skoda-auto.cz (Škoda auto)
Ze světa  |  21.06.2022 13:27:56

ŠKODA AUTO představí na festivalu GREENTECH v Berlíně inovativní koncepty udržitelného rozvoje

„Jako automobilka si jsme vědomi naší odpovědnosti za klima a životní prostředí a známe též vzrůstající požadavky a očekávání našich zákazníků směrem k udržitelnosti. Ve společnosti ŠKODA AUTO o udržitelném rozvoji přemýšlíme komplexně a v oblasti Nákupu jsme si společně s našimi dodavatelskými partnery stanovili ambiciózní cíle. Festival GREENTECH je přesně tou pravou platformou pro vyhledávání slibných inovací a iniciování dlouhodobé spolupráce na tomto poli.“


Karsten Schnake, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast Nákupu

Festival GREENTECH se koná od 22. do 24. června ve výzkumné a průmyslové zóně bývalého letiště Tegel. Platforma se zaměřuje na představitele z oblastí ekonomiky, politiky, vědy a techniky, a také na veřejnost. Program je rozčleněn do oblastí: CONFERENCE, GREEN AWARDS a EXHIBITION. Celkem se festivalu letos zúčastní více než 100 vystavovatelů. Kromě toho bude během dvoudenních akcí na programu celá řada rozhovorů s odborníky, prezentace a přednášky zaměřené na témata udržitelného rozvoje.

Karsten Schnake vystoupí ve čtvrtek 23. června od 11:45 hodin na pódiu DEEPDIVE a v panelové diskuzi bude hovořit mimo jiné o kritériích udržitelnosti v oblasti nákupu, dodavatelských řetězců a cirkulární ekonomiky. ŠKODA AUTO očekává návštěvníky festivalu na stánku i08 v „Activation Area“. Zde bude také vystaven model ENYAQ COUPÉ RS iV s čistě elektrickým pohonem, pro předváděcí jízdy budou připraveny tři vozy ŠKODA ENYAQ iV 80.

Udržitelnost ve ŠKODA AUTO
Společnost ŠKODA AUTO důsledně minimalizuje dopady své podnikatelské činnosti na životní prostředí a prostřednictvím strategie NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030 ještě výrazněji posílila ve svých ambiciózních environmentálních cílech: Automobilka plánuje ve srovnání s rokem 2020 snížit flotilové emise o 50 % a do roku 2030 přejde ve všech českých a indických závodech na uhlíkově neutrální výrobu. Průkopníkem je závod ve Vrchlabí, který jako první závod ŠKODA AUTO vyrábí již od konce roku 2020 s uhlíkově neutrální bilancí. Automobilka navíc pro svou oblast Nákupu vytyčila nový směr: i v ní bude nyní hrát klíčovou roli udržitelný rozvoj a cirkulární ekonomika. ŠKODA AUTO bude nadále zapojovat své dodavatele do celého řetězce tvorby přidané hodnoty a poskytovat jim podporu při rozvoji inovativních přístupů v oblasti udržitelnosti.

The post ŠKODA AUTO představí na festivalu GREENTECH v Berlíně inovativní koncepty udržitelného rozvoje appeared first on ŠKODA Storyboard.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Ze světa:

St 20:32  After reviewing damage with the support of the Valdosta Fire Department and EMA... US National Weather Service (weather.gov)
St 18:09  It's been a busy 12 hours across the forecast area with rounds of storms, some of... US National Weather Service (weather.gov)
St 15:01  Przekonanie czy wiedza? Instytut Meteorologii (imgw.pl)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688