Inzerce (Inzerce)
Kryptoměny  |  27.10.2022 14:10:26REKLAMA

Nové kryptoměny ke koupi v roce 2022

Nejvýnosnější obchodní strategie je často shrnuta jako „nakoupit nízko, prodat vysoko“. Nové kryptoměny umožňují těmto raným investorům nakupovat aktiva za nižší ceny s vyšším ziskem. Náš tým zkoumal různé nové mince nabízející investorům vysoké potenciální výnosy díky jejich užitečnosti při řešení problémů v reálném světě.

Prozkoumali jsme pozadí těchto špičkových nových kryptoměn, podrobně jsme popsali, jak jsou přínosem pro držitele a zdůraznili jejich vlastnosti. Náš průvodce také vysvětluje, jak najít nové kryptoměny ke koupi a všechny klíčové informace, které by investoři měli zvážit při investování do nově spuštěných krypto projektů.

Nejlepší nové kryptoměny, do kterých lze investovat

Níže je uveden přehled nově spuštěných kryptoměn v tomto roce s podrobnými recenzemi, které následují:

  1. Dash 2 Trade - Průkopnická platforma pro průzkum a analýzu kryptoměn s nativním tokenem
  2. IMPT - Nejlepší nová kryptoměna ke koupi pro řešení změny klimatu
  3. Calvaria – Karetní battlerová hra se stakingem a DAO
  4. Tamadoge (TAMA) - Nejlepší platforma nabízející NFT hry a deflační token
  5. Battle Infinity (IBAT)- Globální Metaverse hra se 6 platformami pro získávání odměn
  6. Lucky Block (LBLOCK) - Loterijní NFT platforma nabízející pravidelné výhry a token V2
  7. Gods Unchained (GODS) - Digitální sběratelská karetní P2E hra poskytující skutečné vlastnictví aktiv
  8. WeSendit (WSI) - Platforma pro efektivní přenos souborů odměňuje uživatele za odesílání velkých souborů
  9. Interest Protocol (IPT) - Populární platforma pro půjčování a získání výnosů
  10. Byepix (EPIX) - Multi-blockchainová platforma nabízející zážitky z rozšířené reality
  11. Corite (CO) - Platforma podporující nezávislé umělce odměňovat své fanoušky za podporu
  12. LasMeta (LASM) - Špičková herní platforma VR Poker nabízející odměny

Nejlepší nové kryptoměny ke koupi - recenze

Nejlepší nové kryptoměny nabízí investorům užitečnost, odměny a několik dalších výhod. Každou z nich jsme podrobně prozkoumali.

1. Dash 2 Trade – Průkopnická platforma pro průzkum a analýzu kryptoměn

Dash 2 Trade je platforma se snaží nabídnout portál typu all in one pro potřeby průzkumu a analýzy obchodníků s kryptoměnami. Platforma je vlastněna a provozována Learn 2 Trade, jednou z nejlepších kryptoměnových vzdělávacích platforem na světě. Může se pochlubit více než 70 000 členy a 4/5 skóre na Trustpilot.

Dash 2 Trade se ukázal jako jeden z nejslibnějších kryptoměnových projektů roku 2022 díky svým průkopnickým analytickým nástrojům a funkcím.

V rámci ekosystému Dash 2 Trade mají uživatelé přístup k obchodním signálům, nástrojům pro vytváření strategií, indikátorům sociálního sentimentu, on-chain analýze a dokonce k jedinečnému systému bodování pro nadcházející spuštění nových kryptoměn.

Dash 2 Trade snaží stát se nejlepším kryptoměnovým projektem pro obchodníky a investory po celém světě. Všechny nástroje a funkce na platformě Dash 2 Trade lze přizpůsobit jakékoli úrovni zkušeností. To znamená, že z ní mohou těžit začátečníci i zkušení obchodníci. Dash 2 Trade má dokonce integrované sociální funkce, které umožňují obchodníkům komunikovat a sdílet své postupy.

Ekosystém Dash 2 Trade je poháněn D2T – tokenem ERC-20, který musí uživatelé držet, aby získali přístup ke kompletní sadě nástrojů Dash 2 Trade.

