VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  28.11.2022 19:33:52

V LUXURY SLEEPING v Praze převzali ocenění Visa Czech Top Shop v kategorii Česko Platí Kartou

LUXURY SLEEPING přináší kvalitní a zdravý spánek do českých a slovenských domácností a boutique hotelů již od roku 2008. Najdeme zde vše, co nám zpříjemní nejen spánek, ale vdechne i duši naší ložnici či koupelně. Program „Česko Platí Kartou“, který probíhá pod záštitou Ministerstva Průmyslu a Obchodu, umožňuje začínajícím firmám nebo těm, které dosud terminál neměly, vyzkoušet přijímání plateb kartou až na rok zdarma.

pátek 11.11. 2022 jsme měli možnost setkat se, při příležitosti předání tohoto krásného ocenění, s majitelkou showroomu paní Ivanou Guthovou. Tuto skvělou prodejnu nám nominovali kolegové z acquiringu KB Smart Pay, která jim tento platební terminál poskytla. Jejich ředitelka Jitka Palatová spolu s Kateřinou Pauzarovou z Visa a dámami Blankou Šplíchalovou a Janou Tančinovou z MPO cenu předaly. Na místě jsme se přesvědčili, nejen z vyprávění majitelky, že si prodejna tuto cenu právem zaslouží, protože vyniká ve všech hodnocených kritériích. Moc se nám líbil celý koncept a myšlenka, kdy LUXURY SLEEPING přináší na trh chybějící prémiové postele s dlouholetou tradicí, ve kterých spí dokonce i holandská královská rodina.

Paní Ivana Guthová nám v rozhovoru uvedla: „Jsem moc ráda, že jsme v soutěži Visa Czech Top Shop uspěli, je to ocenění naší patnáctileté práce a budování pozice na českém trhu. Velmi oceňuji možnost využití platebního terminálu na rok zdarma, protože jsme si mohli vyzkoušet jeho přínos pro zákazníky. A musím říct, že se nám to v praxi osvědčilo.“ 

 Jitka Palatová dodává: „My v KB Smart Pay, která je aliancí Worldline, jsme rádi, že můžeme spolu s Komerční bankou poskytnout obchodníkům terminál až na rok zdarma tak, aby měli možnost si prodej s možností přijímat bezhotovostní platby vyzkoušet. Musím říct, že máme ve většině případů pozitivní ohlasy a klienti si terminály nadále ponechávají, čímž vlastně zvyšují úroveň svých služeb směrem k zákazníkovi.“

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

15.04.2024Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688