Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  15.11.2022 11:03:21REKLAMA

Nejlepší kryptoměny k nákupu dipu v těchto dnech - USTC, TRX, D2T, LUNC, IMPT

V třetím listopadovém týdnu se zdá, že se trh s kryptoměnami oklepal z šoku, způsobeném bankrotem jedné největších burz na světě, FTX. Pomohla tomu také pozitivní data CPI, podle kterých inflace v USA klesla na 7,7 %. V důsledku nižší inflace mnozí očekávají, že Fed zmírní svou politiku a sazby zvýší pouze o 50 bazických bodů.

Kryptoměny se aktuálně pomalu zotavují poté, co se mnohé z nich propadly na lokální minima. Několik kryptoměn tak poskytuje příležitosti k rychlejšímu zisku. Digitální aktiva v tomto článku by mohla být zajímavou příležitostí pro investory.

Nejlepší kryptoměny k nákupu dipu

Poukud chcete diverzifikovat portfolio a zároveň dosáhnout zisků, doporučujeme zamyslet se na těmito kryptoměnami.

TerraClassicUSD (USTC)

USTC je první aktivum na našem seznamu nejlepších kryptoměn k nákupu dipu. Tato kryptoměna bývala primárním algoritmickým stablecoinem ekosystému Terra. Po kolapsu ekosystému, který stál investory mnoho miliard dolarů a vedl ke krachu několika firem, jeho hodnota výrazně klesla.

V době psaní tohoto článku se USTC obchoduje za 0,0253 USD. Za posledních 7 dní poklesl o 26 %. Investoři jsou v současné době nadšení z možného opětovného navázání USTC na dolar. Nedávno byl komunitě zaslán návrh. Vývojář Tobias Anderson tvrdí, že USTC by mohl být znovu vázán na dolar, pokud se sníží část dluhu nahromaděného během krachu v květnu.

Plán připomíná formu kvantitativního utahování (QT) tradiční finanční techniku ​​používanou centrálními bankami ke snížení likvidity v ekonomice. Znamenalo by to zavedení daní a zvýšení úrokových sazeb na odměny za staking. Odměny by se snížily a doba uzamčení by se prodloužila. Celým smyslem je výrazně snížit nabídku v oběhu jak USTC, tak LUNC.

Tron

TRX je nativní token blockchainu Tron, protokolu pro sdílení a distribuci obsahu, který se také rozrostl v plnohodnotný blockchainový ekosystém.

V době psaní tohoto článku se aktivum obchodovalo za 0,056 USD. Token klesl o 4,24 % za poslední týden. Navzdory poklesu ekosystém TRON významně roste. K platformě se připojují další kryptoměnové projekty, které ji používají k vytváření svých aplikací. Zvýšená adopce je obvykle silným býčím znamením a kryptoměnový nadšenci věří, že coin bude reagovat pozitivně.

Dash 2 Trade

Tato platforma poskytuje hloubkový přehled o trhu a pomáhá vytvářet strategie vedoucí k ziskovým rozhodnutím. Umožňuje přístup k signálům, on-chain metrikám, analýzám a nástrojům sociálního obchodování. Obchodníci mohou získat podporu pro úspěšné investování, bez ohledu na to, jak jsou kvalifikovaní nebo zkušení.

Dash 2 Trade nabídne tři úrovně pro každý typ investora a obchodníka. První úroveň je omezená, ale pro začátečníky dostačující. Na druhé úrovni Starter získáte přístup k on-chain datům a základním informacím o významných předprodejích a nových kryptoměnách uvedených na trh. S třetí úrovní Professional získáte přístup ke všem funkcím Dash 2 Trade.

Přístup do druhé a třetí úrovně je možný za měsíční předplatné 400 D2T a 1000 D2T, což vytváří vyváženou a životaschopnou ekonomiku projektu. Token je aktuálně v třetí fázi velmi úspěšného přeprodeje s cenou tokenu 0,0513 USD.

Luna Classic (LUNC)

V určitém okamžiku byl LUNC jedním z nejžádanějších aktiv na trhu. Digitální aktivum bylo primárním tokenem pro ekosystém Terra. Luna Classic byla v době jejího největšího rozmachu 10. největší kryptoměnou podle tržní kapitalizace.

Poté, co ekosystém Terra v květnu zkolaboval, stablecoin USTC a LUNC ztratily 99 % své hodnoty. Token se aktuálně obchoduje za 0,00018 USD s 6,70 % poklesem za posledních 7 dní.

Na LUNC se také vztahuje výše uvedený návrh pro USTC na “kvantitativní utahování”. Komunita také odhlasovala systém spalování tokenů LUNC, přičemž celkem už bylo spáleno 26 miliard tokenů, zatímco samotná Binance spálila 3 miliardy tokenů.

IMPT

Stále více nových investorů se zajímá o investice do ekologických a zelených kryptoměnových projektů. Další na našem seznamu je IMPT. Kryptoměnové aktivum, které je mnohými popisováno jako nejzelenější kryptoměna na trhu. Je to nativní token projektu Impact.

Impact se zaměřuje na využití technologie blockchain v boji proti změně klimatu. Protokol umožňuje jednotlivcům a společnostem nakupovat emisní povolenky ve formě NFT a obchodovat s nimi na tržišti platformy. Držitelé je mohou použít ke kompenzaci svých uhlíkových stop spálením NFT.

IMPT je aktuálně k dispozici v předprodeji. Aktivum dosud získalo úctyhodných více než 12,5 milionu dolarů, což ukazuje působivou úroveň poptávky investorů. Zainteresovaní investoři si nyní mohou koupit tokeny IMPT za 0,023 USD. Pro další předprodeje sledujte tuto stránku.

Navštivte IMPT

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688