Lidé (Lidé)
Lidé  |  25.11.2022 12:55:31

SFG posiluje své řady, na pozici COO přichází Linda Krásová, zkušený lídr nejen v oblasti nemovitostí

Investiční a poradenská skupina SFG rozšiřuje svůj klíčový tým o novou provozní ředitelku. Tou je manažerka Linda Krásová (47), která má dlouholeté zkušenosti s řízením a provozem startupů, středních a velkých společností, stejně jako zkušenost z pozic finanční ředitelky v mezinárodních firmách. Ve své roli se soustředí zejména na řízení a rozvoj celé skupiny SFG a naplňování strategie stanovených cílů. SFG se tak v nejbližším kvartálu s novou provozní ředitelkou (COO) plánuje zaměřit na finanční poradenství a růst vlastních developerských projektů.

Linda Krásová

Do SFG vstupuji s vizí růstu a úspěchu, a to především díky rozvíjení dlouhodobých investičních projektů. Věřím v investice do inovací a nových produktů, stejně jako do efektivního řízení a provozu, a podporuji kreativitu lidí s cílem, aby naše skupina SFG nabízela konkurenceschopné služby a produkty. Naším společným záměrem je růst hodnoty skupiny SFG, ale i firem, do kterých se nebojíme investovat a vstoupit,“ říká Linda Krásová.

Linda Krásová má vysokoškolské vzdělání v oblasti business administration a od začátku své kariéry působila na pozicích operativního a finančního manažera – například pro síť pětihvězdičkových hotelů v Evropě a severní Africe Corinthia a taky pro českou společnost SATPO, která se od roku 1994 specializuje na výstavbu rezidenčních nemovitostí v České republice.

„Jsme rádi, že se naší novou COO stává Linda Krásová. Věříme, že její bohaté zkušenosti a lidský přístup posílí naši skupinu a povede nás k zlepšení všech řídicích procesů i výsledků celé skupiny,“ říká Michal Dědek, CEO SFG.

SFG se věnuje odbornému poradenství ve financování jednotlivců i firem, realitním službám a investicím do developmentu a nemovitostí. Kromě realizací nemovitostních projektů, jako jsou bytové jednotky a komerční prostory Gotthard Yard, Byty Vrbenského a Plzeňská, investuje taky do startupů s velkým potenciálem. Mezi ně patří například Sens, který nabízí produkty ze cvrččí mouky jako potravinu budoucnosti, nebo Edhance, jenž tvoří digitální vzdělávací obsah a edukativní programy. Dále se podíleli na startupu ETW, který maximalizuje využití plastového odpadu a zařazuje ho do cirkulární ekonomiky, projektech krabičkové diety na míru NutritionPro nebo Buildiro, který řeší optimalizaci dodávky stavebního materiálu.


SFG vznikl v roce 2019 sloučením dvou samostatných společností Success Group a Finin Group, za nimiž stojí jejich zakladatelé Tereza Kouklová a Michal Dědek. Holding se věnuje odbornému poradenství a financování jednotlivců i firem, realitním službám, projektovému řízení a investicím do developmentu, nemovitostí a startupů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688