Ceskaposta.cz (Česká pošta)
Obchod a služby  |  09.08.2022 11:31:00

Samoobslužná Balíkovna nově v síti výdejních boxů OX Point

Do sítě výdejních schránek společnosti OX Point se během měsíce integroval druhý velký dopravce. Doručovací boxy OX Point nově začne od 8. srpna využívat síť Balíkovna. Tu využívají tisíce e-shopů a pro své zásilky bude mít k dispozici 150 samoobslužných boxů po celé České republice.

„Společnost OX Point v krátké době integruje druhého velkého dopravce. Po logistickém partnerovi WEDO jsme nově uzavřeli spolupráci s Balíkovnou. Jsme rádi, že si pro službu bezkontaktního doručování vybrala za partnera právě síť chytrých boxů OX Point. Toto spojení je ohromným přínosem nejen pro nás, ale také pro koncové zákazníky, kteří si balíčky mohou vyzvednout v jakoukoliv denní i noční hodinu bez omezení. Zároveň si mohou zvolit strategické místo, které si přizpůsobí svému programu. Naše boxy jsou rozesety po celé republice, proto můžeme nabídnout našim partnerům komfortní řešení pro jejich zákazníky,” říká o nově uzavřené spolupráci CEO společnosti OX Point Zdeněk Vacek.

Balíkovna neustále rozšiřuje pro zákazníky portfolio služeb. Už teď má více než 5500 specializovaných výdejních míst. Mimo pobočky pošt mohou zákazníci využít Balíkovny také u externích partnerů, jako jsou obchodní centra, nádraží, obecní úřady nebo menší obchody. Balíkovna ročně doručí více než 10 milionů balíků z několika tisíc nejvýznamnější e-shopů, mezi které patří Alza, Mall, Aukro, Datart, Megaknihy, Pilulka, Notino a další.

Balíkovna se snaží vyhovět koncovým zákazníkům a nyní služby rozšířila díky spolupráci se společností OX Point o bezkontaktní doručování, o které je v posledních měsících enormní zájem. Několik tisíc výdejních míst na pobočkách České pošty i našich partnerských výdejních místech tak rozšíříme o 150 míst v podobě výdejních boxů. Během pandemie covidu se bezkontaktní doručování osvědčilo napříč trhem. Balíkovna jde tomuto trendu naproti a nabízí svým klientům další možnost, jak rychle a bez problémů převzít svoji zásilku,” říká ředitelka Balíkovny Lenka Kristová.

Síť OX Point je pro český trh výjimečná především svou otevřeností pro všechny dopravce, která na trhu dosud chybí. Společnost OX Point disponuje výdejními boxy po celé České republice. Najdeme je například v Praze, Plzni, Hradci Králové, Brně nebo Ostravě, ale i menších městech, jako jsou Klatovy nebo Prachatice.

 

OX Point a.s.

Firma vznikla v roce 2020 a nabízí na trhu logistických služeb pod značkou OX Point otevřenou síť plně automatických doručovacích boxů. Firma vyvíjí vlastní hardwarové a softwarové řešení samoobslužných boxů. Ambicí firmy OX Point je konsolidovat trh doručovacích boxů v ČR.

 

Balíkovna

Balíkovna je síť 5 500 výdejních míst, které jsou rozmístěné po celé České republice. Zákazník si může přímo na e-shopu zvolit vhodné místo, kde si převezme svoji zásilku. Zároveň lze v kamenných Balíkovnách zásilku i poslat.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688