Středočeský (kr-stredocesky.cz)
Z regionů  |  07.03.2022 15:30:17

Středočeský kraj hledá nového ředitele/ředitelku Středočeské centrály cestovního ruchu. Na podání přihlášky zbývá ještě týden.

Do 14. března je možné podat přihlášku do výběrového řízení na ředitele/ředitelku Středočeské centrály cestovního ruchu. Kraj po necelém roce hledá znovu vedení Středočeské centrály cestovního ruchu.

„Po necelém roce jsme bohužel byli nuceni vypsat nové výběrové řízení. Paní ředitelka, která vyhrála minulé výběrové řízení a nastoupila začátkem prosince loňského roku, musela bohužel z vážných osobních důvodů z pozice odstoupit,“ objasňuje důvod nového výběrového řízení radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu, Václav Švenda.

Středočeská centrála cestovního ruchu je příspěvkovou organizací Středočeského kraje. Od roku 2017 plní funkci krajského destinačního managementu regionu střední. Podílí se na marketingu a tvorbě turistické nabídky ve spolupráci s oblastními destinačními managementy, usiluje o maximální využití turistického potenciálu regionu a na domácím i zahraničním trhu propaguje a prezentuje region. Rovněž plně zajišťuje jeho informační servis. Filmová kancelář, která je součástí SCCR od začátku roku 2019, pak komunikuje s filmovými produkcemi, pomáhá jim k získávání kontaktů a podmínek pro filmování v regionu, vytipovává lokace pro natáčení a nabízí bezplatnou pomoc při přípravě natáčení v regionu.

Důležitou součástí aktivit centrály je také spolupráce s ostatními kraji ČR, hlavním městem Prahou a krajskými organizacemi pro destinační management. „Oblast působnosti nového vedení centrály je skutečně velmi obsáhlá. Od nového ředitele/ky očekáváme koncepční, kreativní a zároveň efektivní práci s výrazným dopadem na zlepšení povědomí o možnostech pro trávení volného času v našich krásných středních Čechách, plných památek a nádherných přírodních scenérií,“ říká radní Švenda.

Výběrové řízení bude nově dvoukolové. „V prvním kole budou posuzovány základní předpoklady pro výkon dané pozice, v kole druhém pak během pohovoru budeme posuzovat jednak odborné znalosti a osobnostní předpoklady pro výkon obsazované pozice, zároveň nás bude zajímat také koncepce a vize rozvoje a v neposlední řadě taktéž přístup k řízení SCCR,“ doplnil radní Václav Švenda.

V tuto chvíli je vedením Centrály pověřená Mgr. Lucie Kaiserová, která na Krajském úřadě vede oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu Středočeského kraje.

Více informací o výběrovém řízení najdete ZDE.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688