zlin.eu (Zlín)
Z regionů  |  05.11.2021 07:42:29

Nespoutaná příroda, daleké cesty, spousta adrenalinu a bláznivých výprav - nenechte ujít XIX. Mezinárodní festival outdoorových filmů ve Zlíně

foto-z-filmu-life-expedition--j--hvizdal--h--hampl--cr-.jpg

Nespoutaná příroda, daleké cesty, spousta adrenalinu a bláznivých výprav

publikováno: 5.11.2021

Zlín - Máte rádi dobrodružství, cestování a nevšední zážitky? Pak si nenechte ujít XIX. Mezinárodní festival outdoorových filmů ve Zlíně, který odstartuje v pátek 5. listopadu v multikině Golden Apple Cinema ve Zlatém jablku. Tradiční promítací večery proběhnou od 8. do 10. listopadu. Těšit se můžete na dobrodružné, extrémní, adrenalinové, ale také cestopisné filmy a dokumenty. K vidění bude např. film BETWEEN FJORDS Martina Smékala o životní cestě dvou českých polárních surfařů, PERSIAN LINES Ondřeje Voseckého o skialpování na svazích iránských hor, THE SEASON Vladimíra Zemana o profesionálním cyklistovi Ondřeji Cinkovi, který se během sezóny 2017 probojoval na Tour de France a opět se vrátil k horskému kolu či film PATHFINDER - LIFE BEYOND FEAR o šesti slacklinerech, kteří se vydávají do Norska, aby se v extrémních podmínkách za polární záře prošli na lajně. Milovníci psů se mohou těšit na český film LIFE EXPEDITION o vůdci psího spřežení a fotografovi Janu Hvízdalovi. Pro horolezce je připraven americký film NUBIVAGANT, francouzský CHAMLANG nebočeskýfilm BALKÁNEM NAHORU A DOLŮ o českém horolezci a olympionikovi Adamu Ondrovi. V předsálí mulitikina jsou k vidění vítězné snímky z fotosoutěže OUTDOOR, která je tradiční doprovodnou akcí zlínského festivalu. Všechny snímky si můžete prohlédnout od 5. do 10. listopadu v Alternativě – kulturním institutu Zlín.

Kromě filmů jsou připraveny také cestovatelské besedy, které proběhnou 6., 7. a 10. listopadu v Alternativě – kulturním institutu Zlín. S cestovatelkou Monikou Benešovou se vydáme po Pacifické hřebenovce, Kamila Gamalová povypráví o svém putování Nepálem a cestovatel Stanislav Horák nám prozradí, jaký je tradiční život lidí na Srí Lance. Program festivalu naleznete na https://bit.ly/31r43Pn.

Kdo rád soutěží, může si tipnout, který film získá hlavní cenu letošního XIX. Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Vyhrát můžete horské kolo AUTHOR, knihu nakladatelství JOTA nebo ponožky LASTING. Bližší info naleznete na https://bit.ly/3k0EKtZ.

Mezinárodní festival outdoorových filmů je soutěžní putovní přehlídka outdoorových filmů. Za sedmnáct let své existence se stal ve své podstatě a charakteru největším filmovým soutěžním putovním festivalem nejen v České republice, ale také na světě. Většinu snímků můžete vidět pouze na tomto festivalu!

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688