Tým Dash 2 Trade v současné době pořádá předprodej, který umožňuje investorům nakupovat tokeny D2T za zvýhodněnou cenu. Celkem je k dispozici 35 milionů tokenů za cenu pouhých 0,0476 USDT – nejnižší cena, za jakou kdy budou nabídnuty.

2. IMPT – Nejlepší nová kryptoměna ke koupi pro řešení změny klimatu

IMPT vyvinula platformu, která odměňuje podniky a jednotlivce za snížení jejich uhlíkové stopy. Spojila se s více než 10 000 hlavními značkami, aby umožnila investorům získávat odměny při nakupování u maloobchodníků, kteří se zavázali bojovat proti změně klimatu.

Investoři mohou využít platformu k výběru ze stovek ekologických projektů věnovaných ochraně planety. Jedním z klíčových rysů odlišujících IMPT od podobných projektů je umožnění jednotlivcům a podnikům měřit jejich dopad na životní prostředí. Jeho sociální platforma boduje každého uživatele a umožňuje mu sledovat jeho dopad na životní prostředí.

Podle whitepaperu IMPT jsou podniky a jednotlivci, kteří dbají na svůj dopad na životní prostředí, odměněni body. Zapojením se do tohoto projektu jednotlivci sledují svůj dopad na životní prostředí a přispívají podnikům, které přispívají k řešení.

Platforma umožňuje investorům nakupovat IMPT tokeny a poté je převádět na uhlíkové kredity – jsou mintovány do NFT. Investoři mohou zničit NFT a získat sběratelský NFT, se kterým lze obchodovat na trhu a získat výnos.

Tokeny IMPT lze použít k nákupům u hlavních maloobchodních značek a získat je, když jsou aktuálně v předprodeji. Jeden token stojí 0,018 USD. Ve druhé fázi předprodeje se cena tokenu zvýší na 0,023 USD. Více informací o předprodeji a další podrobnosti jsou na kanálu IMPT Telegram .

V současné době se v první fázi tohoto nově spuštěného předprodeje vybralo více než 1 milion dolarů.

3. Calvaria - Karetní battlerová hra se stakingem a DAO

Na trhu není mnoho her, které by se staraly o uživatele, kteří necílí přímo na vydělávání kryptoměn, ale Calvaria to dělá. Vypravěčský zážitek hry je jedním z jejích nejpřesvědčivějších rysů se silnou sadou dobře navržených postav ve světě, který představuje posmrtný život. Při popisu svého poslání tým uvedl, že cílem projektu je být ambasadorem mezi skutečným světem a kryptoměnami, s vizí „vytvořit zábavnou a dostupnou hru, která bude soupeřit s giganty herního průmyslu s udržitelnou a odměňující tokenomikou."

Jednou z klíčových filozofií designu hry je její zpřístupnění všem uživatelům – včetně těch, kteří nemají žádné zkušenosti s kryptoměnami. Proto existují verze Play-to-Earn i Free-to-Play, přičemž ta druhá nenabízí žádné funkce založené na blockchainu. To, co je ještě přívětivější, je skutečnost, že na rozdíl od mnoha jiných P2E her nemusíte kupovat žádná aktiva ani instalovat peněženku. Bude také k dispozici na PC, Android a iOS.

Rychlý pohled na webové stránky projektu vám také ukáže, že existuje několik funkcí, které uživatelé mohou co nejlépe využít. Budou moci stakovat nativní token sítě a řídit platformu v DAO. Tým chce, aby komunita řídila směr hry. Kromě toho existují minihry a obchod ve hře.

V nadcházejících měsících budou vydány první NFT Calvaria a v budoucnu budou pravidelně vydávány. Tyto NFT lze prodávat na tržištích jako OpenSea a Rarible.

Nativním tokenem projektu je RIA, která má zásobu 1 miliardy. Existuje však další token s názvem eRIA, který se používá pro mechaniky P2E a nákupy ve hře. V rámci předprodeje tokenu RIA se prodá 300 milionů tokenů mezi 0,01 a 0,0325 dolary.

Roadmapa Calvaria naznačuje světlou budoucnost, protože mnoho aktualizací je naplánováno na nadcházející rok. Nejdůležitější nadcházející vývoj je však uvedení tokenu na centralizované burzy ve 4. čtvrtletí 2022. To bude doprovázeno partnerstvím s KuCoin, Gate.io a XT.com. Mezitím rok 2023 přinese rozšíření do hry a představení VR zážitku Calvaria.

