Lidé (Lidé)
Lidé  |  08.03.2021 08:38:14

Kreativa v Ogilvy hlásí nové tváře. Vedení Tesco týmu posiluje Jakub Cabejšek

Od nového roku se řady kreativců v Ogilvy rozšířily o 6 jmen. Po dvou letech se do Ogilvy vrací Jakub Cabejšek. Jako Creative Group Head posílí vedení agenturního týmu klienta Tesco, do kterého přicházejí designéři Anna Hlaváčková a Harsh Hede. Kreativu Ogilvy osvěží také zkušený copywriter Matouš Hruška a junior art director Jakub Klíma. Social tým vítá art directorku Gabrielu Bujdošovou.

ATL komunikace a strategické televizní spoty, integrované kampaně a veškerá in-store sdělení značky Tesco v regionu České republiky, Polska, Slovenska a Maďarska vznikají v pražském Ogilvy od roku 2015. Jakub Cabejšek nově rozšiřuje vedení agenturního týmu kreativců britského řetězce v čele s kreativním ředitelem Ogilvy Richardem Axellem.

S reklamou Jakub Cabejšek začínal před osmi lety právě v pražském Ogilvy, jeden rok strávil v berlínské pobočce sítě jako ideamaker. Od roku 2019 vedl na pozici kreativního ředitele pražský tým agentury Proximity, stejnou pozici později zastával také v agentuře Mark BBDO.

Pracoval pro globální account Nestlé a v rámci našeho regionu pro klienty IBM, Société Générale, Heineken, IKEA, O2, UBER nebo Český rozhlas. Je držitelem víc než dvou desítek prestižních domácích a mezinárodních reklamních cen a finalistou nejvýznamnější soutěže kreativity Cannes Lions.

Kreativní tým Tesco posiluje i designérka Anna Hlaváčková. Do Ogilvy se přesouvá z agentury Underline, kde se věnovala klientům Panasonic, realitní skupině CBRE, Raiffeisenbank nebo finské značce FISKARS. V Ogilvy se mimo klienta Tesco bude podílet také na přípravě tendrových nabídek.

Její nový kolega Harsh Hede se reklamní tvorbě na pozicích v agenturách, na klientské straně a jako freelancer věnuje přes 7 let. Podílel se například na kampani ke startu Spotify India, ve společnosti Greenlight Planet vedl tým designérů pro trhy v Indii, Pákistánu, na Filipínách a Papui Nové Guineji.

Po dvou letech a s novými zkušenostmi z agentury Mark BBDO a z pozice ředitele tiskového odboru Ministerstva práce a sociálních věcí se do Ogilvy vrací zkušený copywriter Matouš Hruška. Věnovat se bude primárně značce Heureka. V minulosti pracoval pro klienty Komerční banka, LEGO, IKEA, Allianz nebo STR8. Je držitelem českých ocenění ADC Creative Awards.

Z agentury Zaraguza přichází art directorka Gabriela Bujdošová. V social týmu Ogilvy bude rozvíjet specializaci na motion design jako klíčovou součást moderní komunikace na sociálních sítích.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688