Patria (Patria Finance)
Akcie v ČR  |  18.10.2022 09:36:00

Úpis akcií inovátora v průmyslovém internetu věcí HARDWARIO končí dnes ve 12:00. Na dolní ceně je přeupsán

Do posledních hodin míří úpis akcií inovátora v oblasti průmyslového internetu věcí HARDWARIO na trh START pražské burzy. IPO končí dnes ve 12:00 a v tuto chvíli kniha objednávek ukazuje podané pokyny investorů na celkem 3,306 milionu kusů akcií, přičemž emitent hodlá nabídnout nejvýše 2,87 milionu kusů akcií. U Patria Finance lze podávat pokyny na úpis akcií do 12:00 online či s podporou makléřů.

Graf: Aktuální stav knihy objednávek akcií HARDWARIO

Graf: Aktuální stav knihy objednávek akcií HARDWARIO new

Zdroj: START-Veřejná nabídka (pxstart.cz)

Pohled do knihy objednávek úpisu ukazuje pokyny zadané na celkem 3.306.000 ks akcií na dolní ceně pásma 17 až 25 korun za akcii. Technicky je aktuální stavem emise přeupsána, investoři mohou své pokyny doplňovat či jinak upravovat ještě do 12:00 dnešního dne. Následně bude emitent společně s pražskou burzou informovat i výsledku celého úpisu.

Atraktivní a růstový obor IoT

„IoT je nesmírně atraktivním oborem. Pokud zainvestujete do HARDWARIA, stanete se součástí tohoto světa. Jako naši akcionáři se zároveň stanete našimi partnery, s čímž jsou spojeny zvláštní pobídky a výhody. Jsme hrdými Čechy, do zahraničí vstupujeme jako česká firma, prosazujeme české inovace a technologie do světa. Za dosavadních šest let našeho působení jsme si ve stabilním týmu ověřili, že společně umíme dobře fungovat a rychle reagovat na změny na trhu. Pak je to o tom, co budete mít v rukou, co to vlastně je ta akcie HARDWARIO. Podle mého partnera v čele firmy Pavla Hübnera je to odkaz. Já to vyjádření uberu, je to něco navíc nad fundament, který ve firmě je. Jsme dlouhodobý růstový titul, nejméně na několik let, nejsme určeni ke spekulacím.“ I těmito slovy shrnul spoluzakladatel a CEO firmy Alan Fabik pohled na to, co získá akcionář HARDWARIO v rámci webináře, který k IPO HARDWARIO uspořádala Patria Finance 14. října.

ZÁZNAM WEBINÁŘE V PATRII

PROSPEKT AKCIÍ

PREZENTACE SPOLEČNOSTI

ROZHOVOR S ALANEM FABIKEM NA PATRIA.CZ

PREZENTACE A ROZHOVOR HARDWARIO NA START DAY

SEKCE IPO HARDWARIO NA WEBU EMITENTA

A co jsou ty výhody pro akcionáře, které Alan Fabik zmiňuje? „Jako náš akcionář se automaticky stáváte partnerem. Získáte výhodu 20% slevy na naše produkty včetně eshopu, což může být zajímavé pro ty investory, kteří by zároveň uvažovali například o nějakých vlastních IoT řešeních a projektech. Získáte také přístup k našim webinářům a dalších podobám odborného vzdělávání. Jak náš akcionář tak získáte výhody, ke kterých byste se jinak museli propracovat cestou velkých obchodních objemů s námi,“ doplnil podrobněji finanční ředitel Tomáš Morava.

Základní parametry emise a jak získat akcie u Patria Finance

V rámci IPO je v nabídce 2.870.000 kusů akcií. Cenové rozpětí objednávek bylo stanoveno od 17 až do 25 za jednu akcii. Minimální velikost objednávky (LOT) činí 1.000 ks akcií, tedy 17 až 25 tisíc korun. Společnost HARDWARIO očekává, že prostřednictvím IPO získá nový kapitál v objemu 48,79 až 71,75 milionu korun. Akcie je možné upisovat snadno online také přes brokera Patria Finance, přímo v obchodní platformě Webtrader v sekci Obchodování – Primární úpisy (IPO).

Základní parametry IPO HARDWARIO PATRIA

V menu obchodní platformy Webtrader lze zvolit záložku Primární úpisy (IPO):

HARDWARIO IPO PATRIA WEBTRADER

kde je pro pokyny zpřístupněna emise HARDWARIO. Skrze "N" lze podat nákupní pokyn:

HARDWARIO IPO PATRIA WEBTRADER POKYN

Potřebujete pomoci? Makléři Patria Finance jsou Vám pro úpis akcií HARDWARIO k dispozici na telefonním čísle +420221424424 nebo nás kontaktujte emailem na patria@patria.cz.

Disclaimer:
Informace, které je Patria Finance povinna uveřejňovat v souladu s opatřeními proti omezení střetu zájmů se nacházejí na https://www.patria.cz/disclaimer.html. Z prodaného objemu emise HARDWARIO získává obchodník až 2,5% sales fee, které je využito ke vzdělávání klientů například formou webinářů.

Patria.cz je investiční portál společnosti Patria Finance a.s. s real-time daty zaměřený na domácí a zahraniční kapitálové trhy. Poskytujeme online informace a analytickou podporu z oblasti financí, makroekonomiky a investic. Samozřejmostí jsou také aktuální investiční tipy a dlouhodobá investiční doporučení. Akcie, měny, komodity, investice, doporučení - vše přehledně na jednom místě.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Okomentovat na facebooku


Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

St 16:41  Akciové trhy: Převládala pozitivní nálada - Komentář Investiční bankovnictví (Komerční banka)
St 10:52  Colt: Konferenční hovor k výsledkům za rok 2023 Research (Česká spořitelna)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688