Inzerce (Inzerce)
Investice  |  26.10.2022 15:29:54REKLAMA

Jak koupit Dash 2 Trade – průvodce pro začátečníky

Ve světě obchodování s kryptoměnami se poslední dobou skloňuje zejména jeden poskytovatel – Dash 2 Trade. Ve své podstatě se jedná o platformu, na které je možné obchodování s kryptoměnami v tom nejmodernějším možném stylu. Tato platforma ale není jediný důvod, proč se o Dash 2 Trade mluví.

Je to zejména spuštění předprodeje jejich tokenu se stejným názvem – Dash 2 Trade. Ten hned po svém spuštění získal stovky tisíc dolarů od investorů. Podívejme se nyní na to, o co se vlastně jedná a jak koupit Dash 2 Trade.

Klíčové body Dash 2 Trade

  • Dash 2 Trade je unikátní platformou s tokenem, zkráceně označován jako D2T
  • Ekosystém platformy poskytuje celou řadu nástrojů, včetně trading signálů, sentimentu ve společnosti, analytiku, upozornění na umístění nových kryptoměn na platformu nebo budování strategií
  • Během prvních 24 hodin od spuštění předprodeje nativního tokenu získalo Dash 2 Trade $500 000 od počátečních investorů
  • Společnost byla založena v roce 2022 a její sídlo se nachází na Marshallových ostrovech
  • V rámci platformy je možné nejen vytvářet, ale také vlastní obchodní strategie otestovat
  • Jak koupit Dash 2 Trade je velmi jednoduché - díky moderní platformě a předprodeji, který podporuje použití oblíbených kryptoměn

Jak koupit Dash 2 Trade

V současné době je Dash 2 Trade ve fází předprodeje, který má u investorů velký úspěch. V době psaní tohoto článku do nového tokenu investoři vložili již $1,920,777 USDT a během prvních 24 hodin předprodeje tak investovaná částka představovala více jak $500000. Jak koupit Dash 2 Trade je častým zájmem potenciálních investorů. Pro každého investora je tady nyní šance možností být součástí tohoto předprodeje a to následujícím způsobem, jak koupit Dash 2 Trade:

  1. Prvním krokem je načíst oficiální stránky Dash 2 Trade, kde je možné najít nejen více informací o platformě a tokenu, ale také možnost jak jej zakoupit
  2. Pro zakoupení tohoto tokenu je nutné disponovat vlastní kryproměnovou peněženkou, kterou bude nutné připojit k portálu
  3. V současné době je možné nakoupit Dash 2 Trade například prostřednictvím kryptoměn Tether nebo Ethereum – je proto nutné si tyto kryptoměny koupit a vybrat si peněženku, která je podporuje (Ethereum je možné nakoupit platební kartou a následně je možné koupit Dash 2 Trade)
  4. Po výběru preferované měny a hodnoty je možné získat Dash 2 Trade token

Zúčastnit se předprodeje

Co je to Dash 2 Trade

Dash 2 Trade je platforma, v rámci které je možné využívat nejrůznějších nabízených služeb – od vytváření a testování vlastních obchodních strategií pro obchodování s kryptoměnami až po možnost sledování vývoje a analýzy trhu s různými kryptoměnami a další funkce. Jedná se o platformu, která je zcela nová a založena byla v roce 2022.

Svým designem a dostupností pro běžné obchodníky se Dash 2 Trade zaměřuje na použití zejména retailovými obchodníky. Za jejím vývojem stojí tým Learn2Trade, platforma zaměřená na začínající obchodníky s rozsáhlou komunitou a jak koupit Dash 2 Trade je nyní příležitostí i pro vás.

Dash 2 Trade token

Kromě funkcí platformy je možné do ní také investovat a to prostřednictvím nativníhp tokenu se stejným názvem, tedy Dash 2 Trade. V současné době je tento token v předprodeji a poskytuje tak možnost investování, nikoliv aktivního používání.

