, která patří k největším českým hráčům na poli hostingu, cloudových a serverových řešení, dokáže svým zákazníkům zajistit, že jejich e-shopy nespadnou a fungují hladce i během špičky, takže nepřijdou o své tržby kvůli výpadkům. Mezi hlavní služby patří hosting aplikačního prostředí pro účetní a obchodní systémy, dále hosting databází, úložišť a privátní cloud pro velké e-commerce hráče, jako jsou Rohlík.cz či Shoptet. V neposlední řadě poskytuje jako Microsoft direct partner klientům nejlevnější licence pro aplikace Microsoftu.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688