Lidé (Lidé)
Lidé  |  05.02.2022 15:24:42

Developerská a investiční společnost Daramis si zvolila nového ředitele – Dušana Krajču

Na začátku roku nastoupil na pozici výkonného ředitele developerské společnosti Daramis Management Dušan Krajča. Se společností Daramis je spjat již od roku 2005. Pro Daramis představuje ideálního leadera, který reprezentuje hodnoty firmy a také disponuje zcela jedinečnými znalostmi v oblasti stavebnictví a inženýrství. Během své kariéry působil v několika stavebních společnostech nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Dušan Krajča Dušan Krajča nastoupil do společnosti Daramis v roce 2005. Původně působil na pozici projektového manažera. Poté se přesunul na pozici zástupce hlavního inženýra. V posledních letech zastával funkci hlavního inženýra, kde vytvořil stabilní a silný tým. Nyní se rozhodl převzít klíčovou roli výkonného ředitele společnosti Daramis Management a posunout tak celkovou vizi společnosti opět o několik kroků vpřed.

„Jakožto hlavní inženýr jsem byl zodpovědný za celý proces výstavby projektu od přípravných fází až po jeho dokončení a předání stavby. Některé z těchto procesů si nyní přebírají moji kolegové. Nyní se plně soustředím na to, abychom přinášeli klientům stále kvalitnější produkty a služby, a to nejen na tuzemském realitním trh, ale i v zahraničí,“ říká Dušan Krajča, Výkonný ředitel společnosti Daramis Management.

V minulosti Dušan Krajča působil v několika významných stavebních společnostech v České republice i v dalších zemích.

„Jsme přesvědčeni, že jsme na pozici výkonného ředitele zvolili toho nejlepšího člověka z našich řad. Dušan je s námi již 16 let, po celou dobu skvěle reprezentuje firemní hodnoty, má přehled o každém projektu, který jsme již zrealizovali, či jej teprve plánujeme postavit. Přejeme Dušanovi, aby se v nové pozici cítil dobře a všechny své vize dokázal úspěšně uskutečnit,“ sdělil Omri Sivor, zakladatel společnosti Daramis.


Daramis je přední českou developerskou a investiční společností založenou v roce 2000. Od začátku svého působení se zabývá výstavbou a správou rezidenčních i komerčních nemovitostí v České republice i v zahraničí. Její portfolio zahrnuje 25 realizovaných projektů, přes 3500 předaných jednotek a více než 990 jednotek v přípravě. V posledních letech se intenzivně věnuje také projektovému managementu, který využívá stále více společností na českém developerském trhu. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688