MONETA Money Bank (MONETA)
Běžné účty  |  08.03.2022 00:00:00

Konec hledání bankomatů na výletech: MONETA se spojila s aplikací Úžasná místa

Informace o možnosti bezhotovostní platby nebo interaktivní vyhledávání nejbližšího bankomatu včetně navigace. To jsou služby, o které se od dnešního dne rozšiřuje jedna z nejpopulárnějších turistických aplikací v Česku, Úžasná místa. Díky partnerství se Skupinou MONETA.

Turistická aplikace vznikla původně jako zájmová skupina na Facebooku pro vzájemné sdílení cestovatelských a fotografických zážitků. Dnes tato online komunita čítá jen v prostředí sociálních sítí přes 930 tisíc uživatelů. V dubnu 2021 byla následně spuštěna i stejnojmenná mobilní aplikace, která aktuálně patří mezi vůbec nejpopulárnější online programy u nás: po deseti měsících existence ji má nainstalováno již pře 160 tisíc uživatelů.

„Smyslem naší spolupráce je nabídnout uživatelům této aplikace ucelený interaktivní přehled tuzemských turistických míst, kde lze platit online a zároveň zobrazit pozici nejbližšího bankomatu od místa, na kterém se uživatel v dané chvíli nalézá. Jsme přesvědčeni, že novou funkcionalitu fanoušci Úžasných míst ocení,“uvedla v této souvislosti mluvčí Skupiny MONETA Zuzana Filipová s tím, že zobrazovat se budou nejenom bankomaty Monety ale všech samoobslužných zařízení pro výběr hotovosti, umístěných v České republice.

„Divili byste se, ale zjistit na internetu jednoduše na jednom místě, kde se dá platit kartou, je i v roce 2022 téměř nadlidský úkon. Mám velkou radost, že se nám společně s Monetou podařilo vytvořit v naší aplikaci tuhle užitečnou inovaci, která vám zpříjemní výletování po Česku“potvrdila zakladatelka aplikace Úžasná místa Kristýna Audi Turynová.

Aplikace je ke stažení zdarma pro operační systém Android i iOS. Její interaktivní mapa nabízí více než 900 dechberoucích míst napříč celou Českou republikou.

Zuzana Filipová
ředitelka komunikace a ESG

MONETA Money Bank

MONETA Money Bank, a.s., je přední nezávislou českou bankou poskytující služby svým zákazníkům prostřednictvím celostátní pobočkové sítě. Od svého vstupu na Pražskou burzu cenných papírů v roce 2016 má banka silnou pozici v retailovém a zemědělském sektoru a svoje služby zaměřuje na malé a střední podniky. Mimo to banka poskytuje další produkty jako pojištění nebo investiční fondy. Klienti MONETA Money Bank tvoří přes 9 % populace České republiky a využívají její multikanálovou strategii, která zahrnuje více než 230 poboček, přes 630 bankomatů, digitální bankovní aplikaci, která je špičkou na trhu, a dále vlastní call centrum, smluvní prodejce automobilů, finanční zprostředkovatele a leasingové partnery.

Více informací na: www.moneta.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688