Inzerce (Inzerce)
Investice  |  24.05.2022 10:41:35REKLAMA

Analytické fórum 2022 již 31. 5. živě na YouTube!

Turbulentní prostředí na finančních trzích i v ekonomice nepolevuje. Důkazem budiž fakt, že akciový trh v USA zažil nejhorší první čtyři měsíce v roce za posledních 80 let!

A jak to na trzích (i v životě) bývá, na jedné straně jsou vítězová a na té druhé poražení. Ano, i v této době jsou společnosti, jejichž akcie rostou a řadí se tak mezi vítěze – např. akcie firem z eneregtického sektoru, kterému se díky nastalé situaci nebývale dařilo a stále daří.

Každý věděl, že trend strmého růstu cen akcií napříč sektory nemohl trvat věčně – varovným signálem byla pandemická krize z března 2020, kterou se však podařilo firmám odvrátit díky stimulům vlád a centrálních bank. Nyní však firmám nikdo vítr do plachet nefouká.

Ba naopak, centrální banky jsou (zejména kvůli inflačním tlakům) nuceny utahovat měnovou politiku a tím pomyslný vítr z plachet firmám ještě brát. A že toho větru samo o sobě moc není v kontextu s válkou na Ukrajině, lockdownů v Číně atd.

Nabízí se tedy celá řada otázek, mezi nimiž nejvíce vyčnívají ty, které napadnou asi každého z nás – kam to všechno spěje a jak s tím můžeme naložit? Právě na tyto i jiné otázky se budou snažit odpovědět řečníci Analytického fóra 2022, které pořádá přední brokerská společnost XTB.

Můžete se těšit na panelovou diskuzi zajímavých hostů, mezi které patří Lukáš Kovanda, Daniel Gladiš, Dominik Stroukal, Jaroslav Brychta, Jakub Vejmola (Kicom) a další. Celý program vysílání bude rozdělen do tematických bloků – řeč bude o inflaci a měnové politice, akciích, komoditách, Forexu i kryptoměnách.

Živé vysílání Analytického fóra 2022 na YouTube začne v úterý 31. 5. v 18:00 – přístup je samozřejmě zdarma, stačí vyplnit formulář na tomto webu XTB a odkaz Vám dorazí na e-mail.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688