MF ČR (Ministerstvo financí ČR)
Investice  |  28.04.2022 12:03:39

Oznámení o vyhlášení veřejných soutěží vyhlášených Ministerstvem financí

Veřejné soutěže vyhlášené Ministerstvem financí v termínu 28. 4. 2021 - 17. 6. 2022
VS na pozemek p.č. 1385/1, k.ú. České Budějovice 2, obec a okres České Budějovice Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 120 kB)
VS na stavbu (tech.vyb.) na pozemku p.č.st. 367 (bez pozemku), k.ú. Domamyslice, obec a okres Prostějov Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 744 kB)
VS na pozemky p.č. 2137/241 a p.č. 2137/336, k.ú. České Budějovice 2, obec a okres České Budějovice Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 755 kB)
VS na prodej majetku SPÚ, který tvoří pozemek parc. č. st. 29 v k.ú. a obci Našiměřice, okres Znojmo, včetně stavby Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 927 kB)
VS na pozemek p.č.st. 77, s vodárnou a vodárenskou soustavou, k.ú. Tuřany u Kynšperku nad Ohří, obec Tuřany, okres Cheb Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 942 kB)
VS na pozemek p.č.973/2 vč. staveb osmi kalových nádrží, neevidovaných v katastru nemovitostí, k.ú. a obec Smiřice, okr. Hradec Králové Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 750 kB)
VS na pozemek p.č. 1842/4, k.ú. České Budějovice 4, obec a okres České Budějovice Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 119 kB)
VS na pozemek p.č. 1310/1, včetně zemědělské stavby bez čp/če, k.ú. a obec Postoloprty, okres Louny Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 947 kB)
VS na prodej majetku SPÚ, který tvoří pozemek parc. č. 125 včetně zemního sklepa, k.ú. a obec Litobratřice, okres Znojmo Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 939 kB)
VS na pozemky p.č. 1201/5 a 1201/6, k.ú. České Budějovice 3, obec a okres České Budějovice Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 120 kB)
VS na pozemek parc. č. St. 132, jehož součástí je stavba bez čp/če, k.ú. Dolní Krupá u Mnichova Hradiště, obec Dolní Krupá, okres Mladá Boleslav Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 715 kB)
VS na pozemek parc. č. St. 127, jehož součástí je stavba bez čp/če, k.ú. Dolní Krupá u Mnichova Hradiště, obec Dolní Krupá, okres Mladá Boleslav Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 957 kB)
VS na zemědělský areál mechanizace, k.ú. a obec Rokle, okr. Chomutov Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 941 kB)
VS na pozemky a stavby v k.ú. Potok, obec Bezvěrov, okres Plzeň-sever Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 120 kB)
VS na areál odchovny mladého dobytka – OMD Lina, k.ú. Vrbička, obec Vroutek, okr. Louny Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 942 kB)
VS na pozemek p.č.st. 65, jehož součástí je zem. stavba bez čp/če, k.ú. Židovice u Hnojnic, obec Libčeves, okr. Louny Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 949 kB)
VS na zemědělský areál - k.ú. Horní Dvory, obec a okres Cheb Oznámení o vyhlášení veřejné soutěže (.PDF, 107 kB)
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688