VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  18.11.2022 13:26:26

Prodejna iWant v Brně získala ocenění Visa Czech Top Shop

Ocenění Visa Czech Top Shop převzal další z letošních finalistů. Za měsíc září se jím stala prodejna obchodů se sortimentem produktů Apple iWant v Brně. Inspektoři soutěže jí udělili vysoké známky za skvěle uchopený moderní design i výtečný personál. Prodejna, která otevřela své dveře brněnským zákazníkům letos v srpnu, tak může bojovat o titul nejlepší kamenné prodejny roku 2022 po boku dalších jedenácti vítězů každého měsíce.

Jen pár kroků od brněnského orloje láká nová prodejna zákazníky k vyzkoušení, nákupu nebo vyzvednutí oblíbených technologických produktů. Koncept exteriéru přitom její designéři vyřešili velmi citlivě, aby zapadal do historického jádra náměstí Svobody. Interiér pak upoutá čistým vzhledem, přehledností a usměvavými konzultanty. Součástí jsou i prostory pro pravidelné semináře, kde se zákazníci dozví, jak se o produkty správně starat a jak s nimi co nejefektivněji zacházet.

Slavnostní předání ocenění za měsíc září proběhlo přímo v prostorách prodejny ve čtvrtek 3. listopadu za účasti partnerů soutěže i zástupců obchodu. „Ocenění Visa Czech Top Shop jsme přijali s velikou radostí. Těší nás, že můžeme našim zákazníkům poskytnout kvalitní služby nově i v samotném srdci Brna a přivítat je v této krásné prodejně,“ řekl Luboš Řepka, Area Sales Manager, iWant Apple Premium Reseller.

Nadšení neskrývali ani samotní zaměstnanci: „Já zde aktuálně vypomáhám se zaběhnutím nové prodejny. Mou domovskou prodejnou je ta v Karlových Varech, ale díky svým zkušenostem mohu pomoci nastavit všechny důležité procesy i zde. Moc se mi tady líbí, zejména ty otevřené prostory, kdy máme neustálý kontakt také s tím, co se odehrává na ulici a je to moc příjemné. Ocenění si moc vážíme,“ řekla Evgenia Nikitina, Sales Expert – SMB Specialist iWant Apple Premium Reseller.

„Soutěž si klade za cíl ocenit unikátní zákaznickou zkušenost v kamenných obchodech po celém Česku. Během hodnocení klademe důraz na takové prvky jako jsou exteriérová a interiérová designová řešení, navigace v prostoru, využití digitálních prvků, přístup personálu a samozřejmě také podpora moderních způsobů placení,“ vysvětluje za titulárního partnera soutěže Josef Kunčar ze společnosti Visa.

 

O soutěži Visa Czech Top Shop

Ocenění Visa Czech Top Shop je od roku 2021 udělováno ve spolupráci se společností Visa kamenným prodejnám po celém Česku.

Vítězové jsou vybíráni každý měsíc na základě bodového hodnocení provozoven prodeje a služeb od nezávislé komise inspektorů. Ta každý měsíc navštíví nominovanou skupinu provozoven a hodnotí zákaznickou zkušenost v osmi kategoriích:

  • Exteriér a interiér provozovny – upravenost a zajímavost
  • Design provozovny
  • Orientace v provozovně, případně v oddělení či regálu
  • Prezentace služeb
  • POP komunikace včetně probíhajících akcí
  • Cashless Friendly – podpora moderních způsobů placení
  • Digital Signage – využití digitálních technologií
  • Personál – vhodný počet, ochota, aktivita a odbornost.

Ve velikém finále pak odborná porota z výběru dvanácti nejlepších prodejen za daný ročník zvolí absolutního vítěze.

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

Po 12:32Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688