Cez.cz (ČEZ)
Energie  |  07.12.2021 11:39:00

ČEZ Distribuce zjednodušuje zákazníkům život, o spolupráci s energetiky mají revizní technici zájem

 

7. 12. 2021

ČEZ Distribuce zjednodušuje zákazníkům život, o spolupráci s energetiky mají revizní technici zájem

V polovině letošního roku odstartovala ČEZ Distribuce program „Spolupracující partneři“, který má za cíl navázat spolupráci mezi revizními techniky a energetiky. Cílem je zrychlit a zjednodušit celou administrativu a snížit chybovost při vytváření revizních zpráv, což ocení především zákazníci. O spolupráci je obrovský zájem, ČEZ Distribuce nyní spolupracuje s 276 revizními techniky.

„Iniciativou našeho programu bylo napomoci zákazníkovi zjednodušit a zrychlit administrativu činností, kterou přímo nezajišťujeme, nicméně mají dopad na podkladovou část žádostí zákazníka. Velký zájem o spolupráci nás těší, nově nastavené procesy a spolupráci v konečném důsledku pak ocení i spokojený zákazník, protože se celý proces urychluje,“ vysvětluje Lucie Masopustová, členka představenstva ČEZ Distribuce.

Revizní technici mají také nově přístup do Distribučního portálu k ověřování technických údajů o odběrném místě a mohou potvrdit revizní zprávy online. Právě online formu, přístupu k datům a zrychlení zpracování požadavku vidí jako hlavní benefit. „Nemusím již nikam chodit nebo složitě posílat poštou. Veškerá komunikace probíhá online, jako například potvrzení o vydání revizní zprávy nebo i informace o probíhajícím zpracování mých požadavků, nechybí ani informace o odběrném místě,“ pochvaluje si spolupráci Radim Kopřiva, revizní technik z Frýdku-Místku.

Každý, kdo nyní nemá svého revizního technika a potřebuje získat revizní zprávu nebo zajistit elektroinstalační práce na odběrném místě už nemusí dlouho hledat. Stačí navštívit webové stránky ČEZ Distribuce a zde si vyhledat spolupracujícího partnera ve svém bydlišti.

Seznam spolupracujících revizních techniků | ČEZ Distribuce (cezdistribuce.cz)

S čím mohou spolupracující revizní technici pomoci:

  • revizní činnost (vyhotovení revizní zprávy)
  • elektroinstalační práce (např. potřebujete vyšší jistič, připojit nový odběr nebo řešíte instalaci elektrického vytápění)
  • zprostředkují administrativní činnosti související s Vaším požadavkem, které se týkají ČEZ Distribuce (např. požádají o připojení Vašeho odběrného místa, doloží nám revizní zprávu, poradí Vám s vyplněním technických údajů do žádostí a další).

Rozsah prací, termín realizace a cenu za poskytnuté služby si zákazník domluví sám s revizním technikem, který připraví odběrné místo dle platných technických norem a Připojovacích podmínek nn ČEZ Distribuce. Důležitou informací je, že spolupracující revizní technici nejednají v zastoupení provozovatele distribuční soustavy.

Více informací, kdo se může stát spolupracujícím revizním technikem a jak se zaregistrovat naleznete na Spolupráce | ČEZ Distribuce (cezdistribuce.cz)

Soňa Holingerová , mluvčí Skupiny ČEZ

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688