Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  02.11.2022 16:04:29REKLAMA

Kryptoměny s největším potenciálem v roce 2022

Kryptoměn v současné době existuje nepřeberné množství a tak začíná být čím dál těžší se v nich jednoduše a dobře vyznat. Většina z nich se soustředí na neustálé vylepšování technologie blockchain a její efektivnost, velikosti transakcí, rychlosti apod.

Kryptoměny, které si dnes představíme nabízí unikátní projekt, funkce nebo inovativní prostředí, ať už se jedná o herní platformu nebo decentralizovanou kryptoměnu. Dnešní článek vás provede popisem těch nejlepších kryptoměn v kategorii kryptoměny s největší potenciálem v 2022.

Recenze pro kryptoměny s největším potenciálem 2022

Níže si můžete prohlédnout výpis všech kryptoměn s největším potenciálem v 2022 společně se stručným popisem.

  1. IMPT (IMPT) – Kryptoměna s největším potenciálem, která disponuje inovativním uhlíkovým kompenzačním programem
  2. Dash 2 Trade (D2T) – Zbrusu nová kryptoměna orientovaná na trading
  3. Calvaria (RIA) – Nejlepší krypto presale v oblasti her typu play-to-earn
  4. Tamadoge (TAMA) – čerstvě zalistovaná meme kryptoměna s největším potenciálem 2022 na burze OKX
  5. Battle Infinity (IBAT) – Earn 2 Play herní kryptoměna s největším potenciálem
  6. Lucky Block (LBLOCK) – kryptoměnový projekt nabízející decentralizovaný soutěžní

Podrobnější pohled na kryptoměny s největším potenciálem 2022

V následujících odstavcích si kryptoměny rozebereme jednu po druhé, představíme si jejich funkce, výhody a jak přibližně fungují.

1. IMPT – Kryptoměna s největším potenciálem, která disponuje inovativním uhlíkovým kompenzačním programem

O kryptoměně IMPT se píše mnoho příspěvků, jelikož její projekt je unikátním využitím blockchainu v rámci společného projektu snížení uhlíkové stopy, který se zaměřuje na jednotlivce i firmy.

Na platformě budete moci operovat s tzv. carbon credits (uhlíkovými kredity), které budete dostávat za každý nákup na platformě nebo projekt, do kterého budete investovat. Platforma má také za cíl umožnit uživatelům sledování jejich uhlíkové stopy a v ideálním případě i její snižování.

IMPT se nachází ve druhé fázi předprodeje, kdy s každou další fází se token postupně zdražuje, takže je výhodnější investovat spíše dříve. Pokud si chcete zjistit více informací, můžete nahlédnout na IMPT whitepaper.

2. Dash 2 Trade (D2T) – Zbrusu nová kryptoměna s největším potenciálem

Kryptoměna Dash2Trade se zaměřuje na poskytování tradingových signálů. Všem předplatitelům, kteří Dash2Trade odebírají pomocí tokenů D2T jsou zasílány obchodní strategie, signály a tipy na následující obchody.

Platforma se nachází také ve 2. fázi předprodeje, který funguje obdobně jako u IMPT. Stačí si připojit vaši krypto peněženku a nakoupit požadované množství coinů, které následně využijete při objednávce předplatného balíčku - možnost jsou “free”, “starter” a “premium”, kdy každý nabízí trochu jiné funkce.

3. Calvaria – Nejlepší krypto presale v oblasti her typu play-to-earn

Karetní hra Calvaria nabízí nevšední herní zážitek v podobě sbírání, vylepšování a následného bojování se soupeři. Hra funguje na bázi Play-to-Earn, což znamená, že během hraní hry dostáváte odměny nebo předměty, které vám umožní váš další posun ve hře.

Calvaria se nachází ve fázi předprodeje, bude zdarma ke hraní a mimo jiné bude obsahovat svůj vlastní svět, kolekci NFT, market nebo dokonce možnosti vylepšování vašich NFT-éček. Jedná se tak o velmi zajímavou možnost z herního světa propojenou s blockchainovou technologií, která zcela jistě nabídne inovativní možnosti hraní.

4. Tamadoge (TAMA) – čerstvě zalistovaná kryptoměna s největším potenciálem 2022 na burze OKX

Tamadoge nabízí také metaverse, resp. Tamaverse, ve kterém můžete sbírat NFT předměty nebo tokeny TAMA, hrát hry nebo si zkrátka procházet herní svět.

Tokeny TAMA budete moci následně využívat ve hrách, které za ně budete moci hrát, kupovat si speciální předměty v herním obchodě nebo doplňovat své NFT kolekce. Vývojáři přidávají updaty na svůj blog, takže můžete sledovat, co se do platformy přidává nového.

