Ceskaposta.cz (Česká pošta)
Z regionů  |  27.05.2021 00:00:00

Mladá Boleslav: Česká pošta otevřela pobočku v novém designu

Pobočka České pošty Mladá Boleslav 3 na třídě Václava Klementa 822 fungovala na tomto místě od roku 1987. Její stav však již neodpovídal současným potřebám jak klientů, tak i zaměstnanců. Z toho důvodu Pošta rozhodla o její rekonstrukci, která začala na konci ledna 2021. Od 27. 5. 2021 slouží pobočka Mladá Boleslav klientům ve zcela novém designu, který je originální, moderní a výjimečný i v rámci České pošty.

„Koncept vzdušných, otevřených a moderních poboček máme naplánovaný už nějakou dobu. Bohužel nám do našich plánů zasáhnula pandemie koronaviru. Naštěstí to vypadá, že je pandemie na ústupu a já mám radost, že dnes představujeme první pobočku v novém hávu,“ uvedl Roman Knap, generální ředitel České pošty a dodal: „Méně bariér a více interakce a komunikace. To je cesta, kterou se do budoucna vydáme.“

„Tuto pobočku pošty jako Boleslavák moc dobře znám. Díky rekonstrukci jsem ji ale skoro nepoznal. Veškeré proklientské změny jí rozhodně prospěly a věřím, že to ocení nejen zaměstnanci, ale i všichni klienti,“ uvedl Jan Hamáček, ministr vnitra ČR.

Pobočka nabízí klientům nejen příjemnější prostředí, než doposud díky použitým barvám, prvkům a otevřenému konceptu je v prostorách obecně více světla a působí vzdušněji. Služby budou moci využít zákazníci na 5 přepážkách. K dispozici je tu i nová přepážka s diskrétním boxem umožňujícím hotovostní transakce v uzavřeném prostoru – na původní pobočce tato možnost chyběla. Výdejní místo Balíkovny je pro lepší manipulaci vybaveno válečkovou dráhou.

Bankomat byl ze zádveří přesunut na plášť budovy – při nefunkčnosti čtečky karet či čtení platební karty se klienti k bankomatu nedostali. Vstup do pobočky zajišťují nové automatické dveře, což zajistí lepší dostupnost pro imobilní osoby a osoby s kočárkem. V hale pro veřejnost je také umístěna toaleta, kterou lze klientům na vyžádání zpřístupnit.

V neposlední řadě došlo k zlepšení pracovního prostředí pro zaměstnance ČP - změna technologické plochy, lepší návaznost a dostupnost pracovišť, nové sociální zázemí (kuchyňka, šatna), vybudování samostatného archívu a skladu.

Pobočka v Mladé Boleslavi byla vybrána k otestování nových stejnokrojů v plném provozu. Po zhruba tříměsíčním testování u zhruba 90 pracovníků na 6 poštách po celé republice budou stejnokroje doladěny do detailu a bude vypsána Veřejná zakázka na stejnokroje pro všechny pošty.

Pobočka Mladá Boleslav 3 je využívána jako ukládací pošta pro nedaleké sídliště se zhruba 30 ulicemi a tedy pro zhruba 14 tisíc obyvatel. Otevírací doba je v pondělí a ve středu 10-12 a 13-18 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek 8-12 a 13-16 hodin a v sobotu 8-12 hodin.


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688