Lidé (Lidé)
Lidé  |  11.07.2021 18:03:24

Petr Polák country manažerem Visa pro Česko

Společnost Visa jmenovala Petra Poláka country manažerem pro Českou republiku, jehož úkolem v této nové pozici bude realizovat a řídit strategii přední nadnárodní společnosti v oblasti digitálních plateb na jednom z evropských trhů. S působištěm v Praze bude reportovat přímo Marcelu Gajdošovi, generálnímu řediteli Visa pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko.

Polák má více než deset let zkušeností ve finančních službách a bankovnictví a ve svém předchozím působení se podílel na řízení zásadních obchodních transformací společnosti na mezinárodní úrovni.

"Jsem nadšený z toho, jakým směrem se má cesta ve Visa vyvíjí a že spolu s týmem a našimi partnery šíříme hodnoty Visa napříč platebním odvětvím ve středovýchodní Evropě,” řekl Petr Polák, country manažer Visa pro Českou republiku. “Digitální platby byly během pandemie velkým přínosem, ale pro zasažené firmy a rodiny toho lze udělat mnohem víc. Jsem si jistý, že jim můžeme pomoci inovacemi, na kterých ve Visa pracujeme.”

"Petrovy nápady a zkušenosti jsou pro naše partnerství v Česku bezesporu velkým přínosem," řekl Marcel Gajdoš, generální ředitel Visa pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko. "Jeho postup na novou pozici je klíčovým krokem k dalšímu rozvoji Visa v naší zemi."

Petr Polák pracuje ve Visa osm let a dovednosti nasbíral v oblasti plateb, prodeje, rozvoji akceptační sítě a v práci s obchodníky. Donedávna dočasně vedl kancelář Visa na Slovensku. Petr má také mnohaleté zkušenosti v marketingu a dříve šest let pracoval pro jednu z bank v Česku.


Visa Inc. (NYSE: V) je světovou jedničkou v oblasti digitálních plateb. Naším posláním je propojit svět prostřednictvím inovativní, spolehlivé a bezpečné platební sítě, umožňující jednotlivcům, podnikům a ekonomikám prosperovat. Naše vyspělá globální procesingová síť, VisaNet, umožňuje bezpečný a spolehlivý průběh plateb po celém světě a dokáže zpracovat více než 65 tisíc transakcí za sekundu. Soustavné zaměření společnosti na inovace je katalyzátorem rychlého růstu connected commerce a hnací silou v cestě za bezhotovostní budoucností pro každého a na jakémkoli místě. V době, kdy svět přechází z analogového systému na digitální, společnost Visa paralelně digitalizuje vlastní značku, produkty a procesingovou síť tak, aby formovala budoucnost placení v digitálním světě. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688