5. Battle Infinity (IBAT) – Earn 2 Play kryptoměna s největším potenciálem

Battle Infinity je prezentována jako inovativní herní platforma, která nabídne hned několik Play-to-Earn bojových her.

Mimo hry v současné chvíli je dostupná služba Battle staking nebo blízké budoucnosti Battle Swap - decentralizovaná směnárna, nebo Battle Games - místo, kde si hráči budou moci zahrát několik Play-to-Earn her a kupovat nebo prodávat herní předměty.

Platforma disponuje velký potenciálem do budoucna, jelikož metaverse, technologie blockchainu a její následné využití se stále objevuje a vyvíjí, což se Battle Infinity daří a tak jsme zvědaví, co nám přinese v blízké budoucnosti.

6. Lucky Block (LBLOCK) – populární kryptoměnový projekt nabízející decentralizovaný ruletní systém

Lucky Block je platformou, která odměňuje své uživatele a příznivce odměnami z menších nebo větších soutěží. Abyste se soutěží mohli účastnit, je třeba držet ve své kolekci nějaké NFT od Lucky Block.

Již během držení NFT dostáváte odměny, takže nemusíte zdlouhavě čekat na nějaké velké vyhlášení celé soutěže - i když to tam je také. V soutěži naleznete auto nebo třeba celý dům, jakmile se NFT kolekce vyprodají.

Jak vyhledáváme kryptoměny s největším potenciálem 2022?

Kryptoměny s největším potenciálem v roce 2022 nalézáme mnoha způsoby. Jedním z těch nejdůležitějších je jejich potenciální výnos a využití do budoucna. Mnohé platformy nabízí řešení určitého problému nebo nové inovativní prostředí pro hry nebo finance.

Decentralizované platformy a směnárny dnes zažívají obrovský boom a my vám přinášíme ty nejlepší a ověřené, které vybíráme do našich článků. Společně s nimi pak také zajímavé investiční příležitosti, které vám mohou výborně zhodnotit vaše investice.

Měření volatility cen kryptoměn

Volatilita na trzích znamená, jak moc se cena “hýbe” v rámci nějakého časového období. Vyšší volatilita s sebou nese možné vyšší výnosy, ale také vyšší rizika. Nižší volatilita naopak stabilnější ceny (přímočařejší graf), tudíž nižší výnosy, ale také nižší rizika. Záleží tak na každém, zda mu při držení nějaké investice nevadí vysoká kolísavost (volatilita) trhu a míří na vyšší výnosy, nebo se spokojí s nižšími výnosy společně s nižším rizikem investice.

Pokud chcete kryptoměny obchodovat v kratším časovém intervalu, pak je vyšší volatilita lepší, jelikož se vám cena hýbe nahoru a dolů a vy tak můžete nakupovat nebo prodávat se ziskem častěji. U kryptoměn je vysoká volatilita typická, tudíž dlouhodobý investor by se jí neměl zaleknout a pouze na základě strachu neodprodat své celé kryptoměnové portfolio.

Použití Sharpe Ratio k analýze krypto aktiv

Sharpe Ratio udává, o kolik se liší výnosnost dané investice oproti bezrizikové investici. Pokud je sharpe ratio vyšší než 3, je považováno za excelentní a investice s tímto číslem můžeme pokládat za velmi výnosné v poměru vynaloženého rizika. Pokud je číslo nižší než 1, investice by podle tohoto výpočtu nedávala příliš smysl, jelikož vstupujeme do riskantního obchodu s nízkým výnosem.

Jaký je tedy Sharpe Ratio?

Z historického hlediska dlouhodobě Bitcoin a Ethereum překonávaly Sharpe Ratio 2 nebo 3 (v době vysokého růstu bylo ETH dokonce i na 12.3), záleží na jaké časové období Sharpe Ratio použijeme.

Můžete si tedy i vy sami udělat průzkum trhu na vámi zvolené období a Sharpe Ratio na kryptoměny vyzkoušet.

Kryptoměny s největším potenciálem 2022 – Závěr

V dnešním článku jsme si představili kryptoměny, které mají v současném roce největší potenciál. Jsou mezi nimi zástupci herního světa, financí nebo ekologických projektů. Pokud se vám některý projekt zalíbil a chtěli byste se o něm dozvědět ještě více, můžete navštívit jeho oficiální stránky anebo zavítat na jeho whitepaper, který naleznete většinou v některé ze záložek v menu. Přejeme vám mnoho úspěchů s investicemi do kryptoměn.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688