Proč koupit Dash 2 Trade token

Na trhu s kryptoměnami existuje období, ve kterém mohou lidé investovat do nově vznikajícího tokenu, tzv. ICO. Jak koupit Dash 2 Trade token v tomto období je nejen investicí, ale také příležitostí být u začátku nově vznikajícího tokenu s potenciálem pro budoucí růst. Ukazatelem pozitivní odpovědi na tento token a platformu, která bude aktivně spuštěna po skončení předprodeje, je vysoký zájem investorů již během prvních 24 hodin. Jak koupit Dash 2 Trade Dash 2 Trade je tedy možné hned z několika důvodů.

Potenciál vysoké návratnosti

Platforma, která kolem tohoto nativního tokenu vzniká, je uživatelsky přátelská, moderní, poskytuje zajímavé funkce. Za jejím vývojem stojí zkušený tým s dlouholetými zkušenostmi, který již dříve dokázal začátečníky seznámit s prvky a výhodami kryptoměn. Nejen to, ale také vysoký počáteční zájem investorů ukazuje na potenciál vysoké návratnosti ve vysoce konkurenčním prostředí, jak koupit Dash 2 Trade, jakým se trh s kryptoměnami aktuálně stal.

0% daň

Principem Dash 2 Trade tokenu je podporovat platformu v poskytování jejích funkcí. Proto bude nákup tohoto tokenu možný bez jakéhokoliv daňového zatížení. Investice a nákup D2T je tedy možný za čistou cenu, jak koupit Dash 2 Trade. Dash 2 Trade proto očekávají, že hodnota bude pocházet přímo ze samotného projektu, nikoliv z tradingu tokenu. Apelují tak na kvalitu a užitečnost Dash 2 Trade platformy.

Platformu je tak možné podpořit přímou investicí a následně rozvoj jejich funkcí. Jak je uvedeno v dokumentech k tomuto systému, Dash 2 Trade komunitu nikdy nebudou zatěžovat daňové poplatky. Vstup, jak koupit Dash 2 Trade, ale také výstup by tak pro obchodníky a investory vždy měl být jednoduchý.

Přístup ke speciálním nástrojům a funkcím

Jak je uvedeno již výše, investice do tokenu D2T a to, jak koupit Dash 2 Trade je přímou podporou Dash 2 Trade platformy. Jedná se unikátní a pro začátečníky přizpůsobený projekt, který poskytuje obchodníkům možnost hloubkové analytiky. Samotná platforma funguje na principu Ethereum blockchainu a token, který platformu podporuje přes investice, funguje v souladu se standardem ERC-20.

Mezi nabízené funkce, které tato platforma pro uživatele poskytuje, spadají například následující možnosti:

  • podrobná analýza trhů, s jejíž pomocí bude možné vytvářet důkladné obchodní strategie
  • přístup k tradingovým signálům
  • analýza podkladových faktorů na trhu
  • zaměření na sentiment na trhu
  • možnost provádění informovaných rozhodování za účelem obchodování
  • on-chain statistiky, které umožní sledovat vývoj, pohyb a analytiku předních sítí na trhu,; sem spadají například Ethereum, Bitcoin, Solana nebo Binance Smart Chain
  • social trading prvky, které jsou ideální pro retail a začínající obchodníky a jejímž základem je kvalitní tradingová komunita

Zúčastnit se předprodeje

Vstup do obchodních soutěží

Pro členy této platformy a investory jsou navíc připraveny speciální tradingové soutěže. V rámci těch mohou obchodníci využívat platformy za účelem provádění nejlepších možných a informovaných rozhodování a vyhrát speciální ceny. Do těchto soutěží Dash 2 Trade umisťuje čtvrtletně 5% ze všech poplatků, spojených s prodejem. O toto množství je možné v soutěžích zabojovat proti ostatním členům rozsáhlé komunity. Jak koupit Dash 2 Trade soutěže přímo podporuje.

Cena Dash 2 Trade

V současné době představuje hodnota tohoto tokenu následující směnný kurs mezi Dash 2 Trade a Tetherem - 1 D2T = 0.05 USDT. Cena je tedy pro obchodníky nízká a dostupná také pro začínající nováčky. Je důležité pamatovat na to, že předprodej má své fáze a jakmile se projekt posune do následující fáze, zvýší se samotná cena tokenu také.

