Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  28.11.2022 13:24:51REKLAMA

Ethereum předpokládaný vývoj - Jaké jsou šance, aby ETH rostlo do roku 2023?

Od svého vzniku v červenci roku 2015 Ethereum vzrostlo o více než 44 000 %, což z něj dělá jedno z nejlepších finančních aktiv, které šlo v tomto časovém úseku vlastnit. S tržní kapitalizací v době psaní tohoto článku ve výši 154 miliard dolarů má Ethereum větší hodnotu než velké korporace jako Netflix, PayPal či Starbucks.

Ale když se blíží nový rok, jaké jsou šance, že bude ETH růst? Pojďme se na tuto skutečnost podívat blíže.

Analýza ceny ETH

Ethereum (ETH) se během dnešní obchodní seance posunulo výše o téměř 3 %. Za posledních 24 hodin token zaznamenal objem obchodování ve výši 10,7 miliard USD.

Technické ukazatele s vývojem ceny

Jak je vidět z grafu, růst ceny přišel, když se indikátor RSI vyšplhal nad rezistenci na úrovni 42,00, přičemž aktuálně se pohybuje na 42,50. Navzdory tomu existuje vyšší úroveň rezistence na 43,00, která přiměla některé dřívější býky k likvidaci svých pozic. Aby bylo možné dosáhnout 1 250 USD, což se zdá být cílem býků, bude se indikátor RSI nejprve nucen posunout nad 43,00.

Cena Etherea může překonat tuto bariéru a zamířit k psychologicky významné úrovni 2 000 USD, v závislosti na stavu trhu a býčím momentu. Investoři by tímto krokem získali celkově 44 %, což naznačuje, že právě zde je potenciál ETH směrem nahoru omezený.

Proč by mohlo Ethereum růst?

Po přechodu na PoS jde o škálovatelnější a energeticky účinnější blockchain. Upgrade sítě Ethereum, dlouho očekávaný proces, postupně přiláká více vývojářů a tato zvýšená poptávka by mohla vést k vyšší ceně Etherea do roku 2023 i v delším časovém horizontu. Finální zkouškou všech kryptoměnových projektů je, zda blockchain může přinést případy použití v reálném světě. Ethereum v tomto ohledu vede, níže je proč.

Ethereum má v současné době na své platformě téměř 3 000 různých decentralizovaných aplikací (dApps), které mají řadu případů použití, jako je hraní her, bezpečnost a sociální média. A zvláště zajímavou oblastí jsou decentralizované finance (DeFi). Oblast DeFi poskytuje finanční služby, jako je spoření nebo půjčování bez potřeby centralizace. Navzdory slábnoucí důvěře v toto odvětví díky krachům důležitých firem během tohoto roku, je celková uzamčená hodnota (TVL) na Ethereu 25,2 miliardy dolarů.

Objem transakcí na síti Etherea

A co víc, pokud se inflace skutečně začne zpomalovat a ekonomika v příštích čtvrtletích posílí, nyní může být pro nové investory asi ta správná doba, aby si vytvořili expozici. Další kryptoměnou, kterou by měli investoři zvážit kvůli jejímu potenciálu je RIA.

Calvaria

RIA je nativním tokenem nového P2E projektu Calvaria, který si klade za cíl překlenout propast mezi tradičním hraním na web2 a web3. Hry na web2 mají miliony uživatelů denně, zatímco web3 hry mají sotva milion měsíčně. Calvaria se snaží přilákat tradiční hráče vydáním F2P verze své hry, která bude obsahovat lištu se statistikami, kolik by si mohli vydělat hraním verze P2E.

Cílem je sestavit balíček karet ve formě jedinečných NFT a použít strategii k porážce soupeře v souboji. Hráči mohou bojovat v různých arénách s cílem vyhrát tokeny RIA. Vývojáři Calvaria také plánují pravidelné soutěže a eventy, ve kterých mohou hráči vyhrát RIA a další atraktivní odměny.

RIA je primární utility token celé hry Calvaria. hlavní funkcí aktiva je usnadňovat obchody na herním tržišti, což pomáhá stabilizovat tokenomiku ekosystému. Token lze také uzamknout a stakovat pro získání pasivního příjmu a hlasování v DAO.

Předprodej RIA je aktuálně ve 4. fázi z deseti, přičemž cena tokenu se s každou fází zvyšuje. Cena digitálního aktiva dosáhne na konci předprodeje 0,055 dolaru, takže noví investoři mohou stále vydělávat více než 100%, když se zapojí nyní. Projekt si získal značnou pozornost investorů a získal již 1,9 milionu dolarů.

Navštívit předprodej Calvaria

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   9:18  Graf dne – Bitcoin (22.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688