Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  23.11.2022 10:50:37REKLAMA

Tato nová kryptoměna má potenciál na 100-násobný růst

Kryptoměny jsou v dnešní době trendy po celém světě. První kryptoměna na světě, Bitcoin, téměř překonala hranici 70 000 USD a mnoho novějších altcoinů zaznamenalo obrovské zisky v řádech tisíců procent. Přes pokračující medvědí trh většina investorů hledá investice do nejlepší kryptoměny, aby dosáhli velkých zisků. Jedna z kryptoměn, která má podle odborníků potenciál ke 100x růstu, je Calvaria (RIA).

Unikátní karetní bitevní hra teprve přišla na trh, ale již nyní vyvolává spoustu hypu a investoři se jen hrnou, aby získali nativní token RIA.

Calvaria je připravena přilákat příležitostné hráče

Projekty jako Axie Infinity, Decentraland a The Sandbox se velmi rychle kapitalizací rozrostly na miliardy dolarů, ovládaly tržní podíly a přihlížely, jak celebrity a velké značky kupují jejich NFT postavy a virtuální pozemky.

Mnoho komentátorů věřilo, že tato třída aktiv je „odolná vůči medvědům“, a předpokládali, že i kdyby ostatní kryptoměny odpadly, hráči pokračující v hraní her P2E udrží jejich ekosystémy silné, a to i v těch nejtemnějších kryptoměnových zimách.

Naneštěstí pro mnoho projektů GameFi se potýkalo se stejnými problémy jako ostatní třídy kryptoměnových aktiv. Tokeny všech tři metaverse zmíněných výše jsou o více než 90 % pod jejich historickými maximy.

Kromě toho se hry snaží přilákat běžné hráče, protože nepřešli na blockchain, jak mnozí předpovídali. Calvaria věří, že našla návod na to, jak přilákat příležitostné hráče k blockchainu.

Calvaria uvádí na trh P2E a F2P verze své hry

Vývojáři Calvaria chtějí vyřešit dva největší důvody, proč příležitostní hráči nepřecházejí na blockchain. Blockchainové hry jsou neúměrně drahé a vyžadují příliš mnoho technických znalostí, což mnohé odradí. Calvaria vyřešila tyto dva hlavní problémy jedinečným způsobem – spuštěním free-to-play (F2P) verze své hry, Duels of Eternity, vedle jejich P2E verze.

Calvaria nebude zatěžovat nové hráče drahými náklady na NFT, než budou mít vůbec možnost hrát. Místo toho nabídne bezplatnou verzi hry, kterou si uživatelé mohou vyzkoušet. Poté bude hráče lákat do ekosystému prostřednictvím samotné hry a tím, že bude viditelná lišta, která hráčům ukáže, kolik si mohou vydělat, kdyby hráli verzi P2E.

Hra F2P bude také obsahovat gamifikovaný vzdělávací režim, který rozděluje odměny za učení se tématům blockchainu.

Co je Duels of Eternity?

Duels of Eternity je hlavní hrou od Calvaria odehrávající se v posmrtném životě. Je to karetní bojová strategická hra, ve které spolu válčí tři frakce. Hráči se spojí s vybranou frakcí a poté zorganizují své armády, vymanévrují své protivníky strategií, týmovou prací a dovednostmi, aby získali vítězství na bitevním poli.

Klíčové budou znalosti, stejně jako schopnosti a synergie spojeneckých jednotek. Hráči musí sestavit správnou kombinaci karet, hrát s nimi ve správném pořadí a využívat schopnosti jednotek a správné okamžiky.

Hra Inspirovaná mexickou mytologií a vykreslená ve 3D, bude obsahovat nejen bitvy hráče proti hráči, ale má také kampaň pro jednoho hráče. Jak hráči rozšiřují svůj balíček a získávají odměny, budou odhalená tajemství posmrtného života.

Ve verzi P2E budou hráči zcela vlastnit své karty, zdroje a aktiva a mohou sbírat unikátní sadu karet, aby se řídili určitou strategií dle svého výběru. Je možné nakupovat a prodávat zdroje na herním tržišti a na volném trhu mimo hru.

Vítězství v režimu pro jednoho hráče odmění hráče jedinečnými kartami nebo vylepšeními, které pak lze použít v režimu hráč proti hráči.

Rozšíření Calvaria

Nejoblíbenější hry na světě, jako jsou Fortnite, Minecraft a Roblox, jsou i nadále úspěšné, protože se neustále vyvíjejí. Calvaria plánuje udělat něco podobného se sezónními NFT dropy a turnaji, rozšířením svých her a novými herními režimy. V budoucnu dokonce vývojem AAA her a VR. Projekt také rozšíří svůj virtuální svět mimo hru, plánuje animovanou sérii a komiks.

Podle roadmapy také považuje za klíčový pro pokračující růst projektu vývoj v oblasti eSportů. Calvaria vytvoří svůj vlastní eSport tým a přivítá ostatní do ekosystému a bude pořádat sezónní soutěže s velkými prize pooly. Plánují také pořádat turnaje třetích stran od partnerů a sponzorů.

Vývojáři, kteří jsou plně KYC ověřeni, také již zajistili partnerství s centralizovanými burzami KuCoin a Gate.io, aby zalistovali token RIA po vyprodání předprodeje. Smart kontrakt tokenu byl auditován společností SolidProof. Vzhledem k výše uvedeným faktorům má tento projekt jistě potenciál k explozivnímu růstu.

Navštívit předprodej Calvaria

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688