Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  02.11.2022 15:25:36REKLAMA

Nejlepší kryptoměnové investice v roce 2022

Populárním tématem a neustále se rozvíjejícím prostředím v roce 2022 jsou nové kryptoměnové projekty a nové investice do kryptoměny, která nabídne investorům zajímavé zhodnocení.

V dnešním článku se podíváme na kategorii kryptoměny investice a řekneme si, jaké pro vás mohou být ty nejlepší volby.

Nejlepší kryptoměny investice v roce 2022

Níže si můžete prohlédnout seznam s popisem jednotlivých kryptoměn:

  1. Calvaria - Vzrušující karetní hra na bázi blockchainu
  2. IMPT - Zajímavý projekt se záměrem snížení uhlíkové stopy
  3. Dash2Trade - Nejlepší kryptoměna investice v roce 2022
  4. Tamadoge - Krypto hra s vysokým potenciálem do budoucna
  5. Battle Infinity - Play-to-Earn hra s NFT kolekcí a ekosystémem
  6. Lucky Block - Unikátní projekt zaměřený na soutěže a NFT

Podrobnější pohled na kryptoměny investice pro rok 2022

V následujících odstavcích si kryptoměnu jednu po druhé rozebereme a představíme vám jejich výhody a potenciál, který do budoucna mají.

1. Calvaria – Zbrusu nový projekt pro kryptoměny investice

Calvaria je karetní Play-to-Earn hra, která se zaměřuje na sbírání kartiček, jejich vylepšování a následný boj proti soupeřům.

Roadmapa Calvaria

Vyhlídky vývojářů Calvarie se nám velice zamlouvají, jelikož na jejich roadmapě můžeme vidět i plány na poskládání svého vlastního e-sportového týmu nebo dokonce i účast na offline eventech. Za rok se můžeme také těšit na nějaké VR možnosti. Tokeny do hry si můžete zakoupit v předprodeji na hlavní stránce.

2. IMPT – Nová kryptoměna, která disponuje inovativním uhlíkovým kompenzačním programem

IMPT umožňuje uživatelům nebo firmám investovat do programu, který si klade za cíl snižovat uhlíkovou stopu. IMPT se také nachází ve fázi předprodeje, který funguje obdobně jako předchozí kryptoměna.

Nakupujte, prodávejte a vyřazujte uhlíkové kredity pomocí platformy IMPT.io. Uhlíkové kredity jsou raženy do NFT, což pomáhá předcházet jakýmkoliv podvodům. Využití blockchainu pak zajišťuje stabilní a transparentní ekosystém, který co nejefektivněji řeší problémy životního prostředí. Určitě zajímavá volba.

3. Dash 2 Trade (D2T) – Celkově nejlepší v kategorii kryptoměny investice pro rok 2022

Nejlepší z kategorie investice kryptoměna pro rok 2022. Projekt Dash2Trade nabízí skvělé řešení pro všechny, kteří obchodují a zabývají se tradingem. Platforma bude fungovat na bázi poskytování obchodních signálů, analýz a strategií svým předplatitelům.

A jak předplatné získat? Dash2Trade se nyní nachází ve 2. fázi předprodeje, kdy si můžete koupit tokeny D2T za určitou cenu. Postupem času, jak se předprodej bude dostávat do dalších fází, budou tokeny dražší.

4. Tamadoge (TAMA) – Čerstvě zalistovaná nová kryptoměna na burze OKX

Tamadoge je další skvělá Play-to-Earn blockchainová hra, která nabízí meme prostředí a NFT kolekci. Token Tamadoge ($TAMA) je token tamaverza, se kterým budete moci hrát hry Tamadoge, získávat odměny nebo si dopřát nějaké speciální předměty v tamadoge pet store.

Tamadoge bude nabízet skvělou arkádu společně s obrovskou NFT kolekcí, takže o nekončící zábavu a aktivity, které budete moci v tamaverzu dělat, nouze určitě nebude.

5. Battle Infinity (IBAT) – Earn 2 Play v kategorii kryptoměny investice

Battle Infinity je zbrusu nová platforma, která se zaměřuje na herní odvětví. Hry fungují na principu Play-to-Earn a jsou začleněny v herní metaverzu. Hráči tak mohou hrát hry, bojovat spolu nebo si užívat krásy světa a prozkoumávat nové lokality Metaverse.

Projekt má za cíl udělat revoluci v herním světě, která propojí hry s blockchainovou technologií. Tímto spojením vznikne decentralizovaná platforma, kde hráči nebo tvůrci budou plnohodnotně vlastnit herní předměty. Ve vizi vývojářů jsou různá místa jako je Battle Market, kde si budete moci koupit NFT předměty nebo Battle Games, kde bude možné hrát NFT založené hry.

