Středočeský (kr-stredocesky.cz)
Lidé  |  10.09.2021 00:00:00

Středočeská centrála cestovního ruchu bude mít novou ředitelku

Ilustrační foto.

Novou ředitelkou Středočeské centrály cestovního ruchu (SCCR) bude ing. Renáta Křečková. Radní ji jmenovali do funkce s účinností od 1. prosince 2021.

„Středočeská centrála cestovního ruchu je pro nás klíčovou organizací z hlediska propagace a prezentace regionu. Výběr nového vedení nebyl jednoduchý. V průběhu prvního výběrového řízení na jaře letošního roku jsme nevybrali žádného kandidáta a konkurz zopakovali. Paní Renáta Křečková nyní vzešla z tříkolového výběrového řízení jako nejvhodnější adeptka, prokázala schopnost dobré orientace v problematice cestovního ruchu, zejména co se týče propojování obchodních modelů s veřejnou správou. Komise ji radě doporučila jako kandidáta vhodného pro úkoly, které Centrála v současné době řeší,“ uvedl radní pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Václav Švenda (Spojenci).

Absolventka fakulty ekonomie – oboru cestovní ruch na Univerzitě Matěja Bela v Banské Bystrici Renáta Křečková pracovala například ve vedení obchodních oddělení velkých pražských hotelů, kde mimo jiné vytvářela a realizovala marketingové strategie. Ve funkci ředitelky SCCR se chce zaměřit na komplexní zviditelnění Středočeského kraje, a to jak pro domácí, tak pro zahraniční turisty. Ve své koncepci popsala jak zacílení na mladou generaci, a to například prostřednictvím sociálních sítí a spoluprací s influencery, tak na rodiny s dětmi i starší návštěvníky. Současně by chtěla více využít cestovní kanceláře a konferenční agentury.

„Nová ředitelka nastoupí do funkce ve složitém období pandemické krize v cestovním ruchu, kdy panuje všeobecná nejistota – jak u všech, koho cestovní ruch živí a jsou na něm závislí, tak těch, kdo by rádi jeho služby využívali. Uvidíme, jak se bude situace v příštích měsících vyvíjet, každopádně můžeme alespoň využít čas pro vylepšení webových stránek, zlepšení komunikace na sociálních sítích, připravit nové jazykové mutace na webu nebo připravit podporu novým typům cestování, jako je glamping, caravaning a podobně,“ dodal radní Václav Švenda.

Středočeská centrála cestovního ruchu (SCCR), je příspěvkovou organizací Středočeského kraje. Vznikla na jaře 2017 a plní funkci marketingového a destinačního managementu regionu střední Čechy. Podílí se na tvorbě turistické nabídky ve spolupráci s oblastními destinačními managementy, usiluje o maximální využití turistického potenciálu regionu a na domácím i zahraničním trhu propaguje a prezentuje region. Rovněž plně zajišťuje jeho informační servis. Filmová kancelář, která je součástí SCCR od začátku roku 2019, pak komunikuje s filmovými producenty a produkcemi, pomáhá jim k získávání kontaktů a podmínek pro filmování v regionu, vytipovává lokace pro natáčení a nabízí bezplatnou pomoc při přípravě natáčení v regionu.


Ilustrační foto. (Obrázek se otevře do nového okna)
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy k cestování








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688