Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  24.11.2022 11:48:52REKLAMA

Cenová predikce Shiba Inu - Jak by mohla SHIB vyrůst 10x do roku 2023

V poslední době se mince Shiba Inu (SHIB) dostala do pozadí, protože zejména Dogecoin (DOGE) zažil během posledního oživení trhu díky akvizici Twitteru Elonem Muskem značný hype, což výrazně zvýšilo jeho cenu. V důsledku toho byl dramatický nárůst cen Shiba Inu mnohem méně patrný. Exploduje ale kurz Shiba Inu do roku 2023 znovu?

Krátkodobá predikce ceny Shiba Inu

Cena Shiba Inu je dnes na úrovni 0,0000083 USD s 24hodinovým objemem obchodování 183 029 517 USD. Shiba Inu klesla za posledních 24 hodin o téměř 4 %. Objemy obchodování se za poslední den mírně zvýšily.

Cenový vývoj Shiba Inu s indikátorem RSI

Medvědi získali kontrolu a pokud se sestupný trend udrží, úroveň podpory na 0,000007 USD by se mohla dostat pod vážný tlak. Na druhou stranu, prolomení nejbližší úrovně rezistence na 0,000010 USD by investorům v blízké budoucnosti přineslo určitý oddech.

Očekávalo se, že po dlouhém období trpělivého budování býky Shiba Inu v listopadu skutečně cenově poroste. RSI se pohybuje na 29,95 a SMA na 35,10, což naznačuje medvědí trend.

Predikce ceny Shiba Inu je v krátkodobém horizontu extrémně medvědí, protože medvědi prosadili svou autoritu na trhu. Technické ukazatele naznačují, že neexistují žádné známky rychlého zotavení aktiva v následujících dnech.

Může SHIB do roku 2023 10x vzrůst?

Většina kryptoměn měla těžký rok 2022. V polovině roku byl medvědí trh v plném proudu a některé kryptoměny ztratily 75 až 95 procent své hodnoty. Meme coiny, jako jsou Dogecoin a Shiba Inu, ztratily více než 90 % své hodnoty. Přesto může být rok 2023 pro kryptoměny dalším dobrým rokem. I když je druhý rok po uzavření býčího trhu stále obecně označován jako medvědí trh, historické důkazy naznačují, že kryptoměny zaznamenaly v tomto druhém roce lepší výsledky.

Meme coiny tedy s největší pravděpodobností přinesou velké zisky v relativně krátkodobém horizontu. Velký cenový růst je možný, pokud jsou podmínky na trhu příznivé a meme coin může spustit FOMO prostřednictvím krátkých a prudkých nárůstů. Shiba Inu je opět ve stínu Dogecoinu. V důsledku toho můžeme v následujících měsících očekávat výrazný vzestup.

Porovnání cenového vývoje DOGE a SHIB

Pokud cena Bitcoinu do roku 2023 opět vzroste, nelze vyloučit růst u Shiba Inu. Pokud bude tento meme coin opět silně rezonovat na sociálních sítích, jeho cena by se mohla znásobit, zejména během této fáze. Desetinásobný nárůst je extrémně optimistický. Historie však ukazuje, jak rychle mohou tyto meme coiny stoupat.

Letos rozvířil trh také sektor Metaverse. V tomto sektoru, který bude jistě růst, existuje jeden projekt, který je zvláště pozoruhodný - RobotEra.

RobotEra - alternativa SHIB s potenciálem explozivního růstu

Tento metaverse projekt nabízí robustní interaktivní zkušenost, ale s dalšími funkcemi, které jiná metaverza nemají. RobotEra má spoustu jedinečných funkcí, které by mohly upevnit jeho místo jako jeden z nejlepších virtuálních světů a být silnou konkurencí Decetralandu a The Sandbox.

Na rozdíl od jiných metaverz je zde silný sociální aspekt a hráči se mohou zapojit do různých společenských aktivit. To zahrnuje účast na hudebních koncertech, nočních klubech, salonech a muzeích. Hráči mohou také vytvářet své vlastní interaktivní zážitky, aniž by měli znalosti kódování, přičemž hra nabízí robustní editory umožňující hráčům vytvářet roboty a budovy a ty pak mohou být prodávány na trhu.

Hráči mohou pořádat akce, na které si ostatní budou muset koupit vstupenky. Měnou hry je token TARO a má řadu výhod, včetně stakingu na platformě pro ty, kteří chtějí pasivní příjem. Zakladatelé RobotEra věří, že se časem objeví nové případy použití a způsoby, jak generovat příjem, přičemž hráči budou moci vyvíjet metaverzum, jak chtějí.

Očekává se, že sektor metaverse dosáhne do roku 2028 tržní kapitalizace ve výši 730 miliard dolarů. Chcete-li být u začátků, toto je přesně příležitost pro vás. RobotEra je aktuálně v první fázi předprodeje s tokeny za cenu za 0,02 USD.

Navštívit předprodej RobotEra

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688