Export (export.cz)
Ze světa  |  15.02.2022 16:01:41

Výzva k účasti českých zemědělských firem na marketingovém projektu v regionech Kazachstánu

VÝZVA K ÚČASTI ČESKÝCH ZEMĚDĚLSKÝCH FIREM NA MARKETINGOVÉM PROJEKTU V REGIONECH KAZACHSTÁNU

Velvyslanectví ČR v Nur-Sultanu ve spolupráci s Ministerstvem zemědělství ČR organizuje ve dnech 14. 3. – 18. 3. 2022 podnikatelskou misi českých firem z oboru péče o hospodářská zvířata v regionech Kazachstánu. Akce je pořádána jako marketingová aktivita Ministerstva zemědělství ČR v rámci systému podpory ekonomické diplomacie a je určená pro české firmy výrobce krmiv, veterinárních preparátů, technologií a genetického materiálu. Návštěvy kazachstánských regionů budou doplněny hrazenou účastí českých firem na zemědělské výstavě AgriTech/FarmTech v Nur-Sultanu ve dnech 16. – 18. 3. 2022.

Foto: Shutterstock

Česká republika se v posledních letech profiluje jakožto úspěšný dodavatel hospodářských zvířat, zejména plemenného skotu, do Střední Asie. Kazachstán v tomto ohledu představuje perspektivní trh, a to s ohledem na plány rozvoje živočišného sektoru v zemi. Kazachstán navyšuje svoji živočišnou základnu jak kvantitativně, tak zejména kvalitativně, což přináší potřebu zajištění zázemí a odpovídající péče o zvířata. Česká republika má v živočišné oblasti dlouhodobou tradici a značný exportní potenciál s pozitivními referencemi v místě.

K doplnění proběhlých a stávajících dodávek z ČR zorganizuje Velvyslanectví ČR v Nur-Sultanu marketingovou akci zaměřenou na zvýšení povědomí kazachstánských zemědělců o nabídce českých krmiv, veterinárních přípravků, technologií péče o hospodářská zvířata a doplňkově též služeb inseminace a reprodukce skotu. Upozorňujeme, že akce není určena pro samotné dodavatele skotu. Program mise českých výrobců, která se uskuteční ve dnech 14. 3. – 18. 3. 2022, předpokládá návštěvu 2-3 kazachstánských zemědělských regionů (Almatinský, Žambylský a Severokazachstánský/ Východokazachstánský) a organizaci, ve spolupráci se zemědělskými odbory regionů a podnikatelskými komorami, prezentace českých výrobků/služeb pro místní zemědělce.

Vzhledem k tomu, že se bude jednat o setkání s potenciálními finálními zákazníky, je nanejvýš vhodné, aby účastnící se česká firma již měla na trhu Kazachstánu vyřízené potřebné formality a nastavenou distribuční síť. Prezentace vč. B2B jednání se zainteresovanými klienty budou doplněny návštěvami relevantních podniků/farem v místě. Návštěvy v regionech budou synergicky propojeny s účastí českých firem na zemědělské výstavě AgriTech/FarmTech ve dnech 16. – 18. 3. 2022 v hlavním městě Kazachstánu Nur-Sultanu, v rámci které bude uspořádán odborný seminář a proběhnou individuální jednání firem. Účast na výstavě je též otevřena i pro katalogovou prezentaci firem nejen z výše uvedených oborů.

Velvyslanectví ČR v Nur-Sultanu zajišťuje organizaci prezentací (hradí pronájem sálů a techniky, plochy stánku na výstavě AgriTech/FarmTech, propagaci), dopravu po Kazachstánu a menší občerstvení. Účastníci si hradí dopravu do a z Kazachstánu, PCR testy, ubytování (navrhneme možnosti ubytování za zvýhodněných podmínek), diety svých pracovníků a, v případě potřeby, překlad do ruštiny. Zájemci o účast na marketingovém projektu z řad českých firem se mohou přihlásit do 20. 2. 2022 na e-mail ekonomického úseku Velvyslanectví ČR v Nur-Sultanu. Termín pro uzavření přihlášek pro katalogovou prezentaci na AgriTech/FarmTech je 27. 2. 2022.

Po uzavření registrace Velvyslanectví ČR zašle účastníkům podrobnosti k akci vč. předběžného programu.

Olga Kalinová, ekonomická diplomatka Velvyslanectví ČR v Nur-Sultanu

 

Díky našim firmám o nás ví celý svět

 

The post VÝZVA K ÚČASTI ČESKÝCH ZEMĚDĚLSKÝCH FIREM NA MARKETINGOVÉM PROJEKTU V REGIONECH KAZACHSTÁNU appeared first on MZV.

Moderní ekonomická diplomacie



Moderní ekonomická diplomacie je časopis, který vydává Ministerstvo zahraničních věcí ČR a který je určen především pro české exportéry. Jedná se o dvouměsíčník, ve kterém vývozní firmy najdou praktické informace o exportních trzích, o službách které jim nabízí Ministerstvo zahraničních věcí a síť ambasád spolu se zahraničními kancelářemi českých státních agentur a institucí. Čtenářům přináší také informace o našich seminářích a podnikatelských misích, o možnosti zapojení se do B2B aktivit České rozvojové agentury a financování exportu. Obsahuje také články, komentáře, analýzy a rozhovory o trendech v oblasti světové ekonomiky, perspektivních exportních oborech a úspěšných českých exportérech.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688