cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  02.03.2021 20:08:25

Crypto.com spouští vlastní blockchain s 20% APY za staking

Crypto.com spouští vlastní blockchain s 20% APY za staking

02.03.2021 / Crypto Kingdom

Známý projekt Crypto.com, který můžeš znát třeba ve spojitosti s jejich směnárnou, platební krypto kartou či vlastního tokenu CRO, již za přibližně 3 týdny spustí vlastní blockchain s názvem Crypto.org Chain, a to přímo v mainnet podobě.

 

Co je to Crypto.com?

Crypto.com můžeš znát z jejich stejnojmenné domény, kde najdeš i veškeré jejich současné produkty. Těch je opravdová spousta a konkrétně se jedná o:

CRO tokeny

Na Crypto.com pak v minulosti fungovaly 2 tokeny, jmenovitě MCO a CRO, které však byly nedávno spojeny v jeden. Tím se stal již dříve fungující CRO, který však nově nabízí utilitu obou těchto tokenů. Ten před spuštěním mainnetu běží na Ethereu pod standardem ERC-20, což se ale změní se spuštěním Crypto.org Chainu.


K CRO tokenům je pak rozhodně zajímavé sledovat jejich pálení, kdy tým doufá, že se projekt stane maximálně decentralizovaným. To odstartovali největší pálením těchto tokenů za celou jejich historii, kdy v jedné chvíli spálili 70 miliard CRO tokenů.

Crypto.org Chain

Zde se jedná právě o novinku z dnešního videa, která byla potvrzena na 25. března. Crypto.org Chain je totiž vlastní blockchain Crypto.com, který ale nebude nijak společností vlastněn, jelikož jej prezentují jako plně decentralizovaný open-source blockchain. Tým slibuje, že Crypto.org Chain nabídne vysokou rychlost a škálovatelnost při nízkých poplatcích a maximální decentralizaci. Ten již prošel několika testnet fázemi a dokonce i takzvaným mainnet dry runem, tedy jakýmsi testováním nanečisto přímo v mainnet podobě. Jeho smyslem bylo provést veškeré stress testy a podobné ještě před veřejným spuštěním a podle dosavadních informací byl testing úspěšný.


Tým Crypto.com věří, že se jejich nový blockchain stane úplně ideálním prostředkem pro využití v oblasti plateb, DeFi produktů a takzvaných NFTs, tedy nezastupitelných tokenů. To jsou v současnosti všechno velice trendy oblasti, a tak se dá očekávat, že pokud se spuštění podaří a nové projekty budou mít o tento blockchain zájem, máme tu dalšího potenciálního konkurenta pro Ethereum a jeho další centralizované i decentralizované soupeře.

Pro spoustu lidí nejzajímavější novinkou pak jistě je potvrzení odměn za staking, kdy staking CRO nabídne roční úrok až přibližně 20 %, což je opravdu velice vysoké číslo.


CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688