Lidé (Lidé)
Lidé  |  18.08.2022 15:32:05

Jaroslav Gaisler odchází z funkce generálního ředitele Skupiny Srovnejto

Skupina Srovnejto, pod kterou spadají značky Srovnejto.cz, ePojisteni.cz nebo například Porovnajto.sk, bude mít nového generálního ředitele. Stávající CEO společnosti Jaroslav Gaisler se rozhodl přijmout novou pracovní výzvu v zahraničí a po téměř dvou letech z OCP Bauer Media Group odchází. Jeho nástupce společnost oznámí v nejbližších dnech.

Jaroslav Gaisler

„Jsem hrdý na to, že jsem mohl vést tým, který mě podporoval na celé cestě, v dobrých časech i v dobách velkých výzev a příležitostí. To co mě tehdy k nástupu do Skupiny Srovnejto přesvědčilo byla právě vize, kterou Bauer Media Group pro náš český a slovenský trh nastínila a kterou se nám daří plnit. Hodnoty Skupiny Srovnejto jsou stále blízké mému srdci. Právě proto pevně věřím, že stávající tým spolu s novým vedením posune Skupinu Srovnejto na další úroveň. Všem kolegům ještě jednou děkuji za spolupráci,” říká Jaroslav Gaisler.

Ve vedení Skupiny Srovnejto bude fungovat do poloviny září.

Když Jaroslav Gaisler nastoupil do Skupiny Srovnejto, vrátil se s rodinou do České republiky po 15 letech života v různých asijských zemích. Nyní Jaroslav přijal pozici, kde ho čeká další mezinárodní dobrodružství. Velmi mě jeho odchod mrzí, ale respektuji jeho rozhodnutí využít příležitosti, která se mu naskytla a přeji mu hodně štěstí. Brzy představíme nového CEO,“ uvedl k odchodu českého CEO prezident OCP Bauer Media Group, kam spadá i Skupina Srovnejto, Morten Heuing.

Jaroslav Gaisler přišel do Skupiny Srovnejto v listopadu roku 2020. Právě pod jeho vedením přešly značky Srovnejto.cz, ePojisteni.cz, Tarifomat, Porovnajto.sk a Superpoistenie.sk pod Skupinu Srovnejto a odstartoval nový systém porovnání finančních produktů s vylepšeným zákaznickým servisem


Skupina Srovnejto se zaměřuje na poradenství a kompletní sjednávání produktů pro oblast rodinných financí, ať už je to pojištění od povinného ručení až po pojištění domácnosti, energie nebo mobilní tarify. Její služby doposud využily na slovenském i českém trhu více než 3 miliony uživatelů, kteří si prostřednictvím webů Srovnejto.cz, ePojisteni.cz, Tarifomat.cz, Pujcky.cz, Porovnajto.sk a   Superpoistenie.sk snadno a rychle snížili své životní náklady. Značky spadající pod Skupinu Srovnejto mají více než desetiletou tradici a   webový portál Srovnejto.cz je aktuálním lídrem na tuzemském trhu. Od roku 2018 je vlastníkem celé skupiny německý mediální dům Bauer Media Group.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688