Více se dozvíte na webových stránkách Calvaria a po přečtení whitepaperu.

4. Tamadoge (TAMA) – Nejlepší platforma nabízející NFT hry a deflační token

Tamadoge je NFT hra, která prokázala, že poskytuje užitečný token. Hráči dostávají tokeny TAMA jako odměny za péči o své mazlíčky až do dospělosti. Jakmile se jejich síla vyvine, digitální mazlíčci vstupují do bitev. Hráči šplhají po žebříčku a získávají tokeny podle svého umístění a mohou svá herní aktiva vyměnit za fiat měny.

TAMA se liší od Dogecoinu, protože jeho zásoba mincí klesá, zatímco do oběhu Dogecoinu přibývá více mincí. Tamadoge vyvinul pouze 2 miliardy tokenů. Platforma spálí 5 % tokenů použitých pro transakční poplatky na tržišti. To sníží nabídku TAMA, ale více zalistování na burzách by mělo zvýšit poptávku.

Tento projekt měl velmi úspěšný předprodej, vyprodaný za méně než dva měsíce. Během předprodeje získal 19 milionů dolarů a ještě úspěšnější bylo uvedení na OKX. TAMA byl oceněn na 0,01 dolaru během předprodeje a stal se jednou z nejlepších ICO kryptoměn poté, co vzrostl na 0,19 dolaru. To je 18x návratnost pro rané investory navzdory „kryptozimě“ v roce 2022.

Investoři, kteří nemají přístup k centralizované burze OKX, se mohou rozhodnout pro OKX DEX. TAMA je také zalistován na Bitmart, LBank, MEXC a Uniswap.

Pro Tamadoge se připravuje několik vylepšení. Jednou z nich jsou P2E Arcade Games. Dalším vývojem je aplikace pro rozšířenou realitu (AR). Díky této aplikaci budou interakce mezi hráči a domácími mazlíčky realističtější a zábavnější. Dne 6. října 2022 Tamadoge vzdal svoje první NFT – sbírku běžných, vzácných a ultravzácných NFT. Tyto NFT umožňují hráčům poskytnout více síly svým mazlíčkům a rychleji sbírat odměny.

Nejlepší způsob, jak zůstat v kontaktu s nejnovějším vývojem tohoto projektu, je přihlásit se k odběru kanálu Tamadoge Telegram.

5. Battle Infinity (IBAT) – Globální Metaverse hra se 6 platformami pro získávání odměn

Battle Infinity je hra založená na NFT, která hráčům umožňuje vstoupit na 6 platforem a sbírat odměny. Hráči dostávají tokeny IBAT za zpeněžení půdy, vyhrávání lig a staking. I když hráči nevyhrají ligy, mohou být za svou vysokou aktivitu odměněni tokeny ze společného stakingového poolu.

Hlavní bitva se odehrává v IBAT Premier League, kde hráči budují týmy nákupem hráčů. Battle Arena umožňuje hráčům prozkoumat metaverzum pomocí jejich VR headsetů a chatovat s hráči v reálném čase. Hráči používají avatary, které mohou stylizovat módními doplňky a jedinečnými účesy.

NFT používané ve hře mají hodnotu, která z nich činí směnitelná aktiva. Hráči mohou prodávat svá herní aktiva na Battle Swapu, decentralizované burze platformy. Pro vstup do lig jsou vyžadovány průkazy NFT a lze je zakoupit na Battle Marketplace.

Battle Infinity dokázal, že jde o úspěšný projekt od začátku. Jeho předprodej byl vyprodán do 25 dnů z plánovaných 90 dnů. Následoval zápis na PancakeSwap, který napumpoval cenu IBAT. První investoři vydělali 700% výnosů díky cenovému růstu. IBAT je také zalistován na Coin98 a LBank.

Investoři, kteří chtějí nejnovější zprávy o vývoji Battle Infinity, se mohou připojit ke kanálu Telegram.

6. Lucky Block (LBOCK) – Loterijní NFT platforma nabízející pravidelné výhry a token V2

Lucky Block vyvinul svou platformu s tokenem BEP-20, LBLOCK. Původní token umožňoval investorům účastnit se losování a přijímat okamžité výplaty. Jediný problém s tímto tokenem byl, že investoři museli zaplatit 12% daň z obratu. Lucky Block se domníval, že by investoři neměli platit daň z obratu, což vedlo k vývoji tokenu ERC-20, známého jako LBLOCK V2.

