Inzerce (Inzerce)
19.10.2021 12:11:56REKLAMA

Připravte svůj šatník na podzimní počasí: Jaké oblečení budete potřebovat a jak při nákupu ušetřit?

 

Podzim je v plném proudu – a pokud jste to ještě neudělali, máte nejvyšší čas na obměnu šatníku. Neberte to tragicky, protože i podzimní měsíce, byť jsou studenější a obvykle sychravé, nabízí spoustu příležitostí k velké parádě. Možností, jak se teple a zároveň stylově obléct, a nezapadnout přitom v davu, se nabízí víc než dost.

Začíná éra svetrů

Podzimní měsíce vítají s velkou pompou zejména milovníci ležérního stylu. Když začne padat lisí, ale teploty ještě nejsou proklatě nízko, je ideální čas na svetr, který se ještě nemusí schovávat pod bundou či kabátem. Vytvořit famózní outfit, jehož základem je právě svetřík, není vůbec složité. Sáhněte třeba po oversize modelu, vezměte si k němu džíny a kotníčkové boty.
Současné trendy přejí také silným pleteninám, ovšem nikoliv silným kvůli tloušťky materiálu, jako spíše nápadným až dramatickým designem.

Lehká péřovka

Začátek podzimu nemusíte nutně prožít ve svetru. Dobrou volbou je i lehčí péřová bunda, která sice není vhodná do deštivého počasí, kdy do stromů naráží silný vítr, ale jinak je velmi praktická a do mírnějšího podzimního počasí jako stvořená.
Klidně můžete sáhnout po péřovce s prošíváním. Na čas se sice vytratila z kurzu, ovšem letos daný efekt návrháři vrátili do hry.

Kostým a oversized sako

Pokud na ulici uvidíte někoho, komu kalhotový kostým tak nějak nesedí, vězte, že se letošní podzimní trendy nesou právě v tomto duchu. Širší nohavice a volnější sako v neutrálním a minimalistickém pojetí jsou momentálně želízkem v ohni většiny milovníků módy. Ale jestli se na nadměrnou velikost necítíte, nedělejte z toho vědu a pořiďte si kostýmek standardního střihu. I ten se vám bude na podzim hodit.

Šik kabelka v zářivé barvě

Zapomeňte na zažité klišé v podobě striktkní neutrality barev. Dokud to ještě jde, porozhlédněte se kolem sebe a vnímejte barevnost podzimu. Pokud se ji přenést na své doplňky – třeba na kabelku nebo batůžek, kterými snadno rozzáříte jakýkoliv outfit. Zemité tóny jako hnědá, khaki a bordó samozřejmě nejsou špatně, ale z davu s nimi nevystoupíte. Povede se vám to s oranžovou, růžovou nebo žlutou.
Kabelka v neutrální barvě vám naopak pomůže utlumit a zjemnit přílišnou intenzitu jiných barev.

Jak za kvalitní podzimní módu ušetřit?

Ceny oblečení pomalu stoupají. Na vině je globální krize, která zapříčinila omezení výroby největších světových producentů. Bavlna podražila o 50 % a vystoupila na desetileté maximum – již brzy měla móda podražit až o desítky procent, a proto není radno vyčkávat – vydejte se na podzimní nákupy co nejdříve a využijte přitom slevové kódy, jež najdete na serveru www.kuponovnik.cz.

Slevové kupony vám umožní šetřit při každém nákupu. Jednoduše na Kuponovníku vyhledejte e-shopy s módou, které umožňují nakupování se slevou a zkopírujte kód do příslušného pole v nákupním košíku. Tímto způsobem snadno ušetříte stovky i tisíce korun, případně získáte poštovné zdarma či jiný benefit.

Server Kuponovnik.cz bedlivě monitoruje všechny významné e-shopy s módou a informuje o atraktivních slevách, abyste vy nemuseli ztrácet čas hledáním výhodných nabídek. Mezi top obchody, které najdete v kategorii „Móda a oblečení“, patří AboutYou.cz, BonPrix.cz, eObuv.cz, Answear.cz či Orsay.cz.
Nechcete-li, aby vám neutekla pod rukama žádná atraktivní nabídka, nezapomeňťe se zaregistrovat k odběru newsletteru. Kuponovník vám pak přímo do vaší e-mailové schránky pošle upozornění na nové slevy.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty