Lidé (Lidé)
Lidé  |  18.11.2022 16:18:13

Sportisimu od října šéfuje Richard Hodul

Největší tuzemský řetězec se sportovním a outdoor vybavením má nového šéfa. Od října jej řídí Richard Hodul, který přichází ze společnosti Tchibo. Střídá Pavla Vajskebra.

Richard Hodul přichází do sportovní české firmy s miliardovým obratem ze společnosti Tchibo, kde působil posledních 22 let na různých pozicích. Naposledy jako generální ředitel regionu střední a východní Evropy, kde měl pod taktovkou aktivity v České republice, v Polsku, na Slovensku, v Maďarsku i v Pobaltí.

Richard Hodul

„Prostredie, v ktorom som pracoval a profesne vyrástol, bola autentická a silná omnichannel kultúra, kde sa úspešne darí spájať dôslednú zákaznícku orientáciu naprieč celou firmou, vysoký výkon a veľmi príjemnú a priateľskú atmosféru, miesto, kde ľudí baví dennodenne vyhrávať. Aj preto je mi skutočne cťou a veľkým potešením, že som dostal dôveru a budem môcť podobnú víziu napĺňať v Sportisime, a súčasne prispievať k jeho ďalšiemu profitabilnému rastu,” říká k novému poslání Richard Hodul.

Český sportovní gigant jej vybral po více než půlročním hledání jako nástupce odcházejícího Pavla Vajskebra. Ten opouští exekutivní pozice ve Sportisimu po 6 letech, s tím, že poslední účetní rok firma uzavřela s historicky nejlepším výsledkem, kdy tržby dosáhly 11 miliard korun. Ve Sportisimu si nadále ponechá pět procent akcií a zůstane v jeho dozorčí radě.

Sportovní jednička má aktuálně celkem 211 prodejen, z čehož je 110 v Česku a zbytek v zahraničí, konkrétně na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku a v Bulharsku. Kromě prodejen funguje ve zmíněných zemích také v ecommerce sféře, eshop má navíc třeba i v Polsku, Německu, Rakousku nebo nově také v Chorvatsku. Většinový podíl sportovního řetězce drží Martin Kúšik a minoritní podíly mají Thai Ngoc Nguyen, Do Hong Son a Pavel Vajskebr.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688