Radek Stolář
(Kurzy.cz)
13.04.2022 10:39:58

Jak přizpůsobím módní trendy měnícímu se jarnímu počasí?


Jaké oblečení bude letos na jaře trendy?

Chceme-li aby byl náš jarní outfit dokonalý, bude to chtít trendy oděvy a boty. Co se týče oblečení, budou v kurzu zejména pánské a dámské džíny v světlých barevných tónech. Nemusí se jednat pouze o typickou modrou barvu. Oblíbené budou i bílé rifle, které skvěle zapadnou do celobílého outfitu. Na večerní rande či akci pak můžete zvolit i černou klasiku. Černá barva totiž z módy nevychází a skvěle se ladí s jakkoli barevným oblečením a s módními doplňky. Hitem letošního jara pak budou i tzv. laclové kalhoty. Pod ty se hodí obléci decentní jednobarevné triko z přírodního materiálu. Díky přírodním vláknům se jen tak nezpotíte a navíc podpoříte i přírodu. Přírodní materiály jsou totiž i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života akcentují ty největší módní značky. Nemusíte tak mít strach, že nebude z čeho vybírat. Další oděv, který by měl obsahovat váš jarní šatník, je tank top. Toto prodyšné oblečení skvěle zapadne do outfitu s kalhoty s vysokým pasem. Ke kalhotám s nízkým pasem pak můžete obléci volnější svršek a outfit doplnit stylovým páskem. Široký výběr pásků a doplňků najdete i v kamenných prodejnách nebo na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Jistě si zde ten pravý kousek vyberete i vy!

 


A co jarní módní doplňky a obuv?

Na jaře bychom pak měli do našich outfitů zakomponovat i módní obuv a stylové doplňky. Zaměříme-li se na boty, měly by mít především prodyšný svršek a odolnou podrážku. Ta by měla dobře tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. V letošní jarní sezóně neuděláte chybu, nazujete-li si mladistvé sneakersy. Volit můžete vyšší i nižší variantu. Kotníčkové sneakersy se výborně hodí ke kalhotám se zúženou nohavicí. Vyniknou pak i v dámském outfitu se šaty a sukní. Bota totiž bude vidět v celé své kráse. V kurzu pak budou i elegantní polobotky. Ty můžete zařadit do volnočasového, ale i do business outfitu. K elegantním kouskům se pak budou hodit i pohodlné sandály. Ty by měly mít kvalitní polstrování, díky kterému se vám nebudou pásky zařezávat do chodidel. Pohodlí by mělo jít ruku v ruce s módními trendy. Co se týče doplňků, nešlápnete vedle s koženou taškou přes rameno. Vybírat si ji můžete např. i u oblíbeného výrobce CCC. Zde si na své přijde i ten nejnáročnější zákazník. Myslete však na to, že doplňky by k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Ke kožené hladké kabelce tak přidejte i kožený řemínek od hodinek v hladkém provedení. Outfit pak můžete doplnit koženými hladkými polobotkami v podobném odstínu. Takto postavený outfit nebude mít daleko k dokonalosti! Více o informací trendech pro letošní jaro vám poskytne např. i CCC blog. Načerpejte novou inspiraci!

Jaké barvy, vzory a motivy budou vévodit jarní sezóně?

Jaro a léto s sebou přináší módní pastelové a přírodní odstíny barev. Oříšková, pistáciová i modrá tak budou správným řešením i pro vás. Obuv a stylové doplňky v trendy barvách seženete např. i v prodejnách CCC. Milovníci extravagantních kousků se nemusí bát ani rudého odstínu. Ženy pak mohou červené doplňky snadno sladit i s obdobným odstínem rtěnky. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou hrát prim ty zvířecí a květinové. Nebojte se experimentovat!

Radek Stolář

Radek pracuje pro portál Kurzy.cz od roku 2016. Nejprve měl na starost technickou správu reklamy, ale od roku 2017 se rovněž stal členem obchodního týmu, kde působí dodnes. Ve volném čase se věnuje studiu grafiky, sportu, seriálům a rybaření.



Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty