Táňa Lišková (Nutspread.cz)
Zdraví  |  19.10.2021 12:18:47

Vědecky dokázáno: Pekanové ořechy pomáhají zhubnout!

1. Pekanové máslo pomáhá proti padání vlasů

Stres, hormonální výkyvy, špatná výživa nebo všechno dohromady? Je spousta důvodů, proč nám v určitém období padají vlasy více – a když se k tomu ještě přidá podzim, je to katastrofa. Pekanové oříšky jsou ovšem nabité železem a L-Argininem, což jsou prvky, které jsou právě pro zdravé a silné vlasy klíčové. Svým složením podporují růst vlasů už od kořínků, což je přesně to, co chceme, že :)? Vyzkoušejte lžíci denně – výsledky pocítíte už za dva týdny!

2. Pekanové máslo podporuje zdravé trávení

Kdo by nechtěl zlepšit trávení a zažívání? Pekanové oříšky obsahují spoustu vlákniny, tím podporují zdravou činnost střev a zdravý mikrobiom a fungují jako prevence proti zácpě. 100% pekanové máslo Nutspread není ničím přislazené – nemusíte se proto bát cukru, který naopak krmí ve střevech ty nezdravé bakterie a způsobuje kvasinky a další problémy. Nic takového v Nutspread nevyrábíme

3. Pekanové máslo snižuje „zlý“ cholesterol

Cholesterol není jenom jeden, to určitě víte, že? Dělíme ho na „hodný“ a „zlý“ – a pekanové ořechy mají schopnost snižovat právě ten špatný! Tím podporují zdravé srdce a bojují proti kardiovaskulárním nemocem. Není lepší si dát denně pekanové máslo než polykat prášky na cholesterol? Řekněte o tom své babičce, prosím :)4. Pekanové máslo snižuje riziko rakoviny

Rakoviny se bojíme všichni – ale upřímně, co proti ní děláme? Přitom velmi důležitá v boji s touto nemocí je právě naše výživa bohatá na zdravé tuky! Pekanové oříšky prokazatelně snižuje riziko nádorů – ať už se to týká rakoviny prsu nebo střev. Opravdu na to myslete!

5. Pekanové máslo působí protizánětlivě

Dlouhodobý zánět v těle způsobuje celá řada faktorů – špatná strava bohatá na cukry a ztužené tuky, nadbytek léků a chemie obecně, kouření, alkohol, … Pokud žijeme trvale takto špatným životním stylem, je vyloučené, abychom se cítili dobře a zdravě. Pomazánka z pekanových ořechů naštěstí obsahuje ten správný druh tuků, který zánět v těle naopak snižuje. Tím posiluje naši imunitu a pomáhá nám vrátit přirozené zdraví. Docela velký důvod, proč si ho dopřát, nemyslíte?

6. Pekanové máslo Vás zásobí vitamíny a minerály

Nejenom železo zmíněné v bodě 1, pekanové ořechy obsahují také spoustu životně důležitého hořčíku, zinku a celé skupiny vitamínů B6. Proč tyto látky potřebujeme je Vám asi jasné – pro správnou srdeční činnost, činnost nervové a svalové soustavy, proti křečím a pro zdravou funkci metabolismu. Potřeba těchto minerálů se zvyšuje při stresu a vysoké fyzické aktivitě – není to náhodou i Váš případ?

7. Po Pekanovém másle zkrásníte :)

To není jenom fráze! Díky vysokému obsahu zinku, vitamínu A a E pekanový krém potlačuje volné radikály v těle, zlepšuje stav pleti a vlasů, bojuje proti vráskám a nadměrné pigmentaci a dodává pokožce pružnost. A upřímně, kdo z nás by nechtěl být mladší a krásnější :)?

8. Po Pekanovém másle zhubnete :)

Zkrásnět a ještě zhubnout, navíc po tukové bombě? Byť to zní jako vtip, dostatečný příjem zdravých tuků je opravdu tou nejlepší cestou, jak zdravě a trvale zhubnout! Tuky z opravdového jídla brání přejídání, dávají mozku zdravé signály o tom, že už máte dost a vyvolávají v těle příjemný pocit nasycení. Pekanové ořechy snižují glykemický index jídla, takže Vaše hladina cukru v krvi nekolísá a nemáte potřebu neustále sahat po sladkých tyčinkách a svačinkách. Opravdu to vyzkoušejte!

9. Pekanové máslo fantasticky chutná

A to nejlepší jsme si schovali nakonec – chuť :) Protože co si budeme nalhávat, potravina může být sebezdravější, ale pokud nám nebude chutnat, asi ji moc často vyhledávat nebudeme. Pekanový krém Nutspread je ovšem v tomto ohledu naprosto jedinečný – nejenom, že je neskutečně zdravý, navíc má úžasně lahodnou, přirozeně sladkou chuť, nádhernou ořechovou vůni a křupavou texturu, kterou si zamilujete hned, jak otevřete a promícháte sklenici :)

Pořád ještě nevěříte? Přesvědčte se sami – stačí jenom ochutnat… :)

 

Nutspread.cz

Český výrobce 100% ořechových másel. Bez přidaného cukru, lepku nebo palmového oleje, pečlivě vybráno jenom z těch nejlepších ingrediencí. Široký sortiment, vynikající chuť i konzistence. S nízkým obsahem sacharidů a nízkým glykemickým indexem zasytí na dlouhou dobu a nerozkolísají hladinu krevního cukru. Zato obsahují velké množství hořčíku, zinku i železa, minerály a zdravé tuky.

Přesvědčte se sami, že i zdravé věci mohou skvěle chutnat.

Více informaci na: www.nutspread.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

16.05.2022Může vám CBD pomoci zhubnout? Stabla (Stabla)
12.12.2021Vánoční cukroví: ořechy plněné kávovým krémem Jiřina Horáková (Bydlet.cz)
07.12.2021Vánoční cukroví: pusinky s ořechy a sušenými švestkami Akademiekvality.cz (Regionální potravina + Klasa)
04.12.2021Vydatné lokální recepty: mrkvový koláč s tvarohem a ořechy Akademiekvality.cz (Regionální potravina + Klasa)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688