Hradec Králové (hradeckralove.org)
Z regionů  |  25.06.2021 00:00:00

Hradec Králové: Aquacentrum v Městských lázních se znovu otevírá 1. července a zahajuje akcí pro děti do 10 let zdarma

První prázdninový den ve čtvrtek 1. července se po půlroční „covidové“ pauze otevírá veřejnosti aquacentrum v Městských lázních. Fungovat bude v nezměněné otevírací době, ve všední dny v čase 10 – 21 hodin a o víkendech a svátcích v 10 – 20 hodin. Ceny vstupného zůstávají ve stejné výši jako v loňském roce.
Aquacentrum Hradec Králové
 

 
 
V aquacentru se opět rozezní bublání vířivek, šumění vlnobití a šťastný jásot dětí, které se již jistě vodních radovánek nemohou dočkat. Návštěvníci se mohou těšit na všechny atrakce včetně tobogánu a unikátního vlnobití, které je funkční technickou památkou. V provozu budou též všechny relaxační bazénky a vířivky, dětský koutek se skluzavkou a nafukovacím hradem. Za pěkného počasí vám nabídneme také venkovní terasu s lehátky a posezení pod slunečníky, kde si budete moci vychutnat drink zakoupený na baru. Využít můžete také opalování v soláriu. Průchod na plavecký bazén 50m bude možný, stejně jako na Slunnou loučku, obojí v časech otevírací doby plaveckého bazénu, tedy 10 – 19 hodin každý den.

Během uzavření aquacentra zaměstnanci plaveckého areálu provedli řadu technických úprav, přestože finanční rozpočet byl vzhledem k pandemii značně omezen. Některé upoutají hned, jiné a mnohdy i důležitější a nákladnější zůstávají skryté v technickém zázemí. Z těch viditelných je to například opravený neonový nápis na budově Městských lázní, nové odkládací police v šatnách a sauně či vyměněná zrcadla. Pro naše nejmenší návštěvníky jsme pořídili nový přebalovací pult. V bazénové hale aquacentra dostaly nový kabát rozvody vzduchotechniky v okolí dětského koutku, baru a teplého bazénku. U baru návštěvníci naleznou i nové velké hodiny.

Z oprav a prací v technickém zázemí byla asi největším počinem výměna náplně ve filtrech rekreačního bazénu i teplého vířivého bazénu. V případě teplé vířivky dokonce došlo k nahrazení písku filtračním sklem, které je sice dražší, ale mnohem lepší pro udržení vysoké kvality vody v takto teplé vířivce. Opraveno bylo také zázemí vířivky, průsaky vody u šaten. Bohužel některé další průsaky jsou vzhledem ke stáří budovy prakticky neřešitelné.

Sauna&SPA zóna bude po celou dobu prázdnin, tak jako v minulých letech, v letním provozu, otevírat se bude od 11 hodin a provoz bude končit společně s aquacentrem. Sauna&SPA zóna bude bez stále obsluhy bez možnosti zakoupit si občerstvení, ale vstup do ní bude po dobu prázdnin zdarma, bez doplatku. Občerstvit se saunaři mohou v baru u vody. Pobyt v Sauna&SPA zóně zpříjemňují nová lehátka ve velké odpočívárně a stěny nových menších odpočíváren pokryly fototapety pro navození pocitu maximální relaxace a uvolnění. Čas strávený v potní místnosti si nyní můžete lépe hlídat díky novým hodinám, umístěným přímo naproti dveřím.

V závěru školního roku míváme vždy akce pro děti za vysvědčení, letos jsme se rozhodli zpříjemnit jim pobyt a nejmenší návštěvníky chceme přivítat novou akcí „červenec pro děti v aquacentru do 10 let zdarma“ Děti do 10ti let v doprovodu dospělého od pondělí do čtvrtka po celý červenec budou mít vstup zdarma. Zkrátka nepřijdou ale ani v pátek, kdy děti do 15ti let mají vstupné od 14 hodin za polovinu.

Věříme, že epidemie je již na ústupu a otevření je již trvalé. Na www.snhk.cz naleznete vždy aktuální pravidla dle nařízení MZČR pro vstup do našich areálů. Vždyť koupání, saunování a plavání je ideální aktivita na posílení imunity. Zaměstnanci Správy nemovitostí, která provozuje aquacentrum v Městských lázních, 50m krytý bazén nebo koupaliště na Flošně, Vás rádi uvítají.

 
Zodpovídá: Michal Komárek
Vytvořeno / změněno: 25.6.2021 / 25.6.2021
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688