Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  14.11.2022 11:47:59REKLAMA

Předpokládaný vývoj Dogecoinu - Jsou tyto 3 kryptoměny lepší?

Dogecoin začal jako vtip a meme coin, ale vyvinul se v lukrativní aktivum. Meme coiny prokázaly, že spekulace na krypto trzích mohou zvýšit ceny, a to je přesně to, co se stalo s touto kryptoměnou. Nicméně od té doby jsme zažili extrémní volatilitu a velké poklesy, proto podíváme se na tři tokeny, které mají lepší vyhlídky – Dash 2 Trade, IMPT a Calvaria.

Předpokládaný vývoj Dogecoinu

Cena největšího meme coinu dle kapitalizace zaznamenala neuvěřitelný vzestup poté, co Elon Musk koupil Twitter, hodnota vzrostla téměř o 200 %. Nyní jeho kapitalizace výrazně klesla poté, co zpráva o kolapsu FTX zasáhla celý trh.

DOGE spadá do kategorie meme coinů a ty jsou vždy zasaženy nejtvrději, když se objeví medvědí zprávy, které ovlivní celý trh. Stejně jako u všech předchozích propadů trhu se cena DOGE vždy dokázala zotavit a v mnoha případech se stal jedním z nejvýkonnějších aktiv. Stalo se tak během posledního býčího cyklu a během toho před tím zopakoval to stejné.

Vývoj páru DOGE/USD za posledních 5 let

Cena DOGE v krátkodobém a střednědobém horizontu bude z velké části ovlivněna Elonem Muskem a Twitterem. Pokud Musk potvrdí, že se DOGE bude na platformě používat, například jako spropitné nebo předplatné, cena dále poroste. Pokud Musk nic neoznámí, tak spekulacím nebude konec a tak by DOGE mohl zaznamenat velké zisky.

Jakákoli negativní informace pravděpodobně povede k poklesu ceny, protože investoři dlouho věřili, že Twitter je jedním z hlavních případů použití v budoucnosti mince. Dogecoin tedy má potenciál dosáhnout zisků v krátkodobém i dlouhodobém horizontu, existují však také další projekty, které jsou teprve v předprodejí. Mohou tak mít větší potenciál pro vysokou návratnost investic než Dogecoin.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade umožňuje investorům získávat technická a fundamentální data, aby prováděli mnohem informovanější obchodní rozhodnutí. Dvě klíčové funkce nabízené touto platformou jsou kryptoměnové signály a on-chain analytika.

Nákupní a prodejní signály obchodníkům umožňují otevírat pozice bez provádění rozsáhlé technické analýzy. Funkce on-chain analýzy poskytuje obchodníkům statistiky o tom, co dělají institucionální investoři a umožňuje obchodníkům sledovat pohyby na peněženkách velkých hráčů.

Obchodní signály

Problém, s nímž se mnozí investoři potýkají, je průzkum nových projektů a zjišťování informací. Dash 2 Trade tento problém řeší. Investoři dostávají upozornění, když projekty zahájí předprodej kryptoměn a mince jsou uvedeny na nových burzách. Platforma tuto službu posunula o stupeň výš tím, že ohodnotila předprodejní projekty, přičemž tým ručně kontroluje tokenomiku a provádí audit projektu, aby pomohl investorům určit legitimitu.

D2T je nativní token Dash 2 Trade, jeho vlastnictví je nezbytné pro přístup k funkcím, jako je obchodní soutěž, on-chain analýza a profilovač rizik v rámci předplatného platformy. Investoři, kteří si chtějí koupit D2T za nejnižší ceny, by to měli udělat, dokud je coin stále ve své třetí fázi předprodeje.

IMPT

IMPT je jedinečný ekologický kryptoměnový projekt, jehož cílem je pomoci v boji proti klimatické krizi. Platforma odměňuje investory tokeny IMPT za nákupy u vybraných prodejců. Ti pak přispívají financemi projektům zabývajícím se životním prostředím, ale IMPT umožnil také jednotlivcům přispět ke snížení jejich uhlíkové stopy.

Sociální funkce IMPT sleduje uhlíkovou stopu každého uživatele a poskytuje skóre. Uživatelé, kteří sníží svou uhlíkovou stopu, jsou odměněni body. Vyšší body získávají ti, kteří spálí své emisní povolenky, aby kompenzovali svou uhlíkovou stopu.

Schéma kompenzování emisních povolenek

Tokeny IMPT mohou být tokenizovány na emisní povolenky ve formě NFT, přičemž Investoři je mohou držet jako investice nebo nabídnout k prodeji na tržišti platformy. IMPT je dalším zhodnocujícím se aktivem, jehož hodnota se zvyšuje s tím, jak vstupuje do pokročilejších fází předprodeje. Investoři, kteří nestihli první fázi, která nabízela aktivum za 0,018 USD, si mohou během druhé fáze koupit tokeny IMPT za 0,023 USD.

Calvaria

Calvaria je velmi slibný herní projekt, který je v současné době v předprodeji. Aby se hry nezalekli hráči nepolíbení kryptoměnami, bude hra nabízet verze F2P a P2E. Jestliže chtějí hráči využívat všech výhod, musí vlastnit nativní token RIA, jehož předprodej právě probíhá a inkasoval již od investorů více než 1,6 milionu USD.

Nyní ve čtvrté fázi mohou investoři nakoupit 100 RIA za 1 USDT. Tokeny v desáté a poslední fázi budou stát 0,055 USD, přičemž po ukončení předprodeje budou tokeny RIA uvedeny na burzách Kucoin a Gate.io.

Tokenomika Calvaria

Tato hra nabízí dva tokeny odměn: eRIA a RIA. Investoři dostávají odměny v obou mincích a mohou je použít k nákupům předmětů ve hře, jako jsou jedinečné karty nebo jejich vylepšení. Hráči dostávají tokeny za vítězství v soubojích pomocí kombinací svých karet, přičemž každá karta představuje postavu s jedinečnými schopnostmi.

Investoři mohou své mince použít také ke stakingu a s uzamčenými tokeny se mohou podílet na hlasování v rámci Calvaria DAO, která určuje vývoj hry. Investoři, kteří chtějí koupit tokeny RIA za nejnižší ceny, by měli jednat hned, neboť předprodej se blíží ke konci.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   9:18  Graf dne – Bitcoin (22.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688