Inzerce (Inzerce)
Podnikání  |  22.02.2022 12:33:03REKLAMA

Půjčku na podnikání vám nemusí poskytnout banka. Prozradíme vám, kde získat podnikatelský úvěr výhodně

Banky se občas zdráhají poskytovat půjčky pro OSVČ nebo podnikatele v prvních letech činnosti nebo při poklesu příjmů z podnikání. Prozradíme vám, kde získat půjčku pro podnikatele za výhodných podmínek.

Získat podnikatelský úvěr je snadné

Získat podnikatelský úvěr není tak složité, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jen je třeba kromě bankovních společností prověřovat i poskytovatele nebankovní. Ti nabízejí půjčky pro OSVČ a podnikatele a nebankovní půjčka od soukromého poskytovatele můžu být za srovnatelných podmínek, zajistí rychlé vyřízení a mají možnost poskytnutí úvěru v řádech stovek tisíc nebo dokonce milionů korun.

Půjčka pro podnikatele v prvním roce

Samo rozhodnutí o tom, že začnete podnikat, není snadné. Musíte se vzdát jistoty zaměstnání s pravidelným měsíčním příjmem, neustále vyhledávat ziskové příležitosti nebo být zodpovědný za dostatek zakázek pro všechny vaše zaměstnance. Příjmy z podnikání jsou samozřejmě vyšší než ze zaměstnání, ale bývají nepravidelné. Často jste nuceni sáhnout do rezervních zdrojů nebo si vzít půjčku v době poklesu tržeb. Bohužel pro žádost o půjčku v bance potřebujete obvykle potvrzení, že máte stabilní výši příjmů. Půjčka pro OSVČ lze sjednat i u nebankovní společnosti. Obvykle je rychle vyřízená a můžete ji získat i v prvních letech podnikání nebo v době, kdy vykazujete velký pokles příjmů.

Půjčka pro OSVČ

  • půjčka ihned
  • půjčka bez registru
  • poskytovaná i při rozjezdu podnikání
  • s možností refinancování
  • zaručená půjčka znamená nízkou úrokovou sazbu

Půjčky pro podnikatele jsou vyřízeny rychle

U nebankovních společností máte jistotu rychlého vyřízení. Finanční prostředky jsou odesílány neprodleně, jakmile je schválená půjčka. Ihned je máte k dispozici na bankovním účtu. Oproti schvalovacímu procesu v bankách, který trvá několik týdnů nebo i měsíců, budete mít půjčku pro podnikatele vyřízenou během několika dnů.

Půjčka pro OSVČ při konsolidaci závazků

Půjčka pro OSVČ může být použita i pro refinancování nevýhodných úvěrů sjednaných v minulosti. Jedná se o úvěr zajištěný nemovitým majetkem, proto je možné sjednání půjčky na nízkou úrokovou sazbu a s dlouhou dobou splácení. Novou půjčkou okamžitě uhradíte předchozí závazky v plné výši a začínáte splácet podle sjednaných podmínek. Vzhledem k tomu, že je možné půjčku pro OSVČ splatit dříve, požádejte o nižší výši měsíčních splátek. Ty vás nezatíží v době, kdy se vám nedostává hotovost a umožní vám vytvořit si dostatečnou finanční rezervu. Jakmile to bude možné, splatíte zůstatek úvěru okamžitě. Tím zároveň dochází k celkovému poklesu nákladů na úvěr.

Autor textu: Petr Holub

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688