 

Cena tokenu
Cílová částka
Alokace tokenů
$0,0476 $1 666 000 35 000 000
$0,0500 $3 500 000 70 000 000
$0,0513 $3 591 000 70 000 000
$0,0533 $4 663 750 87 500 000
$0,0556 $4 865 000 87 500 000
$0,0580 $5 075 000 87 500 000
$0,0606 $5 302 500 87 500 000
$0,0635 $5 556 250 87 500 000
$0,0662 $5 792 500 87 500 000

Tabulka výše zobrazuje cenu tokenu, cílovou částku a alokaci tokenů v jednotlivé fázi.

Dash 2 Trade předprodejní fáze

Fáze předproje a to jak koupit Dash 2 Trade poskytuje zakoupení výhodné investice do tohoto tokenu. V době psaní tohoto článku bylo zakoupeno zhruba 23% z dostupných tokenů během druhé fáze předprodeje projektu. V první fázi předprodeje (kdy platí cena 1 D2T = 0.05 USDT) zbývá zhruba 64 milionů tokenů. V třetí předprodejní fázi se následně cena tokenu zvedne na 1 D2T = 0.0513 USDT. Minimálně je možné zakoupit 1000 tokenů (tedy je nutné udělat minimálně investici v hodnotě $30 USDT nebo 0,00075ETH).

Dash 2 Trade předpokládaný vývoj

Předpokladem je příprava platformy pro její kompletní funkce na konci období předprodeje. V současné době je předprodej ve své druhé fázi. Předprodej očekává devět fází, v rámci kterých se bude cena tokenu postupně zvedat z počáteční ceny $0.0476 během první již proběhlé fáze - až na $0.0662 ve finální fázi předprodeje. Spuštění platformy pro odběratele se tedy očekává v prvním čtvrtletí roku 2023, Backtester se očekává v posledním čtvrtletí roku 2023.

Jak koupit Dash 2 Trade – závěrem

Dash 2 Trade představuje nejen vysoký potenciál ve světě kryptoměn, je zároveň příležitostí pro investice a využívání nejen zkušenými obchodníky, ale také retailovými obchodníky. V současné počáteční fázi předprodeje poskytuje Dash 2 Trade šanci být na počátku nově vznikajícího projektu. Ten zaujal již celou řadu investorů. Platforma, která je kolem tohoto tokenu vybudována, navíc představuje možnost, jak vytvářet informovaná obchodní rozhodnutí díky rozsáhlému množství funkcí – včetně přístupu k trading signálům a hloubkové analytiky trhů.

Zúčastnit se předprodeje

FAQ – Často kladené otázky

Co je to Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade je projekt, v rámci kterého je možné používat platformu s pokročilými funkcemi analytik trhu, vytváření strategií a sledování vývoje na trzích, včetně jejich sentimentu. Platforma nyní poskytuje v předprodeji stejnojmenný token Dash 2 Trade (D2T), který slouží jako podpora rozvoje platformy a jejich funkcí.

Patří Dash 2 Trade mezi dobré investice?

Již v první fázi předproje se Dash 2 Trade ukazuje jako lákadlo pro mnohé přední investory. Do projektu bylo během prvních 24 hodin investováno více jak půl milionu dolarů. Projekt navíc láká svým zaměřením a tím, že za jeho rozvojem stojí zkušený tým profesionálů.

Jak a kde je možné koupit Dash 2 Trade?

Jak koupit Dash 2 Trade je velmi jednoduché - prostřednictvím probíhajícího předprodeje, který je v době psaní článků ve své druhé fázi. Zakoupení tohoto tokenu je možné přes Ethereum nebo Tether a je tedy nutné mít k dispozici kryptoměnovou peněženku.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Investice:

Pá   9:19  Milorad Mišković: Poptávka a nabídka na rezidenčním trhu (nejen) v Praze se... Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá   9:17  Ranní shrnutí (29.03.2024) X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688