Inzerce (Inzerce)
Daně a účetnictví  |  15.02.2022 10:51:22REKLAMA

Skupina Grant Thornton ovládla soutěž ETL Global Největší poradenská firma roku 2021 dvěma prvními místy

Poradenská skupina Grant Thornton je Daňovou firmou roku 2021. Zopakovala tak úspěch z roku 2020, kdy se v soutěži také umístila na prvním místě. Letos ale skupina slaví hned dvakrát – Daňařem roku 2021 pro oblast DPH se totiž stal i její partner Richard Knobloch. Soutěž Daňová firma & Daňař roku vybírá největší poradenskou firmu a nejlepší daňové specialisty, daňové osobnosti a volí také nejvstřícnější pracoviště finančních úřadů.

„Stali jsme se ETL Global Největší českou poradenskou firmou už podruhé za sebou. Chtěl bych za to poděkovat všem našim klientům a celému našemu týmu, protože bez společného úsilí a kvality všech našich služeb bychom těchto skvělých výsledků nikdy nedosáhli,“ říká Tomáš Brabenec, partner skupiny Grant Thornton.

V kategorii Daňař roku byly pro rok 2021 hodnocenými oblastmi daň z přidané hodnoty, přímé daně a správa daní. Cenu získal Richard Knobloch, odpovědný partner pro DPH a nepřímé daně skupiny Grant Thornton. „Ceny si nesmírně vážím, protože vítěz se vybírá otevřeným hlasováním odborné veřejnosti na webu a já jsem ve své kategorii získal nejvíc hlasů. Chápu to jako ocenění i celého našeho týmu, který se věnuje dani z přidané hodnoty, a celé své dosavadní pracovní kariéry, kdy se problematice DPH věnuji přes dvacet let. Z toho jsem prvních deset let jsem strávil na ministerstvu financí a Stálém zastoupení České republiky při EU v Bruselu, zbylou dobu pak v daňovém poradenství. Díky tomu se tak na daňovou problematiku dokážeme podívat z pohledu soukromého i veřejného sektoru i z pohledu tvorby zákonů a současně daňové praxe,“ komentuje oceněný Richard Knobloch, daňový specialista a partner skupiny Grant Thornton.

Soutěž se vyhlašuje od roku 2010 a jedná se o jedinou soutěž tohoto typu v České republice. Krom hlavních dvou kategorií, kterými jsou Daňová firma a Daňař roku, jsou součástí i další kategorie jako například volba nejlepšího lektora či lektorky v daních, nejvstřícnějšího pracoviště finančních úřadů či daňová osobnost roku a další.

Skupina Grant Thornton působí na českém trhu od 90. let a do současné úspěšné podoby se transformovala v březnu 2020 spojením českého zastoupení Grant Thornton (Grant Thornton Advisory, Grant Thornton Valuation, Grant Thornton Tax & Accounting, Grant Thornton Audit), společnosti Fučík & Partneři a podstatné většiny firem a partnerů dříve fungujících v tuzemské skupině BDO (BDO TAX, BDO Appraisal services – Znalecký ústav a BDO Accounting & Payroll). Po úspěšné fúzi se Grant Thornton stala nejrychleji rostoucí poradenskou skupinou v České republice s obratem přes 675 milionů korun, která zaměstnává nyní více než 380 odborníků z oblastí daní, auditu, účetnictví, manažerského poradenství, IT poradenství, práva, ekonomického znalectví a oceňování a zpracování mezd.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.


Poslední zprávy z rubriky Daně a účetnictví:

04.04.2024  Daňová podpora výzkumu a vývoje - 2022 ČSÚ (ČSÚ)
02.04.2024  Kdo se musí registrovat k FATCA? JUDr. Lumír Schejbal (SCHEJBAL&PARTNERS)
28.03.2024  Musí OSVČ skutečně podat přiznání vždy datovou schránkou? Tisková zpráva (Tisková zpráva)
28.03.2024  Za deset let Daňová Kobra uchránila celkem 16 miliard Kč FS (Finanční správa)




?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688