Lidé (Lidé)
Lidé  |  13.11.2022 15:32:51

Nová posila pro SATUM. Na pozici chief sales officer přichází Jiří Havrlant

Do makléřské společnosti SATUM od října přichází Jiří Havrlant, bývalý CEO finančněporadenské společnosti Chytrý Honza. Na pozici chief sales officer (CSO) bude odpovědný za business development, akvizice nových zákazníků a růst společnosti. Jeho cílem je tak zásadně posílit obchodní tým, dívat se po nových příležitostech nejenom v České republice nebo zahájit zahraniční expanzi.

Jiří Havrlant

„Přichází k nám mladý a energický profesionál, jehož zapálení a výsledky jsme sledovali v jeho dřívějších působeních. Od Jiřího si slibujeme, že nám pomůže upevnit pozici na trhu a také urychlit růst. Důležité je pro nás také rozšiřovat náš záběr, proto se díváme po nových segmentech. Naší vizí je být moderním pojišťovacím makléřem a Jiří je přesně typem člověka, který nám může pomoci tuto vizi rychleji a efektivněji naplnit. Těšíme se na spolupráci,“ komentuje příchod nové posily Roman Horváth, zakladatel a jednatel společnosti SATUM.

Jiří Havrlant (27) je absolvent pražské VŠE. Jeho cesta ve světě financí započala v roce 2014, kdy pracoval jako konzultant a poradce. Tato zkušenost ho přivedla do investiční skupiny Rockaway, kde působil do roku 2018. Právě při působení v Rockaway ho mimo jiné zaujal projekt Chytrý Honza, který v tu dobu patřil do portfolia této investiční skupiny. K prohloubení zkušeností z investičního světa se v roce 2019 připojil k investiční skupině DRFG, v rámci které se po akvizici finančněporadenské společnosti Chytrý Honza stal členem dozorčí rady. O rok později byl Havrlant jmenován jejím výkonným ředitelem. Během jeho působení jako CEO prošla společnost rozsáhlou restrukturalizací, díky které se loni poprvé stala ziskovou. V SATUMu se bude Havrlant věnovat rozvoji obchodních příležitostí, posilování obchodní značky na pojistném trhu a vstupu na nové trhy a segmenty.

„Dlouhodobě se zajímám o nejnovější trendy v pojišťovnictví. Celkově je pojišťovnictví na prahu zásadní modernizace a digitalizace a mě velmi láká u toho být. Samotný trh má velikost 32 miliard korun ročně a SATUM má perfektní pozici výrazně zrychlit svůj růst, a to až trojnásobně. Ve firmě jsem potkal řadu talentovaných lidí, kteří v sobě umí spojit tradiční makléřské řemeslo, vysoce seniorní kvalitu služeb a zároveň chuť dívat se do budoucnosti a být spolutvůrci moderních trendů. Zároveň vidím řadu příležitostí SATUM přiblížit moderním typům společností z technologické či startupové scény. Abych dokázal prosazovat zájmy SATUMu, budou se mi hodit nadstandardně dobré vztahy s předními hráči z řad finančních institucí, ale i řadou předních firem a podnikatelů, které jsem si za svoji dosavadní kariéru vybudoval. Rád bych tyto kontakty a zkušenosti využil pro další růst této ryze české makléřské společnosti,“ říká k nové profesní výzvě Jiří Havrlant.

Stoprocentně česká společnost SATUM jako jedna z největších pojišťovacích makléřských společností v ČR od roku 1997 nabízí služby v oblasti korporátního pojištění a risk managementu. Za své poslání považuje SATUM ochranu hodnot svých klientů, se kterou jí důvěřují společnosti Geco, Ton, Vincentka, Ewals Cargo Care a řada dalších.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688