Nové trendy v chataření voní dálkami

Uplynulý rok přinesl mnoho omezení i výzev. Eliminace cestovatelských možností podpořila orientaci společnosti na vlastní místo pro odpočinek. Chaty a chalupy jsou nyní ještě vyhledávanějším cílem jednotlivců, párů i rodin s dětmi. Jedním ze současných trendů je nádech exotiky v interiéru. Stačí pár úprav a vhodných dekorací, a můžete si užívat atmosféru Bali, Maroka či Skandinávie i ze své chaty či chalupy.

 

Rekonstrukce chaty a chalupy podle současných trendů

Možná se vám to nyní zdá nepravděpodobné, ale také chata či chalupa může evokovat vzdálenou exotiku. S designéry Quick-Stepu jsme připravili pár tipů odpovídajících současným trendům v interiérovém designu inspirovaných cestovatelskými destinacemi.


Barevná paleta malířů z Provance

Tak schválně, jakou barvu si představíte, když se řekne dovolená? Možná modrou barvu oceánu nebo zlatou barvu slunce? To jsou i letošní trendy barvy, modrá ve všech svých odstínech, od inkoustové po bledě modrou, která navozuje uklidnění a relax, a žlutá, která je společně se šedivou barvou vyhlášenou pro letošní rok společností Pantone. Zakomponováním těchto barev do interiéru chaty nebo chalupy do něj vnesete pozitivní ladění slunných dálek.


Světlé tóny umocní pocit zenu

Kombinace bílé s bílou. Něco vám to připomíná? Možná roztomilé domečky na Santorini nebo boho interiéry z Bali. Bílý může být jak nábytek, tak tkaniny a dokonce i podlaha. Výhodou takového interiéru je pocit zenu, který navozuje. Ten, který teď všichni tolik potřebujeme.


Návrat k přírodě

Přírodní tkaniny, přírodní barvy, přírodní materiály. Vše příjemné na pohledna dotek. Kombinace dřeva a pletených výrobků může připomenout MarokoJisté je, že na prvním místě je pocit útulna a pohodlí.

 

Pro uvedené trendy je společným jmenovatelem klid, harmonie a příjemný pocit. Ty přináší podlahy, které odpovídají všem uvedeným trendům a současně vám budou společníkem pro dlouhá léta. 

Quick-Step

Quick-Step je značka kvalitních podlah vyráběná společností Unilin. Neustálý výzkum a inovace udělaly ze značky Quick-Step jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostala nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic®, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.

Více informací na:www.quick-step.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry