Vlada.cz (Vláda)
Z domova  |  02.02.2022 00:00:00

Rada vlády pro nestátní neziskové organizace - Výzva k nominaci nového člena a jeho náhradníka z řad nestátních neziskových organizací do Monitorovacího výboru OP TAK 2021-2027 za RVNNO

Oddělení sekretariátu Rady vlády pro nestátní neziskové organizace vyhlašuje veřejnou výzvu k podávání nominací kandidátů zastupujících neziskový sektor na člena a náhradníka Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027 za Radu vlády pro nestátní neziskové organizace.

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR z pozice Řídícího orgánu Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost 2021–2027 požádalo Odbor lidských práv a ochrany menšin Úřadu vlády ČR o nominaci jednoho člena a jeho náhradníka za Radu vlády pro nestátní neziskové organizace do Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027.

Kritéria pro výběr kandidátů na členy a zástupce:

  • znalost prostředí fondů EU;
  • odborné zázemí ze strany NNO;
  • možnost zastupovat Radu vlády pro nestátní neziskové organizace (účast v pracovní době na jednání Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027)

O nominacích rozhodnou členové Rady vlády pro nestátní neziskové organizace za neziskový sektor na základě doporučení Výboru pro EU Rady vlády pro nestátní neziskové organizace, jež vyhodnotí přijaté přihlášky dle výše uvedených kritérií. Přihláška s nejvyšším počtem hlasů bude doporučena Radě vlády pro nestátní neziskové organizace k nominaci na člena Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027, přihláška s druhým nejvyšším počtem hlasů bude doporučena na náhradníka člena Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027. Výsledky hlasování a nominace zveřejní oddělení sekretariátu Rady vlády pro nestátní neziskové na internetových stránkách Úřadu vlády ČR v polovině března 2022.

Vámi doručená kandidatura musí obsahovat:

  1. Nominační formulář (obsahem nominačního formuláře je motivační dopis. Kandidát v něm jasně uvede, proč právě jeho členství v Monitorovacím výboru OP TAK 2021–2027 bude užitečné neziskovému sektoru jako celku. V motivačním dopise kandidát uvede strategii, jak hodlá informovat Radu vlády pro nestátní neziskové organizace a NNO o práci Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027);
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů (příloha č. 1);
  3. Aktuální profesní životopis, v němž zdůrazníte své aktivity v posledních letech v oblasti NNO a EU;
  4. Doporučení nestátní neziskové organizace (příloha č. 2);

Vyplněné nominační formuláře včetně všech příloh, zasílejte do středy 16. února 2022, a to prostřednictvím datové schránky Úřadu vlády ČR (ID datové schránky je trfaa33) nebo e-mailem na posta@vlada.cz. Do předmětu datové či emailové zprávy uveďte "Nominace do Monitorovacího výboru OP TAK 2021–2027 za RVNNO“.

Pro bližší informace se obracejte na Mgr. Thuy Nguyen, tajemnici Výboru pro Evropskou unii Rady vlády pro nestátní neziskové organizace, a to prostřednictvím e-mailu: nguyen.thuy@vlada.cz.

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688