6. Lucky Block (LBLOCK) – Nový kryptoměnový projekt zabývající se NFT a vzrušujícími soutěžemi

Lucky Block je platforma, která vás odměňuje na základě držení NFT a zároveň, pokud nějaké to NFT držíte, můžete vyhrát ve velké soutěži opravdu hodnotné ceny - auto nebo třeba dům.

Nutno říci, že odměny získáváte již pouze za držení NFT-éček, což se vždycky hodí. Jakmile je kolekce vedoucí k hlavní ceně vyprodána, jeden šťastlivec obdrží danou výhru. Skvělá příležitost pro zpestření vaší NFT kolekce a zasoutěžení si na nové platformě.

Jak vyhledat nejlepší kryptoměny investice?

Nejlepší kryptoměny investice naleznete v našich dalších článcích, kdy pro vás vybíráme ty nejzajímavější a ověřené coiny, které jsou v současné době dostupné, nebo na dalších webech zabývajících se novými kryptoměnami.

Vždy si ale dávejte pozor na váš kapitál v kategorii investice kryptoměny a sledujte, zda kryptoměny jsou ověřené a mají za sebou splněno několik cílů. To může být dobrý ukazatel, že daná kryptoměna směřuje opravdu na správné místo, které má vytyčené na své roadmapě.

Jak jsme přišli na to, které kryptoměny jsou nejlepší?

Kryptoměny, které jsme vybrali, mají obrovský potenciál do budoucna, jelikož se jedná o nové coiny s inovativním řešením nebo již rozšířenou a silnou uživatelskou základnou. Jsou ověřené a nabízí nové možnosti a funkce společně s blockchainovou technologií, která poskytuje svým uživatelům decentralizované prostředí.

Jsou kryptoměny dobrou investicí?

Kryptoměny jsou obecně hodně volatilní, tudíž různé investice kryptoměny musíte zvážit a dobře je znát. Kategorie kryptoměny investice vyžaduje dobrou znalost projektu, do kterého investujete, proto doporučujeme zavítat na dané stránky projektu a projít si roadmap a rovnou i whitepaper. Dozvíte se tak mnoho informací o projektu a budete vědět, do čeho hodláte investovat.

Následně si povíme několik výhod, které investice kryptoměny mají.

Možnost vysoké návratnosti

Mezi ty hlavní výhody patří potenciál vysokého zhodnocení. Jelikož v tomto článku zmiňujeme projekty, které mají obrovský potenciál k růstu, vysoká návratnost je u nich pravděpodobná. Je důležité ale také myslet na risk, se kterým do své investice do kryptoměny vstupujete.

Vysoká návratnost a risk tak jdou ruku k ruce, a proto si své kryptoměny investice dobře prostudujte.

Možnost zapojit se do vytváření nové komunity

Kryptosvět má většinou svou vybudovanou komunitu kolem každé kryptoměny, která se skládá z příznivců nebo následovatelů. Je super pak sdílet stejné myšlenky nebo nápady s dalšími členy komunity a sledovat, jak se vaše oblíbená kryptoměna postupně vyvíjí.

Inovativní případové studie

Abyste pronikli do zajímavých projektů, které vznikají, je dobré si je řádně prostudovat nebo si o nich přečíst popisné informace. Jelikož tyto coiny nabízí inovativní řešení nebo platformu, mnohdy budete s úžasem sledovat, co daná kryptoměna umí nebo na co má být použita.

Například v případě IMPT vznikne tak program, který bude mít za cíl snižovat uhlíkovou stopu firem a jednotlivců, nebo u Dash2Trade nalezneme tradingové signály, které nám pomohou obchodovat. Využití, jak můžeme vidět, je vskutku obrovské.

Kryptoměny investice – Závěr

V dnešním článku jsme pro vás vybrali zajímavé investice do kryptoměny, které nabízí obrovský potenciál do budoucna a přináší inovativní a mnohdy i prospěšné řešení nebo prostředí v rámci decentralizovaných financí.

FAQ

Co jsou to kryptoměny?

Kryptoměny jsou digitální aktiva (měny) fungující na bázi technologie blockchainu, která není nikým kontrolována (není centralizována).

Jaké jsou nejlepší coiny v kategorii investice do kryptoměny?

V dnešním článku vám přinášíme seznam nejlepších kryptoměn v současné době, mezi ty nejlepší se řadí Dash2Trade nebo IMPT. Dále poté Calvaria, Tamadoge nebo Lucky Block.

Jaká investice kryptoměny má největší potenciál?

Největší potenciál má Dash2Trade nebo IMPT, které se řadí na přední příčky v našem seznamu z kategorie kryptoměny investice.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 17:30  Bitcoin roste o 4 % před čtvrtým půlením💥 X-Trade Brokers (XTB)
Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688