Ceskaposta.cz (Česká pošta)
Z regionů  |  16.05.2022 14:04:00

Pobočka České pošty v Odrách nabízí nový koncept obsluhy

Česká pošta slavnostně otevřela v pondělí 16. května 2022 svou novou pobočku v Odrách v Moravskoslezském kraji. Provozovna je umístěna v nových prostorech v nákupním centru na Masarykově náměstí a je zařízena v atraktivním a novém designu, přičemž jde teprve o třetí podobnou pobočku v České republice a první v rámci Slezska a Moravy.

„Původní pobočka zde v Odrách už přestávala být pro klienty atraktivní, a proto jsme uvítali nabídku města na přestěhování do nových prostor. Vzhledem k tomu, že už jsme otevřeli dvě pobočky v Mladé Boleslavi a v Praze-Řepích, rozhodli jsme se, že i zdejší pošta získá moderní, vzdušný a otevřený prostor. Město a občané města získají zbrusu novou pobočku a naši zaměstnanci dostanou prvotřídní pracovní prostředí. Můj dík patří zaměstnancům pošty, kteří se na jejím zprovoznění podíleli a také zástupcům města Odry,“ říká Roman Knap, generální ředitel České pošty.

Pobočka nabízí klientům nejen příjemnější prostředí než doposud díky použitým barvám, prvkům a otevřenému konceptu je v prostorách obecně více světla a působí vzdušněji. Služby budou moci využít zákazníci na 3 přepážkách. Přepážka Balíkovny, která navazuje na balíkový sklad, dále otevřená přepážka v prostoru pošty, zejména pro služby Czech point, které jsou v současné době stále více využívané. Pošta dále nabízí univerzální přepážku pro zajištěni listovních a peněžních služeb a přepážku s diskrétním boxem, umožňující hotovostní transakce v uzavřeném prostoru nebo poštovní přihrádky, tzv. P.O.BOXy. Pobočka je bezbariérová a disponuje naváděcím zařízením pro slabozraké a nevidoucí občany.

„Všechny poštovní a bankovní služby zůstanou pro klienty zachovány ve stávajícím rozsahu. Pro zvýšení klientského komfortu bude na poště instalován nový vyvolávací systém, který zajistí plynulou obsluhu klientů. Zachováme i stávající počet zaměstnanců pobočky pošty,“ dodává Miroslav Štěpán, ředitel divize státní poštovní služby.

„S Českou poštou máme dlouhodobě dobrý vztah. Jsem proto velmi rád, že se nám společně podařilo dovést celý projekt do zdárného konce a že obyvatelé našeho města a okolních obcí budou moci využívat jednu z nejmodernějších poboček v republice,“ uvedl Libor Helis, starosta Oder.

Pobočka Odry je využívána jako ukládací pošta pro Odry a okolní obce. Je zde umístěna také dodejna, odkud se vypravují na pochůzky doručovatelé. Otevírací doba pobočky zůstává stejná jako doposud, v pondělí a ve středu 10-12 a 13-18 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek 8-12 a 13-16 hodin a v sobotu 8-10 hodin.

 

PODCAST:

16. 5. 2022 - Ivo Vysoudil, tiskový mluvčí České pošty (m4a, 463kB)


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688