Token V2 je nejen ideální pro denní obchodníky a skalpery, kteří se chtějí vyhnout dani z obratu, ale také urychlil zalistování na burzách. LBLOCK je nyní uveden na LBank, MEXC a Gate.io. CEO Lucky Block Scott Ryder oznámil, že další burzy budou následovat. Ryder také oznámil měsíční spálování tokenu ve výši 1 %. K prvnímu došlo 30. září 2022 a bylo realizováno za účelem zvýšení hodnoty mince.

Investoři oceňují vzácná aktiva a LBLOCK se jím pravděpodobně stane kvůli zvýšené poptávce a snížené nabídce. Mnoho investorů považuje Lucky Block za dlouhodobou investici kvůli klesající nabídce a vylepšením platformy.

Lucky Block začal jako loterijní platforma nabízející hodinky a exotické dovolené jako hlavní ceny. Vyvinula se však v soutěžní NFT platformu, která vítězům dává Lamborghini, 1 milion USD v BTC a dům v hodnotě 1 milion USD. Hráči nakupují NFT prostřednictvím Platinum Rollers Club NFT. I když nevyhrají hlavní ceny, Lucky Block poskytuje denní odměny, pokud investoři mají NFT ve svých peněženkách.

7. Gods Unchained (GODS) – digitální karetní P2E hra poskytující skutečné vlastnictví aktiv

GODS je herní měna God Unchained a nově spuštěná kryptoměna. Je to sběratelská karetní hra, která umožňuje hráčům vydělávat tokeny GODS a zároveň používat fantasy karty k přemožení protivníků. Tato P2E hra umožňuje hráčům používat NFT nebo digitální tokeny k postupu ve hře.

Vlastníci NFT mají úplnou kontrolu a vlastnictví svých aktiv ve hře a mohou je prodat za hotovost nebo je vložit do jiných her. Aktiva ve hře mají hodnotu mimo herní ekosystém a jsou obchodovatelnými aktivy v reálném světě. Hráči sbírají vzácné karty, sestavují své balíčky a poté je prodávají těm, kteří dají nejvyšší nabídku.

Hra umožňuje hráčům vyhrávat karty hraním her a používáním tokenů GODS k vytváření nových NFT. V opačném případě mohou hráči využít funkci Forge k vytvoření nových NFT k použití ve hře nebo k jejich prodeji. Aktivní stakeři také dostávají jako odměny žetony GODS.

8. WeSendit (WST) – Platforma pro efektivní přenos souborů odměňuje uživatele za odesílání velkých souborů

Uživatelé mají mnoho možností pro globální odesílání souborů. WeSendit se odlišuje od ostatních poskytovatelů tím, že umožňuje přenos velkých souborů na blockchainu. WeSendit ke sdílení dat používá více než 3 miliony zákazníků ve 150 zemích.

Jedním z klíčových důvodů, proč se uživatelé rozhodli pro WeSendit, je zabezpečení a ochrana dat. Vytvoření WeSendit3.0 umožnilo uživatelům bezpečně odesílat dokumenty, aniž by do nich třetí strana zasahovala a sdílela jejich data. Platforma umožňuje prémiovým uživatelům anonymizovat jejich správu dat, čímž brání agenturám shromažďovat jejich informace.

Ale nejlepší na používání tohoto blockchainového projektu je přijímání nativní měny za odesílání dat. Uživatelé musí mít prémiový nebo obchodní účet, aby se kvalifikovali na odměny za token WSI z poolu aktivit. Po uzavření ICO WeSendit spustí stakovací program, který poskytuje výdělky až 200 % ročně.

WSI je v současné době v průběžném ICO s cílem získat 2 miliony USD do konce října 2022.

9. Interest Protocol (IPT) – Populární platforma pro půjčování a získání výnosů

Tento protokol platí úroky všem vkladatelům. Zatímco token IPT slouží jako coin řízení, stablecoin USDi je vydáván držitelům, aby získali výnos bez stakingu. Investoři, kteří se zajímají o to, jak vydělat peníze pomocí kryptoměn, najdou odpověď na platformě Interest Protocol.

