Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  31.10.2022 13:24:44REKLAMA

Cena Luna by mohla dosáhnout úrovně 0 dolarů, ale tato nová penny kryptoměna by mohla vyrůst 75x

Pouze oči pro pláč. Přesně takové pocity momentálně zažívají investoři a obchodníci, kteří vložili své finanční prostředky do projektu Terra Luna. Problém nastal v květnu letošního roku, kdy nabídka tokenů LUNY narostla do takových výšin, až stablecoin TerraUSD nezvládl udržet vazbu s americkým dolarem 1:1, což vedlo ke ztrátě hodnoty tokenu o 99 %.

Ztráta hodnoty kryptoměny LUNA v květnu

Během medvědího trhu, ve kterém se momentálně nacházíme, je zaručeně těžké nacházet kryptoměny s potenciálem. Nicméně trendy přetrvávají i v medvědí fázi, což se zaručeně týká kryptoměny IMPT, která se drží trendu udržitelnosti a tento projekt si představíme níže.

Nová penny kryptoměna v předprodeji

Říkáte si, co je penny kryptoměna? Tento termín vzešel ze světa akcií, kde se takto označují akcie, jež jsou naceněny pod 1 dolar. V kryptoměnové sféře se jedná o digitální aktivum, které, rovněž jako u akcií, je obchodováno pod 1 dolarem. Mezi nejznámější penny kryptoměny patří Dogecoin nebo Shiba Inu.

A pak tu máme předprodej, který je v poslední době mimořádně populární. Předprodej se tradičně uskuteční ještě před zalistováním kryptoměny na burzu, kam je pravidelně umístěn za vyšší cenu než se prodává během předprodeje, což je pro rané investory velice výhodné. Tímto procesem úspěšně prošel například token Tamadoge, který byl následně zalistován na burze OKX a jeho cena od 1: předprodejní fáze tak vyrostla o 1800 %.

Zelený projekt IMPT

Jak jsme zmínili již na začátku, trend je pro investory důležitý i během medvědího cyklu a o token IMPT projevili lidé mimořádný zájem. Této zelené kryptoměně se během pouhých tří týdnů povedlo inkasovat více než 11 mil. dolarů.

IMPT.io je kryptoměnový projekt zaměřený na snižování produkce uhlíku prostřednictvím prodávání emisních povolenek a inovativní platformy sociálních médií vytvořené s cílem motivovat lidi ke snížení jejich uhlíkové stopy.

Schéma odměňování uživatelů za snižování uhlíkových emisí

IMPT zároveň využívá non-fungible tokeny (NFT) tím způsobem, že tokenizuje emisní povolenky a nabízí je uživatelům právě ve formě NFT. Každá povolenka je tak nezaměnitelná a ověřitelná, neboť je zaznamenána na blockchainu.

Spolu s držením tokenů IMPT při nakupování mohou spotřebitelé rovněž nakupovat IMPT na webových stránkách projektu. Emisní povolenky pak mohou spálit, aby kompenzovali uhlíkovou stopu, za což jim náleží sběratelské NFT nebo je rovněž mohou také na trhu.

U IMPT nastala již druhá fáze

Předprodej tokenu IMPT se posunul již do druhé fáze a cena se tak automaticky zvýšila z 0,018 dolaru na 0,023 dolaru. Z celkové nabídky 1,2 mld. se prodala více než polovina tokenů, takže pokud nechcete promarnit příležitost být součástí této inovační zelené kryptoměny, klikněte na tlačítko níže a zúčastněte se předprodeje.

Zúčastnit se předprodeje

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Po   9:18  Graf dne – Bitcoin (22.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688