Hradec Králové (hradeckralove.org)
Z regionů  |  03.09.2021 00:00:00

Hradec Králové: Letní soutěžní kampaň se lvem Gustíkem pokračuje až do konce září!

Prázdniny sice skončily, ale soutěžit můžete až do konce září. Hrací karty jsou připraveny v Turistickém informačním centru a v zapojených subjektech v Hradci Králové a na Hradecku. Zábavu pro děti, když je hezky, i když prší nabízí více než 40 subjektů uvedených na webu gustik.cz.
Lev 2
 

 
 

V rámci soutěže děti lepí do hrací karty samolepky s různými motivy lvíčka, které získávají v atraktivitách při zakoupení vstupenky, v místech bez vstupného pořizují selfie fotografii. Za nasbírání všech osmi samolepek získají v Turistickém informačním centru na Eliščině nábřeží odměnu s motivem lvíčka Gustíka ve formě dřevěné magnetky, pravítka či kroužkového bloku.

Od 18. června, kdy byla soutěž spuštěna, do konce letních prázdnin si vyzvedlo odměnu za kompletně vyplněnou hrací kartu více jak 300 dětí, což se zahrnutím jejich rodinného doprovodu představuje počet kolem 1.000 osob, které v létě využily pestrou nabídku atraktivit ve městě i okolí. Pro kompletní vyplnění takového počtu hracích karet bylo třeba cca 2.500 ks samolepek s motivy lvíčka Gustíka. Dalších několik tisíc samolepek vydáno návštěvníkům, kteří můžou při návštěvě atraktivit až do 30. 9. 2021 získávat chybějící samolepky na hrací kartu a soutěž úspěšně dokončit.

Téměř polovina odměněných soutěžících byla mimohradeckých. Gustík inspiroval k návštěvě atraktivit nejen Hradečáky, ale také rodiny ze všech regionů České republiky, např. z Prahy, Brna, Pardubic, Ostravy, Trutnova, Jičína, Plzně nebo Jablonce nad Nisou.

Gustík zve děti třeba k výstupu na Bílou věž, k plavbě na parníčku, jízdě na dětské železnici, láká je k hravému poznávání světa loutek v Labyrintu Divadla Drak, k objevování vesmíru na Hvězdárně a planetáriu, zkoumání obnovitelných zdrojů v labské elektrárně Hučák. Vybízí k zábavným a naučným procházkám v městských lesích, pátrání po lvích motivech v ulicích města, vodním hrátkám anebo k adrenalinovým aktivitám na Stříbrňáku i jinde. Lev Gustík se s malými cestovateli vydá i za brány města na místa, která nabízejí zábavu i poznání. Co se třeba stát archeologem v Archeoparku Všestary nebo pozorovatelem zvířat v ZOOPARKU Stěžery, Bioparku Štít a v Hravém Poníkově?

I v průběhu září budou pokračovat hrává setkání s maskotem Gustíkem. Stačí sledovat aktuality na webu gustik.cz anebo facebook, kde a kdy se maskot objeví. Osobně se s ním budou moci potkat a zaskotačit návštěvníci Litomyšlské veselice v sobotu 4. 9., v sobotu 11. 9. se bude Gustík toulat na bejbypankovém festivalu Kefírek ve festivalovém parku na letišti, v neděli 12. 9. navštíví ZOOPARK Stěžery a v sobotu 18. 9. za ním můžete dorazit do Bioparku Štít u Chlumce nad Cidlinou.

Tak vzhůrrru do Hradce Králové a na Hradecko!

Hrádek u Nechanic GJKT



 
Zodpovídá: Mgr. Iva Simonová
Vytvořeno / změněno: 3.9.2021 / 3.9.2021
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688