Úrokový protokol se odděluje od konkurence tím, že generuje více úvěrů z daného množství kapitálu a požívá menšího rizika likvidity. Interest Protocol umožňuje vkladatelům vydělávat držením USDi, zatímco platforma získává příjmy od dlužníků, kteří platí úroky.

Klíčovými výhodami používání této platformy je lepší přístup k finančním službám, vlastnictví stablecoinu, který je vázán na 1 dolar, a vydělávání výnosů bez placení poplatků. Vlastnictví tokenu řízení IPT umožňuje držitelům jmenovat delegáty, kteří mohou využít své hlasovací schopnosti pro hlasování o návrzích, nouzová hlasování a kontroly konsensu.

10. Byepix (EPIX) – Multi-blockchainová platforma nabízející zážitky z rozšířené reality

Byepix poskytuje interoperabilní síť, která kombinuje nejlepší ekosystémy a zpřístupňuje je na jedné platformě. Jedná se o jednu z mála nových kryptoměn v tomto roce, které nabízí P2E hru, virtuální pozemek umožňující vlastníkům stavět nebo prodávat a showroom NFT sestávající z digitálních artefaktů, sbírek a hudby.

Platforma misí poskytuje přístup ke metaverse hrám, které umožňují hráčům získávat tokeny a NFT plněním úkolů. Program Advantageous Maximum Profit Program (MPP) platformy pomáhá zvýšit cenu nativního tokenu, EPIX, několika způsoby.

Umožňuje staking s výnosem až 90 %. A uzamkne tokeny EPIX v peněženkách, aby bylo zajištěno, že cirkulující zásoba je nízká a dobře spravovaná. Ceny se mohou organicky zvyšovat, protože Byepix zamezuje schématu Pump and Dump tím, že uvolňuje tokeny v pořadí nákupu v různých časech.

ICO Byepix pokračuje a má skončit 10. listopadu 2022. Cílem projektu je získat něco přes 24 milionů dolarů.

11. Corite (CO) – Platforma podporující nezávislé umělce k odměňování svých fanoušků za podporu

Umělci, kteří si chtějí vydělat a přitom být nezávislí na nahrávacích společnostech, mohou své nové projekty uvést na Corite. Platforma spojuje umělce s jejich fanoušky. Umělci vytvářejí fanouškovskou kampaň a dostávají finanční prostředky od fanoušků. Získané peníze umožňují umělcům prodávat svou hudbu a produkovat více písní.

Umělci si užívají bezplatné distribuce svých skladeb, zatímco fanoušci získávají část příjmů ze streamování. Některé z velkých hvězd, které využily Corite, aby poděkovaly svým fanouškům za podporu, jsou Alan Walker a Oscar Stembridge. Nejlepší na této platformě pro umělce je, že mají úplnou kontrolu nad svými kampaněmi.

Mohou nastavit cíle kampaně a podíl na licenčních poplatcích pro podporovatele. Jádrem tohoto ekosystému je CO token. Fanoušci mincí podporují své oblíbené umělce a získávají svůj podíl z příjmů.

12. LasMeta – Špičková herní platforma VR Poker nabízející odměny

LASM je jedním z budoucích krypto coinů, které hráčům nabízejí odměny za hraní pokeru ve virtuální realitě (VR). Kromě vyhrávání turnajů mohou hráči být také majiteli kasina a pořádat turnaje.

Hráči mohou také vlastnit Gambdeers Club NFT a rozhodovat o budoucnosti platformy a získávat bonusy a privilegia. Některé zdroje příjmů zahrnují prodej NFT, účast na doporučeních a prodejní analýzy a předpovědi.

Výhodou hraní pokeru v ekosystému LasMeta je, že hráči neprohrávají skutečné peníze. Přesto je vydělávání příjmů v rámci ekosystému. Výdělky jsou vypláceny v tokenech LASGEM a lze je převést na tokeny LASG. LasMeta bude zalistována na decentralizované burze dne 27. října 2022.

Jak najít nejlepší nové kryptoměny

Investoři mohou najít nejlepší nové kryptoměny několika způsoby. Každá cesta nabízí své výhody a výzvy.

