Lidé (Lidé)
Lidé  |  19.08.2021 13:40:40

Podnikatelka Simona Otavová je novou akcionářkou společnosti LEXXUS a.s

Novou spolumajitelkou prestižní realitní kanceláře LEXXUS a.s. se stala investorka Simona Otavová. Zkušená podnikatelka se silným zaměřením na investice v realitní a finanční oblasti, zastávala řadu let vysoké manažerské pozice a působila v orgánech mnoha významných českých obchodních a výrobních firem. Aktivně a dlouhodobě podniká na trhu komerčních i rezidenčních nemovitostí a podílí se na financování developerských projektů. Do jejího investorského portfolia patří luxusní rezidenční nemovitosti v prestižních lokalitách v Praze a ve španělské Marbelle.

„Akcionářský vstup do významné české realitní kanceláře LEXXUS a.s. je pro mě synergickým vyústěním současných podnikatelských aktivit na trhu s nemovitostmi. Mé vlastní velmi dobré zkušenosti s touto přední realitní kanceláří a zejména dlouhodobě dobré vztahy s jejími akcionáři, tak přinesly tuto zajímavou akviziční příležitost. Jsem přesvědčena, že vzájemná spolupráce s těmito předními experty na trhu nemovitostí a rychlý přístup k informacím, mi tak otevírá další zajímavé možnosti pro investice,“ komentuje Simona Otavová, dcera zesnulého miliardáře, podnikatele Petra Otavy.

„S příchodem nové akcionářky do společnosti LEXXUS, vzhledem k jejím dlouhodobým zkušenostem v oblasti developmentu a ve finanční oblasti, se otevírají naší společnosti nové obchodní příležitosti. Její dlouhodobá zkušenost v oblasti businessu tak přináší další možnosti rozvíjet naše obchodní vztahy s developery a finančními institucemi,“ uvedl ředitel realitní kanceláře LEXXUS, Peter Višňovský.


Společnost LEXXUS má téměř 30letou tradici na trhu a patří mezi nejvýznamnější realitní kanceláře v Praze. Specializuje se na prodej nových bytů a je jejich největším prodejcem mezi pražskými realitními kancelářemi. Společnost dále jako expert na realitním trhu poskytuje consultingové služby spojené s komplexní přípravou developerských projektů.
Součástí realitní kanceláře LEXXUS je také značka LEXXUS NORTON, která se zaměřuje na prodej i pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí. Společnost úzce spolupracuje s mezinárodní společností Savills, jednou z předních světových realitních kanceláří.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688