VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
Z regionů  |  22.06.2022 11:44:49

Vítězem Visa Czech Top Shop 5/2022 se stala prodejna budoucnosti COOP v jihočeských Strakonicích

Prodejna COOP v Podskalské ulici ve Strakonicích nám byla nominována zejména z důvodu svého unikátního hybridního konceptu. V běžné pracovní době v ní pracují „ženy za pultem“, ale po páté hodině odpolední se promění v plně automatizované místo prodeje bez přítomnosti personálu. Vstup do prodejny probíhá díky QR kódu v mobilním telefonu v aplikaci Contio, která je napojena na bankovní identitu zákazníka. Prodejna zabodovala i v ostatních osmi kritériích našeho CX hodnocení a to i pro to, že před nedávnem prošla zdařilým remodelingem. Po vstupu do prodejny se nám líbilo označení sekcí pomocí piktogramů, LCD reklamní obrazovka, vystavení běžných i lokálních produktů (Chodský koláč). Prodejna disponuje také nejhezčí samoobslužnou pokladnou, jakou jsme dosud viděli. COOP se touto prodejnou stal inovativním leaderem trhu, na což bychom ho v minulosti vůbec netipovali!

Druhé místo obsadil Datart v OC Futurum Brno

V Brně inspektoři zavítali do moderní prodejny Datartu, kde ocenili opravdu široký výběr sortimentu, který je velmi přehledně rozdělený do jednotlivých sekcí. To umožňuje zákazníkům dobrou orientaci i na tak velké prodejní ploše. Navíc je prezentace zboží doplněna o interaktivní prvky. Zákazníci si mohou některé vystavené výrobky sami vyzkoušet, a to jak například ovládání televizorů, tak i funkce mobilních telefonů a dalších zařízení. To inspektoři velmi ocenili. Marketingová komunikace je výborná, využívají reklamní displeje, cenovky jsou jasně čitelné a akční zboží správně označené. Třešničkou na dortu je milý personál, který nám při našem nákupu ochotně poradil.

Třetí místo v květnu obsadil PROFIMED v OC Westfield Chodov

Nový koncept obchodu spojuje prodejnu PROFIMED pro dospělé se samostatnou částí PROFIMED Baby. Ta se specializuje na potřeby péče o chrup u dětí od novorozenců po předškolní věk. Moc se nám při hodnocení líbilo, že výběr sortimentu dělají prověření odborníci, ať už sami na základě informací od zákazníků, nebo se opírají o klinické studie, edukační stránku či nejnovější udržitelné a přírodní materiály. Personál byl dobře proškolen a ochoten pomoci s výběrem na míru. Naši inspektoři také přivítali možnost shlédnout videa o správné péči o chrup na digitálním displeji přímo v provozovně.

Všem vítězům moc gratulujeme!!!

VISA Czech Top Shop

Soutěž „VISA Czech Top Shop“ je analogií Michelinských hvězd udělovaných restauracím. Inspektoři soutěže inkognito navštěvují a hodnotí každý měsíc zákaznický zážitek nominované prodejny dle osmi kritérií. Z dvanácti vítězů jednotlivých měsíců určí finálová porota závěrečné pořadí nejlepších prodejen roku. Soutěž probíhá již od roku 2020 a jejím titulárním partnerem je společnost Visa, partnery jsou dále MORIS design a SAMSUNG, divize průmyslových displejů.

Prodejnu může nominovat každý snadno a bezplatně přes mail nominace@mistoprodeje.cz.

Více o soutěži najdete zde: https://www.mistoprodeje.cz/o-soutezi-czech-top-shop/ a na stránkách https://www.czechtopshop.cz/

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

Po 12:32Detoa v Jizerských horách si převzala ocenění Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.04.2024Ráj pro milovníky hudby vyhrál březnové kolo soutěže Visa Czech Top Shop VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)
11.03.2024Vítězem únorového kola Visa Czech Top Shop je první pobočka drogerie Hebe VISA Czech Top Shop (VISA Czech Top Shop)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688