mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  16.05.2022 15:47:00

DCT Czech vysílá do USA prvního manažera pro Severní Ameriku – democentrum a laboratoř otevírá v metropolitní oblasti Chicaga

DCT Czech vysílá do USA prvního manažera pro Severní Ameriku – democentrum a laboratoř otevírá v metropolitní oblasti Chicaga

16.05.2022 / 15:37 | Aktualizováno: 16.05.2022 / 15:47

Firma DCT Czech působící v oblasti elektrotechnického průmyslu otevírá svou první zahraniční kancelář, laboratoř a democentrum v USA. S nově vyslaným manažerem pro Severní Ameriku přichází i ambice prosadit se na náročném americkém trhu.

Česká firma DCT Czech s.r.o. nabízí kompletní mycí řešení pro elektrotechnický průmysl. Jako jedna z mála firem v odvětví vyvíjí a vyrábí mycí zařízení a mycí kapaliny pro všechny mycí aplikace v oblasti výroby desek tištěných spojů. V portfoliu má i komplexní hardwarová a softwarová řešení pro kontrolu mycích procesů, která nachází svá uplatnění zejména v automobilovém, farmaceutickém a zbrojním průmyslu. Společnost DCT Czech se na trhu pohybuje více jak dvacet let a své zákazníky již našla v třiceti šesti zemích. Prosadit se na americkém trhu a být první volbou amerických zákazníků je další významnou metou. S touto vizí otevírá ve Spojených státech svou první kancelář ve městě Elgin ležícím severozápadně od Chicaga a vysílá svého prvního manažera pro Severní Ameriku.

Proč právě metropolitní oblast Chicaga v leckdy opomíjeném americkém Středozápadě? Chicago má v kontextu Spojených států strategickou geografickou polohu s rozvinutou infrastrukturou, což firma vyhodnotila jako jedno z klíčových kritérií pro rozvoj dalších obchodních aktivit v severoamerickém regionu. Navíc v oblasti sídlí řada firem, které se profilují jako potencionální obchodní partneři. Ti by při nabízení řešení firmy DCT Czech mohli působit komplementárně. Region Velkých jezer je navíc centrem automobilového průmyslu v USA, což je s ohledem na typ produktů a služeb firmy DCT Czech dalším nezanedbatelným kritériem pro zacílení zahraničního zastoupení právě do této oblasti. Svou aktivní přítomností v teritoriu a přímým kontaktem se zákazníkem by firma chtěla rozvíjet své obchodní vztahy a využít příležitostí, které přicházejí v důsledku navyšujících se kapacit výroby desek tištěných spojů v USA.

Součástí přítomnosti firmy v chicagské metropolitní oblasti je i democentrum a laboratoř. Ta je jednou z hlavních přidaných hodnot zastoupení společnosti v USA. Laboratoř slouží jako testovací místo při hledání optimálních řešeních pro projekty místních zákazníků. „Jednou z našich hlavních předností je, že nenabízíme pouze standardizované mycí řešení, ale upravujeme produkty klientovi na míru, což se ukazuje jako to klíčové pro amerického zákazníka,“ popsal svoji zkušenost s místními klienty vyslaný manažer pro Severní Ameriku David Bureš, který v USA v minulosti opakovaně působil. „ Američané očekávají flexibilní a individuální přístup“, dodává. Právě tento přístup pomohl firmě k uzavření významných kontraktů. Dle zkušeností Generálního konzulátu v Chicagu ho lze doporučit i dalším českým firmám, které by se o dobytí amerického trhu chtěly pokusit.

Monika Bokšová, Generální konzulát v Chicagu


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688