Lidé (Lidé)
Lidé  |  23.11.2021 16:36:52

Skupina Kuehne+Nagel oznamuje změny ve vrcholném managmentu

  • Představenstvo skupiny jmenuje Stefana Paula do funkce generálního ředitele od 1. srpna 2022

Představenstvo Kuehne+Nagel International AG schválilo změny v nejvyšším vedení společnosti. S platností od 1. srpna 2022 převezme pozici generálního ředitele Kuehne+Nagel International AG Stefan Paul. Dosavadní CEO skupiny, Dr. Detlef Trefzger, odstupuje ze soukromých důvodů. Dr. Trefzger se stane členem představenstva společnosti s tím, že jeho funkční období plynule naváže na dosavadní úspěšné devítileté působení v roli generálního ředitele.

Stefan PaulStefan Paul, narozený v roce 1969, pochází z Německa a od roku 2013 je členem představenstva Kuehne+Nagel. V současné době je odpovědný za silniční logistiku a prodeje. Poprvé do skupiny nastoupil v roce 1990, přičemž v letech 19972013 zastával manažerské pozice v různých jiných logistických společnostech, mimo jiné v Německu a ve Velké Británii. V roce 2013 se Stefan Paul do Kuehne+Nagel vrátil a převzal odpovědnost za všechny aktivity společnosti v oblasti silniční přepravy. Během svého působení dokázal rozšířit i globalizovat podnikání skupiny a zároveň zvýšit její ziskovost. Později se jeho agenda rozšířila i o sekci celosvětových prodejů.

Dr. Joerg Wolle, předseda představenstva Kuehne+Nagel International AG, říká: „Jedním z pilířů podnikání společnosti Kuehne+Nagel je dlouhodobý rozvoj, který zahrnuje i plánování nástupnictví na vedoucích pozicích. Vzhledem k úspěchům skupiny je pro nás tato kontinuita důležitá. Jmenováním Stefana Paula do funkce generálního ředitele bude zachována naše globální strategie i firemní kultura.

Představenstvo si Stefana Paula již řadu let velmi váží a považuje ho za vynikajícího lídra pro budoucí rozvoj celé společnosti. Jsme rádi, že se nám podařilo pro tuto klíčovou pozici získat někoho, kdo již je členem našeho top managementu.

Už nyní bychom též rádi využili příležitost a poděkovali Dr. Trefzgerovi za vedení v uplynulých letech. Společně s jeho manažerským týmem se mu podařilo rozvíjet Kuehne+Nagel International AG a dosahovat vynikajících výsledků. To si zaslouží naše zvláštní uznání.“


S více než 76 000 zaměstnanci a 1 400 pobočkami ve více než 100 zemích světa se skupina Kuehne+Nagel Group řadí mezi přední světové logistické společnosti. Silná pozice na trhu jí patří díky službám v oblastech námořní, letecké a silniční přepravy a kontraktní logistiky, v nichž se zaměřuje zejména na integrovaná logistická řešení.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688