Salama Belghali (BitMEX)
Okénko kryptoměny  |  17.10.2022 09:28:47

Za poslední měsíc BitMEX uvedl 14 nových kryptoměn, včetně SOL, TRON, SHIB a USDC

BitMEX, kultovní platforma pro obchodování s kryptoměnami, která vynalezla tzv. perpetual swaps, nejobchodovanější krypto produkt v oboru, a letos v létě spustila novou platformu BitMEX Spot Exchange pro retailové a institucionální obchodníky, dosáhla velkého milníku. Od začátku září přidala 14 nových kryptoměn, čímž uživatelům umožnila operovat se SOL, TRON, SHIB, USDC a více než dvaceti dalšími měnami.

BitMEX doposud umožňoval pouze obchodování s Bitcoinem a Etherem. V reakci na rostoucí poptávku po obchodování s kryptoměnami ze strany současné uživatelské základny a s cílem oslovit nové uživatele, platforma však v průběhu času rozšiřovala podporu pro nové kryptoměny a tokeny. Pouze za poslední čtyři týdny od začátku září, BitMEX přidal podporu čtrnácti tokenů, a tímto zákazníkům poskytl další výběr pro vytvoření rozmanitého portfolia kryptoměn.

V minulém měsíci také došlo k dalšímu rozšíření nabídky platformy, a to o podporu USDT v sítích TRC20 a Solana, které nyní doplňují stávající síť Ethereum, v níž lze vkládat a vybírat USDT pomocí bleskurychlých transakcí s nižšími poplatky. Jako druhý tzv. stablecoin byl na platformu přidán USDC, tokeny TRON and SOL pak následně během prvních týdnů v září. Těsně před Uptoberem (název měsíce (October), který byl krypto komunitou vybrán kvůli obvyklému růstu Bitcoinu na začátku října) platforma taky uvedla deset dalších kryptoměn – konkrétně DAI, FTM, AAVE, BUSD, SHIB, SAND, CRO, MANA, FTT a WBTC. Umožněna bude i podpora dalších sítí, aby se zákazníkům poskytly nové možnosti převodu a nižší transakční poplatky za výběry.

Alexander Höptner, generální ředitel BitMEX, říká: „Doba pomalého a omezeného vývoje ve finančním odvětví skončila, ve světě kryptoměn jsme již schopni inovovat rychlým tempem. Jelikož do tohoto prostoru vstupuje stále více investorů a obchodníků a strategie jsou stále vyspělejší, ti z nás, kteří poskytují produkty a služby na podporu těchto investic, se musí neustále snažit se přizpůsobovat novým trendům a potřebám. Ve společnosti BitMEX těžíme z něčeho, co je v našem odvětví vzácné, a to z dědictví. Jsme jednou z nejstarších firem zabývajících se obchodováním s kryptoměnami, a tak obchodníkům rozumíme více než většina ostatních. Jako takoví se nyní soustředíme na naši transformační strategii "za hranicemi derivátů", která zahrnuje celou řadu nových produktů a aktualizací, jež našim uživatelům poskytují lepší možnosti k operování s kryptoměnami, zatímco my se snažíme usnadnit posun digitálních aktiv do hlavního proudu.“

V rámci zaměření společnosti BitMEX na zvýšení všestrannosti a dostupnosti, platforma v blízké budoucnosti plánuje uvést více krypto produktů a mimo jiné i nový typ krypto derivátu a spotových obchodních párů, včetně ETH/BTC.

Salama BelghaliSalama Belghali

Salama Belghali je vedoucí pro obchodní rozvoj a partnerství společnosti BitMEX, jedné z předních platforem pro obchodování s kryptoměnami a vynálezce slavných perpetual swaps. S magisterským titulem v oboru finanční matematiky a informatiky našla své pevné místo v oblasti prodeje a strukturování derivátů ve švýcarských institucích TradFi. Její nadšení pro kryptoměny vzniklo v roce 2016, když byla součástí procesu strukturování prvního certifikátu na Bitcoin, který vydala švýcarská banka. Od té doby věří v sílu kryptoměn a zastává názor, že blockchain bude mít pozitivní dopad na moderní ekonomiku.


BitMEX

BitMEX je ikonická obchodní platforma, která nabízí přístup ke krypto produktům na globálních finančních trzích digitálních aktiv. BitMEX umožňuje uživatelům nakupovat, vkládat, vybírat, převádět a obchodovat s kryptoměnami a v současnosti podporuje nákupy ve více než třiceti fiat měnách a vklady, výběry a převody ve více než dvaceti tokenech.

BitMEX je v čele kryptoburz od roku 2014, uvedením tzv. perpetual swaps, nejobchodovanějšího krypto produktu v historii, způsobil revoluci v daném odvětví a od té doby krypto trh neustále inovuje. BitMEX je ve vlastnictví společnosti HDR Global Trading Limited a je registrován v Itálii organizací Organismo Agenti e Mediatori (OAM) jako poskytovatel služeb pro virtuální měny a digitální peněženky. BXM Link AG, jednotka provozující naší brokerskou službu BitMEX Link, je členem Švýcarské Asociace pro standardy finančních služeb (VQF), samoregulační organizace (SRO) ve Švýcarsku oficiálně uznané Švýcarským úřadem pro dohled nad finančním trhem (FINMA).

Chcete-li se dozvědět více o BitMEX, naší vizi, rostoucím týmu a cestě před námi, sledujte nás na Twitteru, Telegramu a Blogu BitMEX.

Více informací na https://www.bitmex.com/.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688