Události

Odborníci z oboru znají ty nejlepší nové kryptoměny, do kterých lze investovat, obvykle ze webinářů a konferencí. Někteří odborníci mají vazby na kryptoměnové velryby, takže získají vnitřní přehled o nejnovějších projektech dříve, než většina trhu.

I když klíčoví řečníci na akcích během svých projevů nezmíní nové kryptoměny, investoři se k nim poté mohou obrátit a spojit se s nimi. Na takových událostech se potkávají stejně smýšlejícími lidi, kteří chtějí získat zasvěcené znalosti.

Účast na populární krypto události je spojena s náklady, ale mohou to být dobře vynaložené peníze.

Kalendář ICO

CoinMarketCap je nejoblíbenější kryptoměnový kalendář. Uvádí připravované, probíhající a dokončené kryptoměnové projekty a také klíčové informace, které o nich investoři potřebují vědět.

Klíčovou výhodou používání ICO kalendářů je, že většina z nich je zdarma. Investoři by se ale měli mít na pozoru. I když je projekt uveden na CoinMarketCap (vlastněný společností Binance), investoři by měli stále provádět náležitý průzkum, aby zajistili, že projekty jsou legitimní a pravděpodobně přinesou výnosy.

Předprodej

Předprodej poskytuje tušení, jak bude mince fungovat. Například Tamadoge a Battle Infinity měly mimořádně úspěšné předprodeje a byly vyprodané před datem ukončení. Poté, když byly obě mince uvedeny na burzách, zaznamenaly značné výnosy díky prudkému nárůstu.

Je investice do nové kryptoměny dobrý nápad?

Nejlepší způsob, jak zjistit, zda se do nové kryptoměny vyplatí investovat, je analyzovat vlastnosti a výhody projektu a poté je porovnat s jejich investičními cíli.

Projekty, které jsou v souladu s cíli investora, budou považovány za investice, které se vyplatí, protože splňují kritéria požadovaná pro snížení rizika a zvýšení potenciálu výdělku.

Nejlepší nové kryptoměny - závěr

IMPT je potenciálně jedním z nejlepších altcoinů, které budou spuštěny v nadcházejících měsících, a celkově nejslibnější nový kryptoměnový projekt. Jeho předprodej již vynesl více než 9 milionu dolarů a tento milník překonal díky pozitivnímu pokrytí napříč řadou médií, která mají zájem o spuštění ekologické kryptoměny.

Investoři, kteří mají zájem zapojit se do velkých značek, které se zajímají o životní prostředí, tak mohou učinit zakoupením tokenů IMPT. Nejen, že investoři mohou sledovat svou vlastní uhlíkovou stopu, ale mohou zároveň podporovat organizace, které se starají o životní prostředí.

Dalším nejslibnějším novým kryptoměnovým projektem je Dash 2 Trade. V současné době pořádá předprodej, který umožňuje investorům nakupovat tokeny D2T za zvýhodněnou cenu.

Celkově alokuje Dash 2 Trade 700 000 000 tokenů D2T. Vzhledem k cenným funkcím Dash 2 Trade existuje velká šance, že by se tato alokace tokenů mohla vyprodat velmi – což znamená, že investoři musí jednat rychle, aby se dostali za nejlepší možnou cenu.

Často kladené otázky

Jaké nové kryptoměny vycházejí?

Tamadoge byl nedávno spuštěn na OKX po úspěšném předprodeji. Další coiny v probíhajících nebo nadcházejících ICO a přeprodejích jsou IMPT, LasMeta, Byepix, WeSendit a Dash 2 Trade.

Kde najdu nově spuštěné kryptoměny?

Nové kryptoměny mohou investoři najít na akcích, krypto předprodejích a ICO kalendářích. Předprodej kryptoměn, jako je ten, který proběhl u Tamadoge, poskytl skvělý přehled o budoucnosti projektu. Dash 2 Trade je další kryptoměna v současné době v úspěšném předprodeji.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Kryptoměny:

Čt 12:27  Graf dne – Bitcoin (18.04.2024) X-Trade Brokers (XTB)
St 10:31  Povinnosti CAIs (MiCA) JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
Út 13:45  Halving BTC se blíží X-Trade Brokers (XTB)
Po 10:42  Zlato trhá rekordy, ale prodávat nemusí být moudré Martin Stránský (WBTCB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688